Zie boven
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om een reactie te plaatsen. Met vriendelijke groet, Rick van Van Paridon Ontruimingen.
De contacten verliepen professioneel, afspraken werden helder vastgelegd en op mijn vragen werd snel en doeltreffend gereageerd. De ontruiming zelf verliep eveneens professioneel door vriendelijke mensen: de lift werd zoals afgesproken vooraf afgeplakt en er werd zorgvuldig omgegaan met spullen die moesten worden gerecycled.
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Rick van Van Paridon Ontruimingen.
Twee keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Beide keren deed zich een probleem voor in de logistiek maar dit is keurig door jullie opgelost.
De communicatie rondom de opname tot na de klus was snel en heel prettig. De ontruiming zelf, de bus had pech, uurtje later, maar dat is zo, geen punt. Ook hier fijne communicatie met Irene en zover mogelijke met de sterke mannen. Prima ingeschat qua duur, en snel de afronding. Kortom, we zijn heel tevreden over deze samenwerking!
In overleg kan er heel veel geregeld worden. Door korte lijntjes is de communicatie goed
Goed werk geleverd
Goede prijs- kwaliteit verhouding. Aardige service gerichte medewerkers
idem
Ik ben erg tevreden met de hulp van Paridon. De verhuizing kon snel gepland worden, en alle spullen uit mijn nieuwe huis zijn snel en netjes weggehaald. Dankjulliewel!
De heren hebben uitstekend hun werk gedaan. Er waren wat veranderingen ten opzichte van de inventarisatie, sommige dingen minder, een enkel ding meer. Daar werd soepel mee omgegaan. Appartement keurig opgeleverd binnen de gestelde tijd. Hartelijk dank!
Gewoon goed.
Beste Erwin, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden ben over de uitgevoerde werkzaamheden. Nogmaals bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
Na een overlijden al genoeg aan je hoofd, dus een flat ontruimen komt daar nog even bovenop. Gelukkig is er dan dit bedrijf die snel en keurig de flat leeg en schoon oplevert. Fijne communicatie en aardig personeel die de klus geklaard hebben! Dank!
Beste Diana, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Goed om te horen dat we u hebben kunnen ontlasten in deze stressvolle situatie. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
Mijn ervaring met van Paridon is goed. Zij hebben gedaan wat zij hebben beloofd! Ik ben heel tevreden en daarbij waren zij zeer voordelig vergeleken met het andere bedrijf waar ik een offerte heb opgevraagd!!
Beste Remco, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen een beoordeling te schrijven. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben, houden we ons zeker aanbevolen. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
Geweldige ervaring, zoals ze het huis hebben ontruimd. Snel, hard werken en het huis top achter gelaten.
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze mooie recensie. Ik heb hem gedeeld met onze uitvoerders en ze zijn er erg blij mee. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen.
Paridon heeft zeer netjes gewerkt en goede afspraken gemaakt en nagekomen bij de ontruiming.
Beste Joost, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zijn hier erg blij mee. Wat fijn dat u de moeite heeft genomen een reactie te schrijven. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
Eerst kwam er een voor inspectie met heldere duidelijke afspraken De dag van de ontruiming waren ze precies op tijd. Heel respectvol naar mij toe (vanwege overlijden van diegene waar de woning toebehoorde) Woning netjes achter gelaten Een aanrader
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Ik heb uw review met ons team gedeeld en ze zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen.
Zeer kundig; prettig en fijn
Beste John, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen en konden ontlasten met deze klus. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben, houden we ons van harte aanbevolen. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen.
Beste Hans, Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben waar u hulp bij kunt gebruiken, dan bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
alles volgens afspraak correct en snel afgehandeld
Beste Ellen, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben waar u hulp bij nodig heeft, houden we ons van harte aanbevolen. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen.
Zal zeker dit bedrijf aanbevelen aan anderen. Precies alles gedaan zo als afgesproken.
Beste Gea, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Heel attent van u dat u ons zal aanbevelen. We zijn blij dat we u naar volle tevredenheid hebben mogen en kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
Vanaf het eerste belletje tot aan de oplevering heb ik de samenwerking als heel prettig ervaren. Snelle reactie, direct een offerte gestuurd en alle afspraken worden perfect nagekomen.
Beste Jochem, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Dit waarderen we zeer. Mocht u in de toekomst nog eens hulp nodig hebben, houden wij ons zeker aanbevolen. Met vriendelijke groet, Rick, van Paridon Ontruimingen
Ik had een oude woning wat ontruimd moest worden en na een aanvraag voor een offerte werd er zeer snel gereageerd en kwam er snel iemand om te kijken. Hierna de offerte geregeld en daarna ging het heel snel. Het is zeer snel ontruimd en ook zeer goed gedaan.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Het is mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze werkzaamheden. Mocht u in de toekomst nog eens een klus hebben schroom dan niet om ons te benaderen. Met vriendelijke groet, Rick, Van Paridon Ontruimingen
De ontruiming en het verwijderen van het behang in het gehele appartement is naar volledige tevredenheid uitgevoerd. De woningbouw vereniging Vesteda heeft hierover aan mij nog een compliment gegeven.
Beste Luuk, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en wat mooi dat de woningbouw zo te spreken was over de uitgevoerde werkzaamheden. Mocht u in de toekomst nog eens een klus voor ons hebben, dan houden we ons zeker aanbevolen. Met vriendelijke groet, Rick van Van Paridon Ontruimingen
Duidelijke afspraken, fijn contact en wordt met de klant meegedacht. Klus was snel geklaard en zou Paridon absoluut aanbevelen bij anderen.
Beste leonoor, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Rick van Van Paridon Ontruimingen
Door mijn werk was ik niet in de gelegenheid om overdag af te spreken en daar werd dan ook goed op ingespeeld door een avond afspraak te maken, er kwam een zeer vriendelijk man die van de gehele woning foto’s kwam nemen en die allerlei opties met mij doornam. De afspraak voor het leeghalen van de woning moet nog gemaakt worden maar na mijn eerste indruk denk ik dat alles wel goed gaat komen. Fijne communicatie, zeer tevreden
Beste Michael, Hartelijk dank voor deze tussentijdse beoordeling. Mogelijk is de uitnodiging hiervoor door een fout in het systeem iets te voorbarig verstuurd. Evengoed zijn we blij met deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Rick van Van Paridon Ontruimingen
Kaap Hoorndreef 66
3563 AW Utrecht
What A Waste! | Dé afvalregisseur voor circulair afvalbeheer. Hé daar! Welkom bij What A Waste, de plek waar we serieus zijn over afvalverwerking, maar niet te serieus over onszelf. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Of het nu een gloednieuw product is, een oude favoriet in een nieuw jasje, of zelfs een bron van groene energie. Voor ons draait alles om vooruitgang, om het wiel keer op keer opnieuw uit te vinden. Eigenlijk zijn wij onderdeel van die beweging zelf. We willen anderen inspireren, informeren en aanmoedigen om met ons mee te doen. Daarom slaan we de handen ineen met allerlei slimme koppen en partners om deze doelen waar te maken. Ga je met ons mee op reis in de circulaire wereld van afval naar grondstof?