Was ondanks de corona snel geleverd en goed ingepakt

Uitstekend.

Alles was heel goed verpakt..

Wat ik heb besteld voldoet aan mijn verwachtingen. Ziet er goed uit.

Prima snelle levering

Prima snelle levering goede producten

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Superleuke kaarten binnengekregen. Prima service, leuke website en geweldige producten. Ga zeker vaker kijkje nemen.

Leuke winkel met prima service

Heel erg bedankt, dat mijn bestelling nog voor de Kerst werd gebracht. Super!

goeie service

Top.

Snelle bezorging. Leuke woonwinkel, ook online.

Hele leuke spullen

Leuke dingen om te hebben of om cadeau te doen. Keurig verpakt, het windlicht in bubbeltjes plastic. Perfect.

Correct verloop vanaf bestellen tot bezorging.

Nog vlak voor de kerst e.e.a besteld. Heel fijn dat dit door jullie op woensdag nog bij moeder bezorgd werd. Super service! ....En een héle blije moeder!

Leuke artikelen

Leuke kruik en sfeerlicht blij mee

Super mooie houten vaas, goede prijs kwaliteits-verhouding, heel blij mee! en snelle levering...top!

Top service!

Nette en snelle levering van mooie artikelen.

Ik ben erg tevreden.

De produkten zaten goed verpakt en een snelle levering. Super!

Zeer snelle levering ondanks de drukte bij post.nl. En geen bezorgkosten dat is altijd fijn. Ik moet dan ook wel zeggen dat ik alleen bestel als het niet anders kan, ik wil eigenlijk iets zelf in het echt zien. De winkel is te ver weg om even heen te gaan. Dat is jammer. Ik had nu in twee keer een bestelling gedaan. Ik kon de eerste keer iets niet vinden op de site, nu was het handig dat er geen bezorgkosten waren, anders had ik niet bijbesteld.

Top ervaring!

Hele goede service, zeer klantvriendelijk en goede hulp ! Pakketje is nog onderweg, maar dat komt door de feestdagen drukte, zal begin vorige week komen. Dank!

Nog niets ontvangen

Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen

Het is een prachtig ingerichte omgeving om heerlijk rond te neuzen!!

Geweldige service

Super tevreden !

Goede communicatie en service!

Ik ben al veel wezen winkelen bij pommelientje, je doet er leuke ideeën op, betaalbaar en ruime keuze!,

Komen hun afspraak na . En als de post er te lang over doet brengen ze het zelf langs geweldig . Bedankt

Duidelijk snel bericht goed op de hoogte gehouden en snel in huis

Hoofdweg 15

9627PA Hellum

06 51 77 88 04

Over Pommelientje

Pommelientje is een Nederlandse webwinkel die gespecialiseerd is in een breed scala aan producten voor huis en tuin, waaronder decoratie-items, plantenbakken en andere accessoires. Gevestigd in Hellum, zet het bedrijf zich in voor het aanbieden van kwaliteitsproducten met snelle en veilige levering. Pommelientje is een gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org, wat garandeert dat hun bedrijfsvoering voldoet aan de Nederlandse e-commercevoorschriften, inclusief transparante prijsstelling, veilige betaalopties en betrouwbare klantenservice. Het bedrijf heeft een goede reputatie op het gebied van klanttevredenheid, zoals blijkt uit de hoge beoordelingen voor snelle verzending en goed verpakte producten.