Snel een afspraak ingepland. Probleem verholpen,
Goed gehandeld naar mijn vragen !
Dit veld is het enige minpunt, waarom moet ik dit invullen?
De heer Sjoerd is bij mij geweest en hij krijgt van mij een 10 en een griffel. Hij is een heel vriendelijke en geduldige, beschaafde jongeman, die voor mij, binnen een uur, alles supersnel heeft opgelost. Mocht ik weer iemand nodig hebben bij Fiksi, zal ik zeker vragen naar Sjoerd!!
Problemen met wifi en tv opgelost. Goed advies gegeven om problemen in de toekomst te voorkomen
Jesse is een medewerker die op tijd komt, snel aan het werk gaat en het werk naar volle tevredenheid uitvoert. Hij is vriendelijk, denkt mee en weet problemen adequaat aan te pakken.
Vraag: verbinding met nieuwe printer tot stand brengen. Het leek met een eenvoudige handeling opgelost, maar het werkt nog steeds niet. Zijn interesse ging naar andere taken uit. Dat heb ik af moeten remmen.
Mo heeft een top job bij ons thuis verricht op zaterdagavond. Heeft verstand van ubiquiti, dreammachine, en wifi werkend gekregen.
Ik werd van tevoren gebeld om een betere optie voor mij qua kosten en tijd te bespreken. Vervolgens op exact afgesproken tijd zeer deskundige hulp gekregen. Nam alle tijd en probeerde diverse opties om probleem op te lossen. Heel erg vriendelijk en betrokken in contact.
Goede service en prima werk geleverd
Zeer tevreden over de deskundige, vriendelijke en servicegerichte medewerker. Ben uitstekend geholpen.
Deskundige en vriendelijke jongeman. TOP! Ontzettend bedankt Glenn!
Billal was er op de afgesproken tijd en pakte op een relaxte manier het probleem aan en loste het binnen 10 minuten op!
Op een hele fijne manier zorgt de expert ervoor dat mijn laptop weer aan de praat ging. Super! Fijne communicatie en zeker aan te raden.
Binnen het uur had ik een afspraak voor dezelfde dag. Helemaal perfect dus! Dennis is vriendelijk en rustig. Hij heeft in korte tijd mijn probleem prima opgelost. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Super geholpen Zeer professioneel Mijn problemen opgelost
Stefan een nette verschijning straalde rust uit.
Mijn probleem is grotendeels opgelost.
snel, vakkundig en prettig optreden
Het geduld en vasthoudendheid om tot een oplossing te komen vond ik heel fijn. Ook de adviezen die ik kreeg waren heel welkom. Ik was blij met de hulp.
Netjes en snel
Snel tot afspraak gekomen en er werd ook duidelijk wat er mogelijk was. Doel om de data veilig te stellen is 100% gelukt. De tijdsindicatie is een piepklein aandachtspunt.
Uiteindelijk bleek mijn oorspronkelijke vraag minder relevant, updates hadden wat problemen opgelost. Omdat we tijd genoeg hadden kon ik allemaal andere vragen stellen, leerzaam! Dankjewel!
Luistert eerst naar de klant en gaat dan vakkundig aan de slag.
Goede uitleg,
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.