Fijn geholpen door Menno die mee denkt!
Fijne medewerker. Netjes en professioneel. Probleem is opgelost binnen het uur en dat was een flinke opluchting.
Badr leverde precies de ondersteuning die ik nodig had om zelf weer verder te kunnen!
Goede en vriendelijke service.
Deskundig en goed geholpen
Als uistekend!
heel positief en geduldig begeleidend
De hulp aan de telefoon door fiksi vond ik erg prettig. Op een rustige manier, mogelijkheden en prijs waren vooraf duidelijk.. Marcel heeft ons heel goed geholpen, is voor een tweede keer teruggekomen om dingen te installeren..prettige en kundige man, ook in sociaal opzicht prettig. Wil echt helpen zonder zichzelf op te dringen.kan geen verbeterpunten bedenken.
De computerhulp van Fiksi heeft tot mijn volle tevredenheid de twee e-mailstoringen snel verholpen. Als ik in de toekomst weer een computerstoring krijg, zal ik niet aarzelen om een afspraak te maken met een computerhulp aan huis van Fiksi.
Er wordt hard gewerkt en adequaat gehandeld aan de opdracht om Windows 11 te verwijderen ten gunste van Windows 10
Goede service!
Zeer tevreden met Nol zijn hulp bij het opstarten van mijn nieuwe smartphone. Zeer aardige kerel. Tot een volgend keer..
Ik heb veel geleerd.
Hij gaf niet op en probeerde diverse verschillende methodes om verbinding tussen wifi en smart tv te herstellen. Uiteindelijk lukte dat via een onorthodoxe methode.
Top problemen op gelost
Arthur is heel rustig ,heeft veel kennis van zaken . Ik kan nu verder ! Dankjewel
alles al gezegd
Vakkundige dienstverlening, kundige vakmensen. Heldere communicatie. 1 minpunt: duur. op de prijs na: perfect.
Gaat door tot de oplossing gevonden is!
Op de offerte stond fix prijs € 69,00 + 30,00 voor spoed maar ik moest € 119,00 afrekenen, hoe kan dat?
Mijn printer probleem was snel opgelost.
Jesse heeft ons probleem (overgang naar outlook) volledig naar wens opgelost. Voortaan zou het prettig zijn dat vooraf wordt aangegeven dat de emailadressen onder Windows verloren gaan onder Outlook.
Professionele hulp
Dit is hoe het moet: zeggen wat je gaat doen en dan doen wat je net gezegd hebt. Fenomenaal, die Dennis!
Zeer positieve ervaring, probleem werd deskundig en klantvriendelijk opgelost
Zaagstraat 15
7556 MX Hengelo
Fiksi levert computerhulp aan huis in heel Nederland voor vaste prijzen.