probleem moeiteloos opgelost

een zeer geconcentreerde student, luisterend deskundig ,legt problemen goed uit en helpt oplossen waar mogelijk.

Prima serk!

Het probleem was niet ip afstand op te lossen. Gelukkig wél bij ons thuis.

Buitengewoon goed geholpen.

Beschaafd, goede uitleg en advies en dat gedaan wat ik had gevraagd. Niets op aan te merken. Erg vriendelijk.

Topper

Wouw, nette Marcel, mooi op afgesproken tijd, zo blij ( namelijk met een computer hulp aan huis al 3 x een teleurstelling gehad ))) NU perfect. Keibedankt groetjes Tiny Franken.

• Klantenservice

Het door Fiksi gehanteerde concept, werkt in de praktijk perfect.

Een hagelnieuwe laptop is door de zeer deskundige expert Sven geïnstalleerd. Bij ingebruikname kwam naar voren dat bepaalde mappen niet naar behoren werkten. Na melding aan het serviceteam werd er direct actie ondernomen. Na een korte analyse bleek dat het hier om een fout in de hardware betrof. Probleem ondertussen opgelost. Kortom, zeer tevreden over de handelswijze van Fiksi en in het bijzonder over de "expert" Sven.

zeer goed

de meneer die mijn laptop heeft gedaan krijg van van een 10 en een pluim

Goed gedaan

Ik Ben goed geholpen alles is perfect

goed deskundig

goed en deskundig geholpen

prima geholpen, rustige jongen

Kan goed luisteren en heeft het probleem adequaat opgelost.

• Klantenservice

Probleem na vervolgtelefoontje 100% opgelost.

goed gedaan

na diverse andere pogingen van mijzelf en anderen nu eindelijk mijn outlook mail hersteld.

• Klantenservice

Heel erg tevreden en heel erg blij dat ik weer normaal kan werken.

Het is een super vriendelijke jonge man die alles op alles zet om de laptop weer aan het werk te krijgen. En ik ben meer dan tevreden over zijn kundigheid en expertise op dit gebied. En ik zal hem zeker bij andere aanbevelen.

• Klantenservice

Goede en vriendelijke monteur die mijn klacht snel heeft verholpen

mijn ervaring is dat ik een vriendelijke en begrijpende monteur had die snel wist wat er loos was en mijn klacht toen heeft verholpen, ik zal inm de toekomst wanneer ik een monteur nodig heb voor mijn laptop zeker weer contact opnemen met Fiksi en hopelijk krijg ik dan dezelfde monteur, mijn mailadres is nu weer O.K. [email protected]

• Klantenservice

De heer Mohammed heeft mij goed geholpen

De heer Mohammed en het hele team van Fiksi heeft op een rustige en deskundige wijze mijn problemen met de computer opgelost. Ik had na de eerste keer nog wat hulp nodig en het team van Fiksi heeft dit allemaal onder service voor mij opgelost. Ik hoop dat als ik weer vast zit met wat issues op de computer de heer Mohammed mij weer komt assisteren. Ik kan jullie het hele team van Fiksi van harte aanbevelen.

• Klantenservice

Ik ben erg goed geholpen

Ik ben geweldig goed geholpen. Ik ben erg tevreden over de manier van hulp: de deskundigheid, de snelheid van het probleem zien. Mijn computerhulp komt betrouwbaar, rustig, vriendelijk en correct over. Bij een nieuwe storing zou ik direct voor deze hulp kiezen.

Snelle service, goed geholpen

Binnen 24 uur hulp aan huis. Goed en prettig geholpen.

• Klantenservice

hier word ik helemaal blij van

prima service. Fiksi is voor mij onmisbaar om te kunnen blijven werken

volvertrouwen overgelaten...

deskundig man die de moed niet opgeeft als iets niet in één keer slaagt. Alles is uitstekend gegaan en functioneert prima.

Prima en snel

Het probleem is goed opgelost en ik heb nog extra hulp gekregen met een aanvullend probleem. Ik vond het ook een heel prettige persoonlijkheid.

goed en professioneel geholpen

goed en professioneel geholpen

• Klantenservice

Snel, adequaat, vriendelijk en goed!

Ik kreeg snel een afspraak op het door mij gewenste moment. Ik kon zonder probleem alles vragen. Er zat veel expertise bij Dennis van Fikse en hij had duidelijk toegang tot extra kennisbronnen. Heel fijne hulp, zou dit zo weer doen.

Snel en kundig gefikst

Omzetting telefoon probleemloos verlopen.

• Klantenservice

Perfecte herinstallatie, met de nodige hobbels, soepel verlopen.

Pepijn was keurig op tijd, begreep het probleem goed , liep eerst van tevoren de procedure door en verzekerde zich ervan dat de bestanden gebakuped waren. Alles goed verlopen, Een kleine twee uur bezig geweest.

• Klantenservice N.v.t.

Geduldig en begrijpbaar

Erik heeft mij goed, geduldig en begrijpbaar geholpen. Nogmaals bedankt voor de hulp.

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.