Goede en snelle service

Ik heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen. Helemaal top!

Kwaliteitsproducten met goede service

Industrieel Klimmen heeft een prachtig assortiment. Daarbij leveren ze goede service. Dus aanrader!

goede en nette betrouwbare service

eerlijk en altijd bereikbaar goed advies.

Maatwerk

Een professionel bedrijf met kennis van zaken

Beste service ooit.

Ze hadden een foutje gemaakt met de voorraad en ze namen persoonlijk contact met mij op. Ik kreeg een gratis vervangend product toegestuurd zonder dat ik erom had gevraagd, daarna sturen ze alsnog de goede op. Zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaak, echt een top service!! Super bedankt nog. :-)

bekwame en professionele begeleiding

Na aanschaf van enkele producten bij Industrieelklimmen.nl hebben we inmiddels als spin-off een prachtig materiaal management systeem, dat eindelijk onze zoektocht naar een overzichtelijk en beheersbaar veiligheidssysteem bekroont. Ook de service van aftersales is adequaat. Met direct contact zijn alle vragen beantwoord, en kunnen we snel weer verder met de uitvoering van onze werkzaamheden.

Prima uitleg en service

Wij doen jaarlijks de GWO herhaling en kopen het valbeveiligingsmateriaal bij Industrieel Klimmen. De trainingen zijn goed verzorgd. Bij het materiaal wordt duidelijke uitleg gegeven (zo nodig alternatieven geboden), service verleend en volgt een snelle levering.

Professionals

Goed advies en uitstekende service. Ga zo door!

Hele goede snelle service

Moest iets voor het einde van het weekend hebben. Ze hebben de moeite genomen om het nog op tijd te verzenden zodat ik het voor maandag zou hebben. Top service. Zeer tevreden.

Always efficient and professional service

I’ve been a regular customer for the last 7/8 years both for training and equipment Always upto date with the latest training courses and inovative and new products in the market

Halkade 21 A

1976DC IJmuiden

Over Industrieel Klimmen BV

Industrieel Klimmen BV levert rust van geest bij werken en redden op hoogte. Je vindt bij ons: • verkoop én verhuur van valbeveiliging • keuringen van pbm's • IRATA, GWO en andere trainingen • veiligheidskundig advies We helpen je graag verder!