Filtre

Perfect, maar helemaal perfect is niet goed he

Je wordt prima geholpen. In gewone tijd maar ook in corona tijd. Het aanbod is grandioos en erg mooi. Aanbod alsof de tijd heeft stilgestaan.

Een kleine beschadiging aan bestelling. Word deze week opgelost als het goed is

Goed en snel!

Hele goede, snelle service, product zoals op de afbeelding en zorgvuldig verpakt!

Snelle levering, verpakking kon beter

Ik had de mooie spullen heel snel binnen. Ik had een nobilisboompje en nep amaryllissen besteld. Alleen heel jammer dat het boompje plat in een net te krappe doos is gedaan waardoor mijn boompje aan twee kanten plat was gedrukt en er 3 takken waren afgebroken. Rechtop in een doos was beter geweest.

Producten waren zoals op foto afgebeeld. Prima..

Heel correct

Super vriendelijk , had gemist bij overschrijving en hebben dit super goed opgelost

Heel mooi.

Toch zeer snelle levering en goed verpakt.

Prima Alleen communicatie via Messenger zou beter kunnen Na bestelling en betaling het artikel snel ontvangen Goed verpakt i.v.m. breekbaar artikel wat bij velen nogal eens te wensen overlaat

Alles precies zoals ik verwacht had. Korte wachttijd. Netjes en goed verpakt. Beveel deze zaak bij iedereen aan

Goede webshop

Snelle verzending en zeer zorgvuldig ingepakt. Overzichtelijke webshop en de prijs ook lager dan andere webshops !

Klasse

Goede service en netjes verpakt en verstuurd

Redelijk

Pakket is snel geleverd maar was niet goed genoeg verpakt. Ijzeren artikel stak uit de doos. Bezorger heeft zich eraan gesneden en was niet blij. Verder miste ik de persoonlijke touch, geen persoonlijk kaartje o.id. Zowel de doos als manier van verpakken oogde slordig.

Mooie producten

Snelle levering en mooie producten

top

Maandag besteld, dinsdag in huis. Heel goed verpakt in bolletjesplastic en doos zodat er geen beschadigingen waren aan lampje.

Super...

Bestelling kwam super snel binnen.

Leuke shop

Mooie webshop waar leuke woonaccessoires worden verkocht. Snelle service en prima verpakt.

Zoals altijd uitstekend.

Ik kom al jaren bij Pommelientje. De service is uitstekend bij het live winkelen, maar ook bij het online winkelen.

Duidelijke website en vlotte verzending.

Slechte ervaring

Bij ons helaas erg slecht verpakt. Cadeau voor onze ouders daardoor met schade geleverd.

Ik heb 3 boompjes besteld.. was super goed verpakt , en een snelle levering !

Super verpakt en erg tevreden over de mooie vaas!

Mooi

Alles was mooi en stevig ingepakt wat je niet zo zeggen over hoe de doos eruit zag maar doordat alles stevig en veilig is ingepakt was alles nog mooi en heel

Ik ben vriendelijk geholpen en mijn bestelling stond al klaar

Dit was de eerste keer dat ik in de winkel was tijdens corona. het van te voren af spreken is mijn wel goed bevallen.

prachtige spullen en hele goede en snelle verzending

hele mooie spullen en snelle afhandeling

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA