kundig en geduldig
Perfect.
Had geen ervaring met Fiksi en ben er erg goed geholpen en te woord gestaan
Tijdens de werkzaamheden werd mij, een echte digibeet, zelfs eea duidelijker.
Mocht je probleem hebben met je computer printer Casper is goed ook rustig in uitleg dankjewel
Hij legde alles duidelijk uit ,heel vriendelijk.
Positief ervaren er is alles aan gedaan wat mogelijk is alleen mail lukte niet advies gekregen eerst kontakt op te nemen met de kpn.
Kundige medewerker. Heeft alles opnieuw geïnstalleerd en werkte gelijk
Wesley is goed in omgang met mensen en geduldig. Hij neemt de tijd om iets uit te leggen en weet waar hij het over heeft.
Positief en zeker in voorkomend geval voo herhaling vatbaar
Er is alle tijd genomen om de problemen die ik had met mijn vaste verbinding en WiFi na te lopen en puntsgewijs alles op te lossen.
Er kwam een nette aardige jonge man die op een professionele en aardige manier onze computer weer up to date heeft gemaakt Dank je wel Kris
De netwerk specialist heeft uitstekend werk verricht. De situatie veranderde tijdens de opdracht vanwege niet werkende hardware. Dat werd heel goed opgelost.
Zeer tevreden over oplossingsgerichte manier van werken. Erg plezierige omgang. Deskundig.
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk uitleg wat er gedaan werd. Prima ingespeeld op de wensen
Heer Marco heeft mijn probleem uitleg computer prima opgelost in een rustig tempo.
Op mijn vragen heeft die een antwoord en heeft het voor me op gelost super
Ik ben DIK tevreden over Erik !!! TOPPER!!! een echte aanrader !!! bij problemen maak ik gelijk weer een afspraak!! BEDANKT !!
Zeer kundige expert. Vond snel het probleem op mijn game pc en heeft me een hoop geld bespaard.
De persoon die bij mij thuis is geweest. Heeft mij prima geholpen. De problemen opgelost. Daarom hem zeer dankbaar.
Duidelijke uitleg en goede opvolging
De vraag werd snel opgepakt. Binnen een aantal dagen hulp aan huis. De medewerker wist precies wat hij moest doen en ging ook niet eerder weg dan dat alles optimaal werkte.
zee goede zeer goede ervaring, ook zeer vriendelijk en behulpzaam
Prettige medewerker, rustig , geduldig en coöperatief.
Goede en professionele hulp
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.