Glenn kwam precies op tijd, begreep het probleem en heeft het verholpen. Erg prettig! Ik weet nu waar ik in het vervolg moet zijn als ik nog eens vragen/computerproblemen heb.
Ik heb hier niets aan toe te voegen
Mijn knelpunt/vraag was in enkele minuten opgelost en ik had me voor niets zorgen gemaakt. Het ging allemaal erg snel en ik kon het niet altijd volgen. Belangrijkst was dat het was opgelost. De oorzaak van het probleem (niet altijd automatisch opstarten van Google Drive) bleef onduidelijk. Maar als het weer gebeurd (inmiddels al 1x) weet ik wat ik moet doen.
Ons TP-link netwerk loopt na de verhuizing weer als een zonnetje.
Goede ICT student die mijn netwerk problemen heeft opgelost.
Kan er niet veel over zeggen
De opdracht bleek lastiger dan verwacht, maar na enkele uren zoeken en proberen uiteindelijk toch gelukt. En toen zelfs nog bereidt om een extra aansluiting voor elkaar te krijgen.
Begrijpelijke taal, een navolgbare begeleiding bij voor mij moeilijk procedures. Ook veel geduld, wat belangrijks bij de oudere generatie, die niet is opgegroeid met alle moderne communicatie . Kortom, ik ben zeer tevreden!
Vriendelijke en kundige monteur
Kon geen mails meer verzenden en ontvangen. Voor het eerst Fiksi gemaild met probleem. Werd binnen 20 minuten gebeld en 2 dagen later was er een uiterst vriendelijke Fiksi man die alles binnen drie kwartier op loste !!
Prime en duidelijke uitleg
Snelle en vlotte afhandeling van het probleem.
de expert begreep het probleem en vond snel de oplossing
Professioneel
door mijn eerdere ervaring met een andere bedrijf wist deze jongen wat hij deed en moest doen. was zo gebeurd. Ga zo door.
Gezien de vele wisselingen van mail adressen en provider lastig om binnen de gestelde tijd alles te re organiseren. Dus eea nog niet afgeorond
Zie boven. Adequate hulp bij ondervonden probleem, plus extra tips. Bovendien erg vriendelijk.
matig
Originele beoordeling
matig
Dennis is een rustig en deskundig persoon die de installatie op een perfecte manier heeft geïnstalleerd. Ik beveel hem daarom graag bij anderen aan.
Vriendelijk en beleefd, geduldig
Snel geholpen en was ook nog heel gezellig
klant vriendelijk goede uitleg.
Hele goede communicatie in het voortraject en de desbetreffende medewerker was vriendelijk en terzake kundig. Mijn problemen met mijn laptop zijn opgelost en gaf een helder advies over de staat waarin mijn laptop zich bevindt
Prettige manier van werken. Duidelijk in uitleg en eventuele problemen.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.