Mooie producten

Mooie producten en snel in huis.

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd supersnel geleverd

Onze teckel is heel blij met jullie produkten.

super

super snelle levering

De hond is er gek op en de baas ook omdat het uit natuurlijke ingredienten bestaat.

Zoals gewoonlijk snel geleverd en de honden zijn er dol op

snelle levering, goede producten

snelle levering, goede producten

Uitstekende producten

Mijn honden vinden de producten van Best4buddy erg lekker.

Overzichtelijke site & snelle levering!

Wat een fijne site met overzichtelijke informatie per product. Vandaag besteld en een dat later stond de bestelling al voor mijn deur.

Keurige en duidelijke site/webshop en snelle verzending! En natuurlijke heerlijke snacks voor onze katten en hondjes.

Handige en gezonde beloning voor mijn hond

Goed gezond assortiment snel geleverd

Mijn honden zijn echt dol op de snackjes van gedroogd vlees en vis.

Snelle bezorging

Nu al regelmatig wat besteld. Pakketjes worden snel bezorgd. Mijn hond vindt de snacks heerlijk en daardoor goed te gebruiken met trainen

Gewoon fantastische producten voor mijn honden

Al jaren bestel ik de snacks voor mijn honden. Puur natuur en de honden vinden het heerlijk. Zeer goede levering en altijd vriendelijk met aardige aanbiedingen.

Vrij duur

Helaas verkleurd het voer snel na opening.. En vind ik het vrij duur... Toch fijn geprobeerd te hebben

Lekkere trainingssnacks!!!!

De bestelling kwamen snel na de bestelling. Makkelijk en vriendelijke site. De soft trainingssnacks zijn volgens onze hond heerlijk,

Goede kwaliteit

Snel, makkelijke service van goede kwaliteit voer.

Goed!

De hond en kat vinden het heerlijk!

goede en snelle levering

Fijn dat ik zo graanvrije producten voor onze hond uit kan proberen.

Super lekkere hondesnoepjes

Voor de gewone snoepjes doen ze echt niets maar de best buddys daarentegen, 2 hondjes aan me vastgeplakt. Ze zijn dus erg lekker. Top beoordeeld dus door kenners

Super vind het erg lekker

Goede snacks zonder toevoeging

Mijn hond die gevoelig is vind de snacks heerlijk en reageert hier goed op. Top.

Snelle, correcte levering

Goed idee om grotere verpakkingen aan te bieden en leuke maandactie

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit

Heerlijke belonings jerky’s!!!!!

Onze jonge Labrador doet alles voor een jerky!!! En ze zijn nog gezond ook!

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.