Prima, goed.
Hij was vriendelijk en deskundig
Werkt goed. 1x ging de slagboom niet open maar dit was snel opgelost door een Franse mevrouw die haar best deed om het in t Engels uit te leggen.
Heel goed geholpen met mijn laptop. Daarna ook geholpen om alle applicaties weer terug te zetten. Erg blij mee.
Omdat ik een niet werkende printer had en ik het zelf niet voor elkaar kregen werd Fiksi ingeschakeld. Er kwam een super sympathieke man die er ook nog eens in geslaagd is om de printer in 1 uur tijd werkend te krijgen. Hier ben ik heel blij mee.
Ik was benieuwd of ik hier aan goed zou doen maar wij zijn heel tevreden.
Mooi op tijd beleefd en netjes geholpen Zeer tevreden
Douwe is snel, slim, helpt, zakelijk en aardig. Precies wat je nodig hebt als oudere dame die ongelukkig wordt van een computer en haar taal. Ik werd niet tevoren gebeld, wel gemaild, maar dat had ik niet gezien en wachtte op telefoontje. Gelukkig kwam het goed
Prettig contact en snelle vakkundige oplossing
Ik heb een goede ervaring, degene die kwam wist snel oplossingen te vinden, waaruit bleek dat hij goed bekwaam was!!! Ik ben tevreden!
Glenn heeft netjes mijn probleem verholpen en vragen beantwoord.
Zelf al veel dingen geprobeerd om storing op te lossen maar lukte niet. Na herinstallatie Windows startte hij gelukkig weer en wonderbaarlijk waren mijn documenten ook nog aanwezig. Dank voor de hulp.
Alle computerproblemen opgelost.
Douwe haalde veel rommel weg uit mijn laptop waardoor die sneller moet kunnen opstarten. Vooral de virusscanner AVG bleek overbodig. Over de tablet weet ik nu dat de besturingssoftware verouderd is en niet geupgraded kan worden.
Zonder de monteur was ik er niet uitgekomen. heel profesioneel
top
D
Deskundig en communicatief goed en empathies
eindelijk iemand die eerlijk is, verstand van zaken heeft en ook nog om weet te gaan met mensen op leeftijd die weinig of geen verstand hebben van computers. Na verschillende nare ervaringen iemand die je echt helpt en ook nog voor een redelijke prijs. niets dan lof voor deze meneer en voor het bedrijf dat zorgt dat ze mensen in dienst hebben die echt verstand van zaken hebben.
Rustig, efficient
Fijn geholpen door Martijn. Prettig in de omgang. De problemen heeft hij opgelost. Heeft nog meegedacht over een paar andere dingen. Kortom dik tevreden.
De jongeman kwam keurig op tijd en was prettig in contact. Hij legde duidelijk uit en heeft uiteindelijk mijn besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd. Daarbij werden probleempjes die zich voordeden op soepele wijze verholpen.
Prettig persoon met veel kennis
Expert Marcel hoort de beschrijving van de problemen aan en test snel een aantal zaken en ziet al snel waar de storing gelokaliseerd moet worden. En na enkele handelingen draait de apparatuur weer of het net aangeschaft is.
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.