Duidelijke site. Snel besteld. Duidelijke communicatie per mail. Snelle levering! Alles netjes goed verpakt en beschermd aangeleverd gekregen. Mooie spullen, echt een aanrader!!!

Super snel geleverd

Ik had een. Nobilis boompje gekocht bij pommelientje Pommelientje stuurt je netjes een track en trace code zodat je je pakket kan volgen De volgende dag had ik het pakket keurig verpakt geleverd gekregen Zou zou weer bestellen

Prima mooi product snelle levering netjes verpakt

Snelle levering mooi product netjes verpakt

Snelle service, duidelijk en vooral goed ingepakt

Snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden over de bestelde artikelen.

Snelle en goede levering

Bestelling snel ontvangen en goed verpakt.

Snelle levering. Produkt goed verpakt.

Bestelling netjes ingepakt en snel ontvangen

Perfecte producten en levering

Snelgeleverd en keurig verpakt.

Binnen 2 dagen had ik het in huis. Breekbare spullen en die waren heel zorgvuldig verpakt. Briefje erbij mocht het onverhoopt toch mis gegaan zijn met transport. Top geregeld!

uitstekend

defect ontvangen artikel werd per omgaande opgelist en gecrediteerd

Zeer snelle afhandeling

Ik had 2 lampenpoten besteld. Heaas was ondanks het zeer goed verstuurd/ingepakt was er 1 beschadigd. De dag erna had ik al 1 nieuwe thuis. Super

Mooie spullen goed verpakt

Gekocht precies zoals op de foto. Alles was goed verpakt en daardoor zonder schade aangekomen

Schroefring niet op lamp wordt nagestuurd nog niks ontvangen

Geen schroefring op de lampenkap

Alles zoals gewenst

Precies zoals op de website super goed verpakt!

Mooi site met mooie spullen, fijne communicatie over de levering!

Super snel en goed

Snelle levering via website

Ouders waren zeer blij met de 2 engeltjes met waxinelicht

Ik ben heel tevreden leuke spullen redelijk in prijs en goed verpakt thuis bezorgd. Ik bestel nog.

Snelle bezorging en netjes ingepakt !

Blij mee van wat ik besteld heb ,veel keus en prijs valt reuze mee !!

Mijn pakket niet ontvangen

Mijn pakket niet ontvangen. Iemand anders heeft getekend voor ontvangst

Netjes op de hoogte gehouden En zorgvuldig in gepakt

Duidelijke communicatie over bestelling

Goede communicatie daar staat of valt iets mee. Bij Pommelientje alles goed ingepakt en binnen de aangegeven termijn ontvangen. Mocht ik weer iets willen hebben, zal ik zeker hun website raadplegen.

Snelle levering. Goede verpakking. Duidelijke handleiding als er schade zou zijn. Super voor elkaar. En super mooie led kaarsen. Zo blij mee.

In 1 woord top !

Duidelijke foto's, snel Verzonden, goed ingepakt. Kan niet beter... en dat tegen redelijke prijzen.

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA