Snelle levering, goede service.

Product ontvangen zoals op foto.

super

ze hebben ontzettend leuke dingen en heb dus ook een leuke bestelling geplaatst en ontvangen in keurig verpakte doos, erg blij mee

geen problemen gehad met bestellen

geen problemen met bestellen

Mooi product voor leuke prijs. Netjes ingepakt en verzonden.

Goede service!

Goede service en snelle levering!

Super goed

Super goed

Alles perfect geregeld.

Alles super geregeld bij Pommellientje

Leuke, knusse winkel met leuke woonaccessoires

Meerdere malen woonaccessoires gekocht waaronder tafeltjes, later ook een bestelling gedaan, zeer tevreden. Top winkel

Erg tevreden

Bestelling gedaan en keurig verpakt verzonden . En ja het pakje is iets langer onderweg maar dat is niet zo gek in deze tijd . Echt een aanrader .

Netjes af geleverd ,goed op de hoogte gehouden

Bestelling snel ontvangen.

De houten klossen die ik heb besteld waren precies wat ik me ervan had voorgesteld. Afmetingen klopten.

Prima, hele leuke spulletjes en vriendelijk personeel

Leuke winkel met veel spulletjes, een keur aan verschillende woondecoraties. Mooi om heen te gaan en te snuffelen in de schuren.

Leuke accessoires

Leuke accessoires voor een lage prijs. Snelle verzending.

Nogmaals super !!!!!

leuke artikelen en snelle levering

leuke artikelen. ik mis de omschrijvingen bij de artikelen die er eerder wel bij vermeld waren. de kleurstelling in de teksten maakt het voor mij persoonlijk minder goed te lezen.

Supersnel geregeld

Ik heb smorgens besteld en smiddags stond mijn bestelling al klaar om op te halen. Supersnel allemaal. Dankjewel!!

Vlotte bezorging

De verzending was goed te volgen via track en trace

Ik was niet tevreden over mijn product en kon het ruilen voor iets anders. Super Service...

Goede ervaring...

Na 1 avond is het lampje al stuk.

Slechte kwaliteit; na 1 avond branden, is het lampje al stuk.

Prima snelle levering

Heb mijn pakket niet ontvangen!!! Wil mijn geld terug

Ik heb nog steeds t pakket niet ontvangen!!! Ben erg teleurgesteld omdat ik elke dag bij track&trace kijk en er nu bijstaat dat de pagina die ik zoek niet kunnen vinden. Vind dat heel zorgwekkend. Ik wil van Pommelientje gewoon mijn geld terug. Heb laatst een gesprek gehad en diegene me vertelde dat ik nog 2 weken moet wachten? Ze zei dat ze het ook in de gaten zou houden, dan kan ze ook zien dat de pagina niet meer te vinden is. Echt heel raar allemaal. Maar aangezien ze bij post.nl het bovenste wat ik schrijf nu hebben aangegeven vind ik het wel zo netjes dat de eigenaresse van Pommelientje me bericht en mijn geld terug betaald. Gr.Helen

Goed verpakt

Prima verpakt en op tijd geleverd.

Uitstekend!

Keer op keer prima producten en goede service. Snelle levertijd, ondanks corona

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA