Alles wat ik doorgegeven had, heeft Michael kunnen verhelpen. Ben erg tevreden. Groet Tineke Claus
M
Ik ben snel en deskundig geholpen.
Goede uitleg en duidelijk en vriendelijk en rustig nam de tijd om alles voor te doen .
Goed geholpen. De tijd werd genomen. Duidelijke uitleg. Rustig. Erg prettig geholpen.
Snel en ter zaken kundige medewerker , probleem met het geluid in mijn pc is verholpen , in de toekomst maak ik zeker weer gebruik van deze onderneming .
Ik had heel wat vragen over mijn nieuwe telefoon. Alle vragen zijn met veel geduld en plezier beantwoord.
Op vrijdagmiddag mijn vraag gesteld en op zondagmiddag compleet opgelost en meer. Snel de oorzaak van mijn probleem gevonden en goede oplossingen gegeven. De extern Joost was ook aardig en behulpzaam. Prima dus!
Perfect geholpen door specialist
Ahmet was geniaal want hij heeft mijn probleem verholpen. Ik gelukkig en hij blij.
Was precies op tijd en alle tijd om mijn computer op te schonen.
Netjes en correct geholpen door uw medewerker
Max was keurig op tijd en had verstand van zaken.
Goed en snel geholpen!
Beide heren deden goed werk. Niet alles kon, maar pc werkt nu sneller.
Ik ben heel tevreden met de service die geleverd is.
Ik heb Yassine ervaren als een kundig persoon die mijn iMac probleem goed wist op te lossen al was het geen HP die hij zelf had. (Meestal krijg ik negatieve berichten als ik vermeld dat ik een mac heb.)
Ahmed heeft er uitgebreid verstand van
Berkant heeft heel veel expertise in huis. Komt zijn afspraken na en is heel vriendelijk in de omgang.
Na een aanvraag had ik binnen 15 minuten al contact met een profi. probleem was een vergeten paswoord op een “ Old Timer” van de HP laptop van mijn Schoonmoeder van ( 70) Na onderzoek kwam de profi erachter dat het wel kon maar gaf zelf al zo een beetje de suggestie dat het wel eens niet goed kon werken als het probleem opgelost zou worden. Capaciteit en Memo em windows 7 was het probleem zo’n beetje. Na goed overleg hebben we maar besloten om de computer van mijn schoonmoeder te “ begraven” omdat er geen eer mee te halen was. Goed en eerlijk advies is het motto van dit bedrijf. Volgende keer bel ik hem weer. Hoop het is niet weer een probleem van mijn schoonmoeder. Beste wensen voor 2023 en veel succes foor Mr. Fiksi Ben Salden Heerlen
Het probleem bleek lastiger te zijn dan gedacht. De expert wist het toch te verhelpen en heeft enkele nuttige aanpassingen aangebracht en uitgelegd waarom.
Fijn op tijd en opgelost, ben erg blij.
Mijn computer liep vast na een update van Windows. De expert heeft dit opgelost en de update opnieuw geïnstalleerd.
Fijne ervaring, prettig en snel geholpen
Super bedrijf. Degene die zou komen was ziek maar gelijk oplossing voor iemand anders geregeld. Zeer gekwalificeerde medewerker en de laptop tot zeer volle tevredenheid weer opgeschoond
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.