Hulpvaardig en snelle levering.

De hulpvaardigheid, bestelling en levering gingen snel en goed. Voor mij was alleen de website via de PC niet helemaal goed werkend en de informatie over veel producten was niet duidelijk en compleet betreft technische gegevens, maar heb daarover gebeld en had direct contact en antwoord gekregen over de producten. Toch over het resultaat voor mij een goede ervaring.

Top cursus

Bij de cursus klimmen op hoogte en redden op hoogte kwam ik een hoop dingen tegen die in de Steigerbouw vaak voorkomen. Het positioneren met de harnas is superhandig, waar ik altijd mijn benen voor gebruik. Bij het redden van iemand of jezelf vindt ik dat iedereen dit moet leren.

vandaag besteld, morgen klimmen!

Top producten, alles wat je nodig heb snel en netjes geleverd!!

Goede spullen, snelle levering

Enkele stijg- en afdaal spullen gekocht. Uitstekende kwaliteit en ook snel geleverd. Eén onderdeel (enkele katrol) had een langere levertijd dan de andere bestelde producten en kreeg ik de keuze om een vergelijkbaar ander product te nemen welke direct leverbaar was. Hierdoor had ik de spullen heel snel in huis.

Vlotte en nette levering

Mijn bestelling via de webshop is vlot geleverd, netjes verpakt en helemaal compleet.

Geweldig bedrijf

Professioneel Fijn contact Goed klimmateriaal

Vlotte levering.

Artikel besteld en s'anderendaags al geleverd. Vlugger kan niet meer denk ik. Zeer vlotte levering en produkt perfekt verpakt. Thanks.

Onbekend

Het bestellen gaat prima, maar over de levering is nog niks bekend. Geen verwachting of enige update, dus de gevraagde beoordeling is nog voordat ik het product in huis heb. Dat klopt niet, Dat betekent dat het bedrijf zijn eigen lever proces niet kan volgen.

alle materialen snel geleverd voor een redelijke prijs

Snel en vakkundig geleverd.

Uitstekend.

Ruime keuze, marktconforme prijzen, goede levering etc. etc. Kortom uitstekend bedrijf, aanrader!!

SERVICE

goede en zeer snelle service, Heel vriendelijk contact, niets aan te merken

Goede kwaliteit waar voor je geld

Snelle levering makkelijk geregeld via de site

Vlot

Goeie ervaring, ging eerst lang moeten wachten op hey bestelde artikel. maar met te wisselen had ik heel snel mijn gerief.

Goede service ,

Aardige mensen, je word heel goed geholpen bij je spullen die je heb besteld. En de cursus die ze geven zijn gewoon goed en duidelijk.

Goeie service, mooi pbm's

Het harnas met extra padding is van goeie kwaliteit en zit heerlijk. de dubbele valstop is ideaal en cruciaal in mijn werk als steigerbouwer. Het enige wat ik mis is een betere plek om mijn haken te bevestigen terwijl ik ze niet gebruik, want boven bij de schouder is nogal lastig met mijn werk gelukkig kan je de bevestigingclips verwijderen door middel van een schroefje. Mvg alsido

Snelle levering en goede materialen

I am very happy with EMG orange tarpaulin backpack

It was extremely fast and easy

Snel en ok

Alles in voorraad snel geleverd, niet in voorraad levering? Nog niet gekregen

Ik ben tevreden van de dienstverlening Goederen worden snel geleverd Enkel refund-actie mogen sneller gebeuren Waneer er producten langere tijd niet voorafging kunnen zijn of eventuul via ander winkel toch laten leveren door middel vandoor boeking

Goed en fijn contact, professioneel bedrijf, heeft alles in huis.

Een fijn bedrijf die adequaat reageert op mijn vragen en wensen.

Doen wat ze beloven

Wij hebben een aantal producten besteld via de webshop. De materialen zijn de dag erna netjes geleverd.

Zoals je mag verwachten!

Order snel en goed verpakt verzonden en gekeurd afgeleverd.

Op tijd, en geen breuk

Op tijd en geen breuk

Excellent Carabiner

This Petzl is an excellent light carabiner for general use. It is able to support body weight for a short period and fits well on the Molle system for access and carry. (don't use Molle as any kind of anchor). It is very useful for attaching kit to harness that requires quick access. such as gloves or tools. The catch is excellent for one handed use which is ideal for small boat work but the trade off is that it doesn't lock. For any kind of tactical deployment, the matte black colour works well

Halkade 21 A

1976DC IJmuiden

Over Industrieel Klimmen BV

Industrieel Klimmen BV levert rust van geest bij werken en redden op hoogte. Je vindt bij ons: • verkoop én verhuur van valbeveiliging • keuringen van pbm's • IRATA, GWO en andere trainingen • veiligheidskundig advies We helpen je graag verder!