Filtre

Super snel geleverd en de bestelling was zoals op de foto. Top!

...

Erg goed geregeld

Goed geregeld!

Snelle levering Producten zoals verwacht

Super en snel.

Zeer tevreden, snelle levering

Duidelijke foto's Snelle levering

Leuk geshopt voor goeie prijs.

Goede ervaring met producten en bestelproces

teleurgesteld

ik had een zwart houten doosje besteld toen ik het opende was het heel vettig kleverig en het gaf af net of jullie het ergens mee hadden behandeld. mijn vingers werden zwart. zelfs met wrijven met een doek werd het niet minder ik wil graag weten hoe we dat gaan oplossen

Producten zijn zoals verwacht, snelle levering.

De door mij bestelde producten zijn zoals ik ze had verwacht, ze staan erg mooi op tafel. Levering was snel. Alleen één ding: ik heb ze, naar ruim een week, nog steeds niet betaald. Ik had gekozen voor betalen achteraf met Klarna, heb echter nog steeds geen betaalverzoek ontvangen.

in Corona tijd een goede oplossing

Jammer dat de winkel nu gesloten is maar op deze manier een goede oplossing.

goeie ervaring leuke site

Goede producten heel blij mee⁸

Goed verpakt maar toch een gebroken windrichting in de verpakkin

Ik beveel pommelientje wel aan maar alleen spijtig dat er gebroken windlicht bijzat De bestelling zat nochthans zeer goed verpakt

Top ,betrouwbaar en mooie spullen

Snelle levering. Mooie spullen voor goede prijs. Goede service Echt een aanrader zowel een bezoek te brengen aan de winkel of online.

Goede communicatie, snelle levering, product zorgvuldig en heel goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Naar tevredenheid geleverd

Goede service en een nette en een goede levering

Mijn ervaring met jullie is goed!

Mooie betaalbare spullen voor elk was wils!

Helemaal top.!!!!!

Besteld online en binnen 2 dagen ontvangen. Heel goed ingepakt. Super.

Toppy verpakt en snelle verzending.

Goede kwaliteit

Mooie decoratie snelle levering!

Wat ik besteld had was netjes en zorgvuldig verpakt. Was ok precies zoals getoond werd in de webshop. Ben er blij mee

Harstikke goed!!

Snelle servies, snel antwoord op je vraag!! Super leuke gezellige winkel, mag er heel graag heen gaan!! Snel weer normaal open zodat we weer kunnen snuustern!!!!!

Snelle levering en keurig verpakt

Mooie spullen en super snelle levering

Mooie spullen en snelle levering !!

Helemaal tevreden!!!!

Voor het eerst online iets besteld 100% tevreden!! Maar ... kan niet wachten om weer gezellig naar de winkel te kunnen

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA