Duidelijke communicatie, goede produkten

Super Snacks voor de viervoeter

Super lekkere snacks voor de viervoeter. Ruiken niet of nauwlijks en de hond is er gek op. Reden voor 4,5 sterren is dat de brokjes best wel groot zijn. Had gekozen voor Middel hond, maar voor trainingssnacks behoorlijk fors en het breken gaat niet altijd makelijk. Volgende bestelling wordt mini hond zodat de brokken wat kleiner zijn.

Superfijn

Onze teckel vind alles van Best Buddies heerlijk! En super service persoonlijk aan de deur!!

snelle en goede bezorging

Op de site zijn de producten makkelijk te vinden en de bestelling is snel geregeld

Onze hond is dol op de gedroogde rundertong. Als ze mag kiezen is dit de favoriet. Dus maar even een aardig voorraadje aangelegd!!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit.

Goede service en goede kwaliteit hondenvoer

Fijne producten!

Ons pakket was zoek geraakt. Dankzij de welwillende inzet richting Postnl. van BestBuddy is dit pakket gelukkig juist terecht gekomen en bij ons thuis gekomen. Om maar aan te geven: ook als er iets mis gaat, helpt BestBuddy je als klant zeer zorgvuldig. En de hond is heel blij met de snacks van BestBuddy. Ze eet het allemaal heel smakelijk weg.

Super fijn voer en hele fijne service!!

Mijn hond heeft wat issues wat betreft voeding. De service van Best Buddy is super en mijn hond gaat nu hartstikke goed op gestoomd hert. Super bedankt!!

Onze hond is dol op best buddy snackjes

Snelle levering en een kwalitatief goed en gezond snackje. De struisvogel is favoriet

Commande facile et livraison rapide à domicile

Commande facile et livraison rapide

Snelle levering, keurig verpakt. De bestelde kluisjes zijn prima

Eerlijke producten

Producten van BestBuddy-Pets zijn puur natuur zonder toevoegingen. Onze honden doen er alles voor.

Zowel de maaltijd worsten als de snacks vallen geweldig in de smaak! Voor de snacks heb ik deze keer voornamelijk gekozen voor konijnenoren en gedroogde rundertong. Als het tijd is voor een snack is de smekende blik niet te weerstaan....

Goede spullen, snelle levering

Super snelle levering goeie producten en bij vragen kan je altijd bellen

gezonde snacks voor de hond

De honden vinden alle snacks lekker.

Uitstekende site

Besteld en snel en keurig geleverd

Goede voeding en service

Door mijn hondentrainer op de puppytrainers van BestBuddy gewezen, mijn pup vind ze heeerlijk dus gelijk meer besteld. Helaas was er iets mis gegaan met de bestelling en kreeg ik een verkeerd pakket binnen. Kan gebeuren natuurlijk. Het contact met BestBuddy was top en de situatie werd snel opgelost. Al snel werd het goede pakket gestuurd. Erg tevreden! Mijn pup is blij met haar natuurlijke snackies.

altijd vlotte en keurige levering

ik bestel regelmatig bij BestBuddy-Pets en iedere keer wordt het keurig verpakt en vlot geleverd.

Goede kwaliteit hondenvoer en goede service

Prima product en levering

Heel blij met de beloning brokjes en de snelle levering. Heel lief dat we er nog meer lekkers bij kregen.

Goede en veilige traktaties voor onze honden

De artikelen van BestBuddy-Pets worden door onze honden zeer gewaardeerd.

Duper

Prima snelle levering

Uitstekende en eerlijke producten. Makkelijk bestellen, aflevering op afgesproken tijdstip.

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn zo veel mogelijk van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.