Maandag contact met Fiksi opgenomen en woensdag kwam de expert al langs. Expert was vriendelijk en behulpzaam. Klus duurde door updates wat langer, maar expert heeft tot het laatste moment alles in orde gemaakt. Ook fijn dat service in de avond kon.
Redelijk snel een afspraak voor help geregeld. De expert wist waar hij moest zoken en de zaak rechtzetten. Alleen niet alles kon getest worden onder de mom van de TeamViewer sessie ben je dan kwijt als uit die verlaat. Dit kan soms betwistende punten opleveren.
Netjes op tijd. Kennis van zaken. Probleem opgelost!
Ik kon al heel snel een afspraak maken. De ict’er was vriendelijk en deskundig. Mijn nieuwe computer draait als een zonnetje.
Netjes en correct geholpen en het probleem opgelost
Had probleem met inloggen waar ik niet uitkwam. Had alle aanwijzingen van mijn organisatie opgevolgd. Blijkt dat probleem alleen op te lossen is via beheerder organisatie.
Goed werk geleverd
Zal een volgende keer zeker weer Fiksi benaderen wanneer ik probleem met mn pc heb!
Ik ben geweldig geholpen. Hij heeft goed naar mij geluisterd en meteen het probleem aangepakt. Ben er zo blij mee.
Voor herhaling vatbaar
De persoon die bij mij de printers aan de gang heeft weten te brengen heeft daadwerkelijk kennis van zaken en weet op de juiste manier de problemen op te lossen; daarnaast is hij ook bereid andere zaken op te pakken die niet in de afspraak staan maar wel met de printer(s) heeft te maken. Alles is prima verholpen en ik heb erg profijt van hetgene hij heeft hersteld. Het lag inderdaad aan microsoft edge inzake de pdf-bestanden. Ik kan nu alles weer uitdraaien op de manier zoals het moet. Nogmaals: prima hoe alles is opgelost.
Ben correct geholpen
Er is deskundig en snel een oplossing gevonden
De afspraak is snel in goed overleg tot stand gekomen. De expert was vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen met de vragen die ik had.
Jan Stammes heeft deskundig en adequaat ons netwerk probleem gefikst. Dit zichtbaar maken was op 1 computer complex, maar is toch goed opgelost. Helemaal TOP !!!
probleem niet opgelost
Proactief en behulpzaam
Prettig en snel
Een prettige ontmoeting waarbij al mijn digitale zorgen en nachtmerries snel en vakkundig uit de wereld zijn geholpen
Arent is een deskundige, klantvriendelijke man, prettig in de omgang, die op rustige wijze de klus klaart en daarbij de (afwezige) kennis van de klant niet uit het oog verliest.
Snelle hulp in tijd van crisis. Aardige deskundige.
De expert heeft al mijn computerproblemen (op één na) verholpen. Ik ben hier bijzonder blij mee!
Ik ben eerst op afstand geholpen. Dat ging niet lukken. Daarna kwam er iemand thuis langs. Prima geholpen. Betekende wel dat ik twee maal moest betalen. Daarnaast gaat de specialist de deur uit en dan zijn er toch een aantal dingen die niet goed werken bv. printer doet het niet meer.
Een hele nette bekwame jonge man. Heeft me heel goed geholpen.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.