Gezonde en goede snacks voor mijn honden

Kwaliteit perfect, verzending perfect. Iets wat ik voor het eerst heb besteld voor de honden zijn de crunchy trainers. Een proefzakje had ik ontvangen bij een vorige bestelling en die viel reuze in de smaak bij mijn honden. Ben er erg blij mee en de honden reageren er goed op.

Prima producten die graag gegeten worden

Heerlijke trainers voor een stel kieskeurige dames

top produkten mijn tekkel James is er dol op

Snelle levering Top produkten

Zoals altijd: snel, goed en volledig

Het bovenstaande aangevuld met duidelijke en goede communicatie

Prima snackje de hondjes vinden het heerlijk en geeft geen darmproblemen

Topservice!

Het bestelde bleek toch niet op voorraad. Na telefonisch contact werd de bestelling persoonlijk thuisgebracht. Dat vonden we echt heel fijn!

Goede service, honden zijn gek op de producten van Best Buddy

Goed!

Goede producten, snelle levering, antwoord op vraag per mail werd snel beantwoord. Betrouwbaar.

Best

De hond is er dol op en de prijs is interessant.

Goede snacks

Mijn hond is werkelijk allergisch voor alles,maar de snacks van Best Buddy kan hij goed verdragen! Wij houden het bij 1 allergeen, maar de shop biedt genoeg andere variatie!

Prima bedrijf.

De versnaperingen werden snel geleverd en Jopie, onze Cattle Dog, vindt ze erg lekker.

super

Mijn James is er dol op

Snelle levering en eten ziet er goed uit voor de hond.

De hond vind het lekker

Heel fijn

Snelle beantwoording van mijn vraag en meedenken hoe de bestelling goed geleverd kon worden. (Problemen met Post Nl) super.

Fijne en gezonde producten besteld voor de hond om te knagen. Puur natuur zonder toevoegingen. Voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit hondenvoer, goed advies en service

Onze honden zijn altijd erg blij als de doos van Best buddy komt! Goede, snelle levering.

Onze hond is dol op BestBuddy artikelen

Heerlijke maaltijd worsten en voor tussendoor nog wat lekkere snacks besteld. En ze vallen altijd in de smaak!!

Altijd goed

Fantastische service, producten en levering

Wij zijn erg tevreden over de producten van Best Buddy Pets! Daarnaast is de service van Dorien en Mike in 1 woord “TOP”! Bij vragen kunnen we deze altijd stellen en we krijgen dan ook snel een antwoord terug. Onze border collie Aivy gaat altijd graag mee om onze bestelling op te halen, een extra feestje om zelf je brokjes en gestoomde vleesmaaltijd te halen. Daarna lekker smullen!

Plezierig bedrijf om bij te bestellen.

Groot assortiment, scherp geprijsd en snelle levering.

Zeker goed

Makkelijke website, snelle levering, volgens mijn honden lekkere producten.

zeer smakelijke lekkernijen

Best Buddies zijn perfect voor ruilmomenten voor mijn puppy! Hij vindt hem dan erg lekker en met deze lekkernijen kan ik gemakkelijk zijn aandacht op het juiste moment trekken!

Kibbelveen 5

7848TA Schoonoord

Over BestBuddy-Pets

De snacks van BestBuddy zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en zo puur en eenvoudig mogelijk. De snacks zijn altijd van 1 diersoort gemaakt, zo maakt u de keuze die het beste past bij uw huisdier. In de snacks van BestBuddy vindt u geen gluten en wij gebruiken geen kunstmatige geur-, smaak- en kleurstoffen. BestBuddy, lekker en gezond voor kat en hond.