Vriendelijk en deskundig We zijn 80+ maar Geert was zeker niet neerbuigend. Hartstikke goed geholpen!
Daniel hielp vlot en duidelijk. Hij was goed in uitleg en opschonen. Prima contact.
snel en vakkundig probleem opgelost
Snel, duidelijk en goed geholpen Dank je wel.
Snelle service en vriendelijke medewerkers. Zeker een aanrader!
Snel geholpen, moeilijkheden goed opgelost.
Terry is een rustig en aangenaam persoon. Legt alles rustig uit en na een aanvullende vraag van mij was het geen enkel probleem om ook dit te fixen
Menno heeft een uur lang alle mogelijk moeite gedaan om het aangegeven probleem op te lossen en heeft zelfs daarna nog teruggebeld met de suggestie om het modem uit en weer aan te zetten. Dat het probleem niet is opgelost ligt zeker niet aan hem.
ik werd op een zeer aangename en vriendelijke manier geholpen. Bijna alle problemen opgelost
TOP
Wij zijn geholpen door Maishel en hij heeft dat op deskundige manier gedaan. Hij kwam ruim op tijd en ging pas weer weg toen het allemaal duidelijk was. Leuke jongeman :-)
Snelle service geleverd, probleem opgelost en ook goed advies hoe toekomst in te richten
goede en snelle hulp zeerte vreden
Goed geholpen…netjes en duidelijk uitgelegd Ben zeer tevreden
Duidelijke en heldere uitleg. Goede tips.
Zeer prettig en behulpzaam
Prima geholpen
Devine van Fiksi heeft mijn computer probleem zorgvuldig en systematisch opgelost; Het probleem was het zeer langzaam booten van mijn windows 11 computer; Begonnen met het beperken van het aantal opstartende apps, daarna ruimte vrijmaken op de C schijf; De oplossing bleek te zitten in het loshalen van de USB kabel van de micro SD kaart reader/writer, waarna de computer weer snel ging booten; [een onverwachte oplossing, die gezien het grote aantal mogelijke probleem oorzaken knap gevonden is!; Devine kwam op een aantal zaken waar ik zelf niet aan gedacht had;]
Hele goede ervaring met de service van Fiksi. Goede en betrouwbare medewerker.
De medewerker die bij me langs kwam was goed en maakte mijn laptop weer super.
Binnen paar dagen was mijn probleem opgelost! Ik zat achter mijn computer en op afstand werd het probleem verholpen. Echt superfijn!!!
Snel een afspraak ingepland. Probleem verholpen,
Goed gehandeld naar mijn vragen !
Dit veld is het enige minpunt, waarom moet ik dit invullen?
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.