Goede snacks voor mijn honden

Al jaren zijn mijn honden blij met de natuurlijke en gezonde snacks.

Fijne webshop en goede producten

Onze hond is dol op de snoepjes met zalm van best buddy. Dus maar gelijk een aantal potjes besteld. Snelle levering, zoals het hoort tegenwoordig. Als je als webshop niet snel levert, dan gaat de andere met de klanten ervandoor. Wij blijven lekker bij Best Buddy bestellen!

Op aanraden van onze honden fysiotherapeut hebben wij snoepjes gekocht bij BestBuddy. Onze hond vindt ze heerlijk! Snel geleverd en duidelijk op de hoogte gehouden van het proces. Zeker een aanrader!

Hele fijne en eerlijke producten

Hele fijne producten, eerlijk zonder toevoegingen. Trainingsnoepjes worden zeer gewaardeerd door onze hond en door ons.

Goede snelle levering

Goede kwaliteit en service

Goede producten voor een goede prijs

Altijd snel en juist geleverd Producten van goede kwaliteit. Zeker aanrader

Snel geleverd!

Goeie kwaliteit voer. Vriendelijke mensen die duidelijk hart voor de zaak hebben.

Mooie pure producten

De producten zijn netjes verpakt en er word duidelijk verteld wat er in zit. Pure producten voor een fijne prijs. Onze hond op Bonaire is er blij mee.

Snelle levering! Goed product!

Snelle en goede levering.

Goed te gebruiken bij de training van onze hond.

Duidelijke site, ze leveren wat er beloofd is.

Goede site en ruim assortiment.

Mooie producten zonder toevoegingen

Mijn hond heeft last van allergieën. Dus moet vaak voorzichtig. Jullie producten doen het erg goed. Geen last van allergieën en hij kan lekker genieten. Daar doen we voor.

Goed voer en snacks de honden zijn er dol op en levering zeer snel

Ik bestel hier mijn hondenvoer en daar zijn ze echt dol op, vrees wel dat ze nu niets anders meer eten. De snacks zijn ze ook gek van en heb met wandelen altijd de kleinere snacks mee om ze mee te belonen als ze gelijk komen als ik roep.

Snelle levering en de hond geniet van de snacks.

Goede producten voor een eerlijke prijs

Mond hond is dol op de snacks van BestBuddy, dus heb ik een paar potjes besteld. Snel geleverd en mijn hond is weer helemaal happy, en ik ook ;)

Mijn ervaring is prima

De levering is snel en correct. De honden zijn er gek op! Baasje tevreden!

Snelle levering en prima verpakt.

Na een fout huisnummer door mij ingevuld, hebben jullie de retour zending snel opnieuw opgestuurd. Dat vond ik echt top.

kwalitatief goede producten en uitstekende service

Onze hond is dol op de snacks van Best Buddy Pets. Met name de runderkophuid vindt hij heerlijk om op te kluiven.

Keurig verpakt en geleverd

Ik koop voor mijn hond altijd Best Buddy soft snacks eend. Dit is bijna geheel eend zonder rare toevoegingen waar mijn hond dik van wordt. Ze vind het heerlijk en ik geef ze als beloningsbrokje. Top product!

Alles verliep goed, niets op aan te merken

Goede producten en snelle leveringen. Prima prijs-kwaliteit!

Mijn hond vindt de softs heerlijk!

Topper

Mijn katten en honden zijn dol op de zachte snacks. De snackjes van zalm voor de poes zitten in een handig plastic doosje. De snelle verzending is erg prettig.

Fijne producten, onze honden zijn er gek op! Goede service, snelle levertijd.

Goede kwaliteit, snelle levering

Onze honden doen het goed op deze snacks.

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.