Fijne webshop met goede producten

Fijne webshop met goede producten. Snel geleverd en goede beschrijving van wat je koopt.

Super bedrijf Snelle levering

Snelle levering goede kwaliteit

De kwaliteit vd snacks is goed. Mooie kleine puur natuur snacks goed om mee te trainen

Zeer tevreden en lekkere snacks voor de hond

Ik vind het belangrijk dat het eten en de snacks van goede kwaliteit is En zo te zien vind mijn hond het erg lekker dus ik ben er blij mee. Service en snelle bezorging is ook heel goed

Gezond, lekker en snelle levering

Ik gebruik de softs voor training aangezien mijn hond er gek op is!

Top producten en top service.

Prima service en producy

Netjes, snel en zorgvuldig

Snel en goed

Prijs kwaliteit goed Komt afspraken na Levering goed snel en netjes

Super, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze twee honden, vooral 1, hebben nog nooit zo vaak hun bak leeg gegeten. Onze oudste had altijd moeite om 2 keer per dag goed te eten. Hij was dan ook altijd aan de magere kant. Sinds ik voer haal van BestBuddy-Pets, is dat probleem verholpen. Beide honden zien er goed uit. Vacht is goed, ze ruiken beter. Kortom ze zitten letterlijk goed in hun vel.

Geen geur kleur of smaakstoffen ,lekkere snacks (volgens onze peanut) genoeg keuze om te variëren dus helemaal blij ei :)

Goede kwaliteit en dienstverlening

Goede kwaliteit voer en advies voor de honden. Snelle levering.

Niet wat ik verwachte te krijgen

Gedroogde runderlong had ik besteld dan denk ik aan zachte stukjes maar dit was erg hard met veel scherpe stukjes ooit elders eens bestelt en dat zag er een stuk beter uit. Van geleerd gedroogde runderlong bestel ik bij mijn vorige leverancier iets duurder maar ziet er stukken beter uit

Mooie gezonde producten, duidelijke bestel site, snel thuis bezorgd. Ik miste alleen de indicatie wanneer het bezorgd zou worden

Het zijn heerlijk snackt tijdens de training.

Tijdens de training met onze pup is dit een heerlijke beloning. Ze doet er alles voor. Geen geknoei etc. makkelijk om te geven.

mijn honden zijn er dol op

mooi formaat zacht snoepje, handig om mee te nemen tijdens een wandeling en je kunt ze makkelijk door midden breken.

Mijn hond vindt alles super en ik vind gezonde producten die ook nog lekker zijn erg fijn.

Fijne en gezonde producten. Duidelijk verpakt en lekker voor de hond.

zeer goed, snelle levering vooral heerlijke snoepjes

ik wist niet goed welke snoepjes ik het beste kon nemen. Gebeld en zeer gedegen advies gekregen. Snel besteld en nog sneller geleverd. Onze hond vind ze heerlijk.

Top, het hondje vindt het een heerlijke beloningssnack!

De bonus snacks zijn super gemakkelijk kleiner te maken. In veel verschillende smaken en het hondje is er dol op. Wil extra graag werken voor zo'n heerlijke beloning. Fijn dat het puur natuur is én niet kruimelt... kan zo los in de broekzak. Super gemakkelijk

De snacks van BestBuddy-Pets zijn natuurlijk en momenteel komen ze goed van pas bij de training van onze puber Golden Retriever. Hij vindt ze heel lekker. Voor ons en onze hond een pluspunt dat het gezonde snacks zijn. Bovendien was de levering heel snel.

Prima, snelle levering

Leuk pakket gekocht. Gezonde spullen hopelijk. Ziet er goed uit!

Puur natuurlijke honden snacks!

Mijn hond had een tijdje last van haar vacht, op aanraden vd DA even geen extra’s en aan hyperallergeen voer... nu overgestapt naar voer zonder granen en het gaat weer fantastisch! Met de snacks van Best Buddy’s kan ik mijn hond af en toe weer eens heerlijk verwennen en belonen! De producten zijn 100% natuurlijk en sluiten daarbij mooi aan met het voer wat ze nu krijgt! Zeer tevrede over de producten!

snel en klantvriendelijk

er wordt snel geleverd en gereageerd op vragen

Uitstekende producten

Dit keer was de levering wat later dan ik gewend was, maar hier werd heel duidelijk en netjes over gecommuniceerd. Prima producten, geen gekke toevoegingen in hun producten en geen suiker en zout.

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.