Geweldig goed geholpen met mijn probleem

De heer Billal heeft mijn email probleem heel goed verholpen. Hij is geduldig, zet door, is betrokken, vriendelijk en heeft de expertise om het lastige probleem goed op te lossen. Ik ben blij dat hij mij thuis heeft geholpen, omdat uiteindelijk een paar wachtwoorden ook nog op mijn Iphone stonden, en niet op de computer.

Uitstekend geholpen!

Goed geholpen door een sympathiek en kundig persoon. Duidelijke en rustige uitleg.

Super goed

Ik kreeg Bilal als expert, keurig op tijd aanwezig, wist het probleem binnen vijf minuten op te lossen

• Klantenservice

Zeer tevreden met kennis en vaardigheden van Emiel

Ik zag erg op tegen computer problemen, heb Fiksie benaderd. Emiel heeft mijn problemen opgelost

Snelle en goede hulp

Fijn dat er snel iemand beschikbaar was. Bovendien iemand met de nodige kennis die ook bereid was om dingen rustig uit te leggen. Klus was snel geklaard. Wat wel beter had gekund is de 'intake', m.a.w. wat moet er gebeuren. Het ging om een nieuwe iMac, en daarvoor werd al snel het standaard bedrag van € 115,- genoemd. Wat bij mij aan de orde was: de Microsoft/Word docuementen waren niet allemaal meeverhuisd. De klus was in minder dan een half uur geklaard. Daarvoor vind ik het bedrag te hoog.

• Klantenservice

Plezierig, correct, deskundig en vasthoudend

Het probleem was moeilijker te tackelen dan gehoopt. Mede door de slecht functionerende site van een provider. Contact was daardoor wat intensiever dan verwacht. Drie maal contact. Waarvan de 3e kortste en het probleem tot een goed einde bracht. Kortom positieve eerste ervaring, Met vriendelijke groet, Ap Lammers

Professioneel en vriendelijk

Badr was communicatief goed, professioneel, nam initiatief en raakte niet snel overprikkeld.

Supersnelle en deskundige service

Binnen een dag een deskundige ondersteuner aan de deur. Uurtje later was alles gefikst. Vriendelijk, deskundig en communicatief. Top!

Geweldige service

Erg vriendelijke man, zeer vakkundig en snel opgelost Ik ben super tevreden

• Klantenservice

Fijn dat hij op tijd aanwezig is en langer dan 1 uur bleef. Hij heeft ook mijn vragen over de ICT-issues beantwoord. Echter, niet alles is opgelost. De OneDrive van de NVDM van mijn een tijdelijke werkaccount (Vereniging waar ik voor werkte, inmiddels opgezegd) kon niet verwijderd worden en is nog steeds zichtbaar. en ik zag dat hij in de mappen iets had gewijzigd waardoor nu mijn OneDrive alleen de foto's synchroniseert, maar niet mijn bestanden. Verder had ik nog een mailbox verzoek maar was vergeten om het te vragen. Misschien handig om mijn vragen alvast te mailen naar de helpdesk zodat alles aan bod komt. Fijn dat hij een software tool heeft gedownload zodat ik kan zien hoeveel geheugen gebruikt wordt.

• Klantenservice

Vlot en goed geholpen met mijn digitale problemen zowel hard als software,

Boven verwachting!!

Door mijn verhuizing en ... onwetendheid de hulp in geroepen via Fiksi. Reactie was er zeer snel en ook een afspraak was snel geregeld, zelfs op zaterdag. Nick heeft mij/ons uitstekend geholpen en ook de tijd genomen om diverse zaken te verduidelijken. Hij heeft ons met een blij gevoel achter gelaten. Een aanrader. Chapeau voor Nick en Fiksi!!

Goeie ervaring

Netjes en goed geholpen Ben blij dat het probleem opgelost is

Zeer behulpzaam

Uiterst correct Punctueel Kennis van zaken

Kundig probleem opgelost

Menno nam alle tijd om mijn probleem uit te zoeken en op te lossen. Zeer tevreden.

om 7 uur site gevonden en alle gegeven van mij er in gezet

enorme snelle service de jonge man die erg snel ons kwam helpen Kris was zijn naam een rustige aardige jongen die het snel gevonden en gerepareerd hap heel te vreden wij de famili Snoei uit Krimpen a d ijssel zal julie zeker aanbevele als er rep is aan prnters en computers Hg A Snoei Krimpen a d ijssel

Uitermate deskundig.

• Klantenservice

Bilal ging pas weg toen het probleem was opgelost

Bilal heeft de 2 problemen die ik had prima opgelost en ging pas weg toen alles klaar was!

• Klantenservice

Ben is met recht een expert

Probleem vlot verlopen

Prettige en deskundige hulp

Er werd meegedacht hoe het beste een en ander gewijzigd kon worden. Dit gebeurde op een prettige, geduldige en deskundige manier.

• Klantenservice

Nol was heel vriendelijk en behulpzaam

Ik heb de service van Fiksi als prima ervaren. Er kwam snel iemand aan huis, wat bij een storing zeer gewenst is.

Deskundig

Keurig nette man, deskundig. Alles gedaan wat in zijn mogelijkheden zat

• Klantenservice

Heel positief, een kalme snelle probleemoplosser.

Toen hij dacht het probleem met mijn printer te hebben opgelost en toen dat niet zo bleek te zijn, bleef hij kalm en loste het probleem alsnog snel op. Alle lof daarvoor. Bovendien een vriendelijke man. En dat is altijd fijn!

geweldig

Zeer vriendelijk en goed uitgelegd en kundig een dikke tien verdient

Zaagstraat 15

7556 MX Hengelo

Over Fiksi

Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.