Superrrrrr

Super verpakt en een kadiotje om te krijgen.

Super snelle levering!

Supersnelle levering

Super te spreken.. Van bestelling tot levering

Zeer goede ervaring met pommelientje Omdat de site is goed en contact is goed en duidelijk bereikbaar En de leveren is goed en de meubels zijn erg mooi

Alles was keurig verpakt, heel blij met alles!!

Ik maar één woord"top".

De service,prijzen zijn allemaal dik in orde.spijtig dat post.nl de verzending zo vertraagd heeft.

Mooie artikelen besteld en de afhandeling was keurig

Mijn bestelling was redelijk goed verpakt ( had misschien in een grote doos met wat meer bescherming verpakt mogen worden)

Snelle levering en uiterst vriendelijk in de communicatie. Zeker aan te bevelen.

Mooie spulletjes

Mooie spulletjes en snel geleverd.

Leuke spulletjes

Leuke spulletjes gekocht en niet duur. Goede service.

Altijd goed

Mooie spullen. Ik ben blij met mijn windlichten

Teleurgesteld

Slecht ik heb mijn bestelling nog steeds niet.

giede service correcte levering

heel blij met mijn spulletjes veel mooier dan ik had verwacht

Heel erg goed!

Snelle en nette levering van het bestelde artikel.

Leuke spullen. Snelle levering.top

Top. Mooie spullen voor een goede prijs.

Prachtig assortiment. Pakket thuis bezorgt, alles goed ingepakt. Snelle service.

Hele leuke spullen! Snelle service

Hele leuke spulletjes goed verpakt en snelle service

Gezellig winkelen vanaf mijn luie bank!

Leuke gewinkeld in Corona tijd. Heel veel keuze en alles ziet er in het echt net zo uit als op de foto. Keurig verpakt is het bezorgd. En nu volop genieten van mijn aankoop.

Alles netjes verpakt en correct afgehandeld

Ik heb in totaal 4 dingen gehad. Waarvan 2 kapot. Van een potje is het dekseltje niet kompleet het dopje zit niet op het dekseltje en 1 artisjok zit niet stevig op de pin. Dus dat zijn 2 van de 4 artikelen. Helaas geen goede ervaring. Ik ga het ook niet allemaal terug sturen een gedoe. Jullie hebben het zelf in gepakt dus wisten zelf wat je erin gestopt hebt. Dit is dus 1 keer en nooit meer waarschijnlijk ik had nog meer gezien. Maar ik vind dit gewoon slecht. Jammer maar u vraagt er naar hoe mijn ervaring met jullie is geweest. Dit dus

Goed en snel bezorgd.

Had het heel snel werd goed op de hoogte gehouden. Het was heel goed en veilig verpakt. Het was prachtig en niets dan lof.

Gewoon alles goed.

Besteld, bezorgd gewoon goed.

Mooie kwaliteit

Lang moeten wachten op Postnl maar mooie kwaliteit en netjes ingepakt tegen invloeden van buitenaf

Voldeed aan mijn bestelling

Snel geleverd en een mooie website

Heb verschillende dingen al gekoxht. Afgelopen week 2 mooie lampen.. super mooi en netjes verpakt en verzonden.. top winkel met mooie spullen

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA