Nooit problemen, helemaal goed

Goede webshop, snelle service

prima! Snelle levering en heerlijke snacks

geen verdere toelichting nodig

Heerlijke training-snacks, top!

Als proef het training pakket besteld. Mijn Cane Corso wil niks anders meer. Formaat van deze beloningssnoepjes is precies goed. Geen gekruimel in jaszak of tasje. Gaan zeker weer besteld worden. Levering is supersnel.

Super !

Goede service en goede producten ! Onze honden zijn er gek op!

Vriendelijk aan de telefoon Bestelling snel binnen

Snelle levering van zeer goede producten voor de hond!

Voor onze pup allemaal verschillende producten gekocht om te proberen. Ze vindt het heerlijk en geniet van alles! We gaan zeker meer bestellen. Levering was binnen 2 dagen… super snel…!!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

Mijn pup van 5mnd is gek op de de training snoepjes. Dit zijn ook de enige snoepjes waarvan zijn buik niet van streek raakt.

prima!

Er wordt snel geleverd en de snacks vallen zeer in de smaak.....

Mijn hond is dol op deze snacks!

Een zeer snelle levering en mijn hond is er dol op. Deze snack bevat geen onnodige toevoegingen waar mijn hond allergisch voor is.

Ongeduldig lekker

BestBuddy ontdekt op de Martini dogshow 2 jaar geleden. Een fijn gesprek met iemand gehad over beloningen en snoepjes voor honden. En meteen wat lekkers gekocht, want de proefmonsters gingen goed naar binnen. Nog steeds is dit HET snoep waar Ziggy het enthousiasts over is. Alles wijkt voor de jerky strips. Het feit dat het puur vlees is, is voor mij een groot pluspunt. Ik hoef me geen zorgen te maken over rare toevoegingen. En de manier van bereiden zorgt ervoor dat het makkelijk te verscheuren is. Ik heb een chihuahua, dus met 1 jerky doen we 3 dagen. En geen vieze vingers daarbij! Kortom, een tevreden hondje en een tevreden baasje!

Gezonde snacks

Ik ben super blij met de gezonde snacks voor ons hondje. Ons hondje vindt het heerlijk. En het is ook nog eens snel geleverd. En je krijgt veel voor weinig geld, vind ik.

Snel binnen & hond vind de snacks heerlijk

Snel binnen & hond vind de snacks heerlijk

Eerlijke producten.

Aangenaam verrast door de producten. Onze honden doen er alles voor.

Bestelling klopt en wordt snel geleverd

Ik ben zeer tevreden

Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al binnen, dat was echt snel.

Hele goede kwaliteit, goede prijsverhouding en service is prima!

Al verschillende malen snacks voor mijn Beagle gekocht. Ze vindt ze stuk voor stuk erg lekker en het liefst wil ze na iedere wandeling haar snuit in de ton doen om een snack te kiezen. Het zijn zeker geen dikmakers! De service is prima. De spullen worden snel geleverd...

Uitstekend!

De bestelling werd snel geleverd en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Onze hond Maxi vindt alles zeer lekker.

Mijn honden zijn er dol op!

prima service en lekkere snacks voor de hond

De hond vind deze snacks heerlijk. Mijn bestelling komt altijd netjes op tijd, en er zit meestal ook iets kleins extra's bij. Dit keer papieren poepzakjes. Dat vind ik service en vriendelijk. Helaas geen kauwbot zoals in de mail stond (maand juni extraatje) maar de poepzakjes zijn ook erg welkom.

Helemaal Top

Snoepjes zonder toevoegingen, mijn hond lust ze graag en krijgt er geen jeuk van

Alles naar wens

Snelle bezorging en de hond is gek op alle producten.

Super snelle service en mijn hond vindt alles erg lekker!

Super snelle service en mijn hond vindt alles erg lekker! Ik kom zeker weer terug!!

Blije honden,tevreden klant!

Snelle levering.Gebruik het bij en adviseer het mijn cursisten omdat ik nog geen hond heb gehad die er niet gek op is. Goed en verantwoord!

Snelle levering en goede producten.

Bestellingen worden snel geleverd en de producten zijn goed.

Uitstekende kwaliteit, snelle en goede service

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.