student uit delft die voor ons vakkundig het technische probleem heeft opgelost
Niet alleen heeft de expert het probleem verholpen maar ook allerlei extra verbeteringen aangebracht en heeft hij laten zien hoe evt. problemen in de toekomst te voorkomen.
Correcte communicatie, prima op de hoogte gehouden over gang van zaken etc.
De expert (Peter) heeft het printerprobleem vakkundig opgelost. Het was een vriendelijke man en kon al mijn vragen beantwoorden.
Goed geholpen
Aardige, behulpzame jongen.
goed uitgelegd
Mijn ervaring was prima ik ben goed geholpen met mijn computer. Mijn probleem is verholpen.
Mijn Klacht was : Probleem gegeven op de site voor de afspraak en ik zei al dat het mij onmogelijk leek . Geen probleem de afspraak staat vast . De Technicus zoekt naar het probleem en na 13 minuten - Ah ja, correct ik kan niets meer doen. Ok kloot maar ik vermoedde het al en natuurlijk . Mijn probleem is snel opgepakt en opgelost door het Bedrijf : Ik werd gewoon gecontacteerd door de klantenservice en ze gaan hun best doen om me te helpen, dus het is tenminste een opgelost einde en het bewijst dat ze om hun klanten zorgen .
Originele beoordeling
Probleem gegeven op de site voor de afspraak en ik zei al dat het mij onmogelijk leek . Geen probleem de afspraak staat vast . De Technicus zoekt naar het probleem en na 13 minuten - Ah ja, correct ik kan niets meer doen. Ok kloot maar ik vermoedde het al en natuurlijk en hij zegt me nu moet je me betalen . Ok 13min zonder resultaat 39 Euros . Ik heb nog nooit zo snel voor niets geld zien verdienen...
Hij heeft het goed gedaan.
Op afgesproken tijdstip aanwezig, duidelijke tips en instructies, rustig en behulpzaam, open voor vragen over systeem waar e.e.a. terug te vinden is prima service
Goed geholpen en prima adviezen gekregen
Op tijd. Alles was bespreekbaar
Dennis is heel vaardig en kon wist vele manieren om zijn doel te bereiken. Hij heeft mij prima geholpen Ben blij met hem.
Op tijd .Zonder omhaal gestart en probleem opgelost.
zeer deskundig en werkt in overleg
...
Buitengewoon tevreden hoe deze organisatie te werk gaat.
omdat ik een uniek (software bugg) probleem had waarvoor de ervaring miste is het verhelpen qua tijd en geld erg kostbaar geworden.
Expert heeft gedaan wat hij kon, maar volgens hem lag het aan de smart tv zelf van Samsung. Alles werkt nu wel, maar voor hoelang? Toekomst zal moeten blijken of dit zo blijft. Dus een gedegen oplossing was het dus niet. Blijf wel achter met een vraag of dit het wel waard was dat bedrag. Maar zoals ik al zei, hij heeft gedaan wat hij kon op dat moment.
Prima kwaliteit en getuige van iemand die klantvriendelijk en met kennis van zaken handelt.
Had veel kennis van zaken en heel vriendelijk. Legde rustig aan ons uit
Probleem snel gevonden
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.