Voldoet aan alle verwachtingen

Goede producten, snelle bezorging

Hartstikke goed

mijn honden zijn heel blij met de snacks van best buddy. Voor mij niets anders meer.

Fijn geholpen, mooie producten

Een vraag gesteld over de ingrediënten van een aantal producten. Snel voorzien van een zeer uitgebreide reactie, waarvoor dank. Producten die ik besteld heb waren snel binnen, netjes verpakt en smakelijk voor de hond. Top!

Mijn honden zijn er dol op

Snelle levering en goede service.

Mijn hond smult van de hypoallergeen voeding

Oprecht hele goede producten met een breed assortiment!! Heel erg blij mee want m'n hond smult ervan! Top.

Snel en exacte service

Prima levering zo als het moet zijn. Goede producten.

Kwaliteit

De kwaliteit van het product wat is besteld had is uitstekend. Mn hond is gek op de eend bonus als de eend worst. De eend bonus stukjes zijn ideaal om te trainen.

(H)eerlijke producten

(H)eerlijke producten. Ons Shih Tzu hondje is er dol op. Snel geleverd en keurig verpakt en verzonden.

Prima voer

Mijn hond heeft een gevoelige maag. De overstap had wat voeten in de aarde, maar eenmaal over zéér te reden!

Gezonde snacks

Gezonde snacks die handig zijn tijdens de training. Snelle levering.

Hond is er gek op

Via een hondentrainer aan de weet gekomen. Nogmaals: onze hond is er gek op!

Mijn honden vinden de snoepjes erg lekker voordeel is dat je kunt delen in 2 stukjes

Goed zoals altijd

goede dierensnacks, waar mijn honden dol op zijn, al jaren.

Snelle verzending, goede kwaliteit, wij gaan binnenkort weer een bestelling plaatsen

Uitstekend!!!!!

Gezonde, heerlijke trainingssnoepjes.

We hebben bij een loterij een uitgebreid pakket gewonnen van Best Buddy. We zijn zeer tevreden, onze honden zijn er helemaal dol op. Weten niet hoe snel ze een commando moeten opvolgen voor een snack. We schaffen ze nu ook aan voor onze pupkopers. Mooie pakketjes, niet duur, stevig verpakt. Aanrader!!

Fantastische beloningssnoepjes, die makkelijk kleiner te maken zijn.

Voor mijn kleine hond, knip ik de snoepjes in vier stukjes. Zo kan ik met voorkomen dat hij te dik wordt, maar kan ik wel goed belonen. Perfect!

Zeer goede kwaliteit

Goede kwaliteit/prijs verhouding en service

Ze hebben direct contact met me opgenomen omdat het bestelde voer bij de leverancier niet op voorraad was en er alles aangedaan om toch nog een deel direct te leveren zodat mijn hond te eten had ;)

snacks

De honden vinden de snacks heerlijk, heel fijn dat ze van natuurlijk ingrediënten gemaakt zijn.

Geen rare toevoegingen, goede kwaliteit etc en mn hond vindt het heerlijk. Ik gebruik de bonus, softs en een aantal chews.

Top kwaliteit van de producten en echt heel blij mee omdat mijn honden zijn gevoelig voor granen en te veel eiwitten. En hier kan ik mijn honden blij mee maken.

Prima artikelen met snelle levering

Hondjes zijn er gek op

Hondjes zijn er gek op

mooie vlotte en perfecte levering

via via te horen gekregen van jullie maar fijn bedrijf om zaken mee te doen

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.