Svar från företagets ägare
Hartelijk dank voor uw beoordeling, opmerkingen over ons assortiment nemen wij altijd heel serieus. Jammer dat uw medewerkers de indruk hebben dat het assortiment kleiner is geworden, terwijl wij elk jaar ons assortiment juist uitbreiden. Zo voegden we dit jaar gereedschap, sportartikelen en babyspullen toe. Met betrekking tot de prijs. Wij checken altijd in november of de winkelprijzen overeenkomen met onze prijzen. Daarbij zijn wij soms goedkoper, meestal gelijk geprijsd, en soms wat duurder. De verzending naar de medewerkers is overigens gratis, en met die verzendkosten wordt ook niet altijd rekening gehouden.
Tenslotte: gezien de aard van ons product (kerstgeschenk) gaan wij niet mee met de uitverkoopacties in de reguliere retail. Dat zou niet eerlijk zijn: een medewerker die langer wacht met het uitzoeken van een kerstgeschenk kan meer kopen voor zijn Feelingz-bon dan een medewerker die gelijk met Kerst wat uitzoekt. Onze klanten geven aan dat niet wenselijk te vinden. Het kan in sommige categorieën dan voorkomen dat de prijzen in januari of februari in het winkelkanaal lager zijn dan bij ons.
Wij hopen dat wij u volgend jaar mogen aantonen dat ons assortiment weer verder is uitgebreid!
Met vriendelijke groet,
Team Feelingz