Snel en topproduct

Snelle correcte levering. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Prima, goed en lekker voor hond en kat

De leveringen zijn snel en keurig verpakt. Mijn kat is gek op de voederbrokjes en zalm stukjes( bonus) ik maak ze alleen wat kleiner. Voor onze pup gebruik ik de puppy voederbrokjes als bonus en ook de soft brokjes ( eend, kip, lam etc) Het is fijn dat ze makkelijk te halveren zijn. Mn pup is erg blij met de positieve goede beloningen die ze erg lekker vindt! Het is fijn dat het gezond voer is voor de dieren daar maak je mij ook blij mee ;)

Heel blij met mijn bestelling

Eindelijk eens een bestelling zonder verzendkosten dat mag ook wel eens gezegd,goed verzorgd en zal zeker weer bestellen bij best buddy,en heb het div mensen ook verteld

Goede producten snel geleverd

Goede producten, onze hond is er gek op en altijd heel snel geleverd.

Super snelle levering

Enorme keuze

Heel klantvriendelijke en snelle afwikkeling bestelling.

Onze honden vinden het voer heerlijk. Ze staan letterlijk voor de bak te trappelen en kijkend van 'komt er nog wat', opschieten graag! Zo grappig.

Heerlijke koekjes, snel geleverd

Goede producten, fijne service!

Fijne snelle service.

Heerlijke snacks voor de hond. Goeie website en snelle reactie op vragen. Ga zo door.

Goed!

Snelle levering, product voldeed 100% aan de verwachting.

Goede producten en snelle levering

De softs eend snacks gebruiken we tijdens de training van onze hond. Hij vindt ze wel heel lekker. Goede communicatie met de klantenservice en vlotte levering.

Super snelle levering

Erg snel geleverd en super vriendelijk om even Te bellen dat het pakket was afgeleverd.

Goede kwaliteit en super service!

Onze hond doet het goed op het voer, en de snacks zien er goed uit en vallen in de smaak

Fijne website met goede snacks

Fijne website met een groot aanbod aan snacks. Echter de website wordt omschreven dat de snacks steeds van 1 diersoort gemaakt wordt en dat is helaas niet steeds het geval. Ik heb een hond met een allergie en mag dus alleen eend voeren... helaas is het dan goed opletten wat je besteld want een aantal snacks bestaan uit eend met rund, en laat mijn hond nu net absoluut geen rund mogen.... Verder wel hele fijne producten, mijn hond is er dol op. Ook een zeer snelle en correcte levering.

Helemaal top!

Genoeg keuze, geen toevoegingen helemaal goed

Prijs-kwaliteit prima Bezorging netjes en snel

Heb voor de eerste keer online besteld, de levering ging goed, ben zeer tevreden, en wat onze hond betreft hij vindt de snacks lekker laat af en toe z'n brokken staan dan wil hij een snack, goed product dat bewijs het maar weer wat hond betreft.

Top producten, super snel geleverd

Mijn hond is dol op de verschillende soorten snoepjes. En ik heb als baasje een gerust gevoel, omdat ik weet dat er geen brol in de snoepjes zit.

Goede producten!

Leveren snel Keurig verpakt Voor onze langharige kat ( main coon) probeer ik de kattenbrokjes tegen haarballen uit Ze is er gek op. Onze puppy is gek op de puppybrokjes en de bonusbrokjes. Zelfs de kat lust het. Deze zijn zacht dus goed te halveren. Tenminste alles zonder granen! Goed voer!

Goed natuurlijk product en snelle levering

Katten zijn dol op de kattenbrokken en soft zalm snoepjes De honden zij. Dol op alles wat je er kunt bestellen.

Fijne producten

Gewoon in 1 woord goed

Goede hondensnacks, zonder kunstmatige toevoegingen. Heel blij mee

Gezonde snacks puur natuur!

Mijn hond is al wat op leeftijd en heeft steeds meer last van haar vacht… op aanraden van de dierenarts opzoek naar graanvrije brokken en snackjes… toen kwam ik uit bij BestBuddy! Mijn hond vind alles in het assortiment heerlijk!

Heerlijke verantwoorde hondensnacks

Snelle levering van smakelijke hondenbeloninkjes. Zeer klantvriendelijk bij vragen.

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.