Zie boven
Ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Deskundig geholpen
Ahmed stuurde mijn eerste netjes whatsapp dat die vertraging gadget van vorige klant en dat die toen naar mijn richtingen kwam dat vond ik al heel netjes van hem Verder met mijn latop, heeft hij alles even goed, naar gekeken en mijn verteld wat ik voortaan miet doen.
vriendelijk en professioneel in relatief korte tijd, top en bedankt! gr. Ruud
Installatie verliep soepel. Communicatie uitstekend
Computerhulp binnen twee dagen, alle problemen opgelost (terwijl de IT-afdeling van mijn eigen universiteit het spoor inmiddels bijster was). Kortom, prima service, zal - indien nodig - zeker nogmaals Fiksi benaderen.
Er werd snel een professional gevonden die mij kon helpen met mijn laptop die traag is geworden. Erg tevreden over Fiksi en degene die mij geholpen heeft.
Doordat het niet in een keer opgelost kon worden hebben we later nog eens contact gehad en met de nieuwe informatie hebben we het alsnog voor elkaar gekregen! Top
Dave was goed op tijd en snel aan het klus. Wij vond hem aardig en hij had een goed kennis van zaak. Ons problemen waren snel opgelost en alles netjes geïnstalleerd. Dave is on man! Bedankt Dave
De expert heeft mijn computer probleem opgelost. Daarnaast heeft hij ook enkele andere problemen opgelost.
Snel en goed geholpen!
Zie hieboven
Jongen met veel ervaring die mij goed heeft geholpen
Julian is vriendelijk, beleefd en hij straalt een goede vibe uit. Hij heeft mijn probleem met Norton die mijn internet blokkeerde direct goed opgepakt en opgelost. Eindelijk van Norton af. Ik ben zeer tevreden over hem.
Ik had zelf al geprobeerd om een nieuw emailadres in te stellen, maar ik kwam er niet uit. Ook weer geleerd om alert te zijn op het bewaren van wachtwoorden.
Het zou nog mooier zijn als Dennis tijdens de klus naast mij staat en aanwijzingen geeft, maar zo gaat het ook heel goed.
goed opgelost en een prettige man
Keurig op tijd , meteen aan het werk en beloofd als na korte tijd dat hij het virus probleem gaat oplossen. Was inderdaad zo, heeft daarna nog kort wat opschoon werk gedaan.
Na mijn 2e ervaring met Fiksi kan ik zeggen dat het aan mijn verwachtingen voldoet en ik zeer tevreden ben belangrijk pluspunt is de communicatie is bij wijzigingen van de afspraak .
Gedegen kennis en een een korte tijd alles in orde gemaakt. Een zeer beleefde en vriendelijke jongeman!
De expert was bekwaam en had duidelijke en rustige uitleg.
Linus heeft mij prima geholpen en exact gedaan wat ik graag wilde. Thanks Linus!
Het heeft meer tijd gekost dan ik aanvankelijk had gedacht en wat ook was begroot. Ik heb niet meer betaald dan wat was geoffreerd.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.