goede levering

Precies wat ik zocht geleverd

Goed product

Als je iets vraagt krijg je direct antwoord en denken met de klant mee.

Vriendelijk

Altijd als wij bij Pommelientje komen worden we begroet met een brede glimlach en een vriendelijk woord. Ze hebben een mooie uitgebreide assortiment en de prijzen vallen eigenlijk ook wel mee. Kortom, Pommelientje is een ware winkelervaring.

Tevreden

Miste 1 artikel gemaild en de volgende dag in huis

Zeer netjes

snelle levering en super kwaliteit

snelle levering en super kwaliteit

Leuke artikelen

Snelle levering. Keurige track en trace goed verpakt en op de hoogte gehouden Top team

Blije koper!

Duidelijke webshop en makkelijk bestellen. Snelle levering. Product zoals verwacht. Zeer tevreden.

Zeer goed, heel klant vriendelijk

Mooie winkel, super leuke spullen

Echt een kadootje...

Goed ingepakt niet te lange levertijd. Mooie kerststerren goede kwaliteit. Leuke kerstbellen. En bovenal niet duur, echt een leuk kadootje al is het lekker allemaal voor mezelf. 1 puntje van kritiek ik had niet gezien op de foto van de houten kerstklokjes dat het goudkleur was ik dacht alleen houtkleur maar goed voor mij maakt het niet uit ik vind dit ook mooi,gelukkig.

Netjes verpakt, snelle levering

Netjes verpakt en snel geleverd. Mooie producten in webshop.

Goede ervaring ,voor de eerste keer kopen

Goede verpakking Blij met mijn kaarsen

Blij mee

Leuke spullen, veel keus , snelle levering.

Leuke producten en een snelle levering

Grote en mooi assortiment, snelle levering.

Heel goed verpakt mooie spullen!!!

De bestelling was naar wens Laten verzenden...zeer goed verpakt!!! Toppp!!!!!

Netjes

Eerste keer hier besteld, alles was netjes in orde.

top!

Mijn bestelling geplaatst en een aantal week later mijn bestelling gehaald. Dit was geen enkel probleem.

Leuke hangers voor de kerstboom besteld Alles is goed gegaan

de bestelling zelf, de communicatie , verpakking en levering top

bestelling snel geleverd, communicatie over leveringstijdstip en verpakking zeer goed en alles wat ik heb besteld is overeenkomstig de foto's. ben heel blij met wat ik heb besteld en ga dat zeker onthouden en in de toekomst nog wel eens bestellen

zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden, supergoed in gepakt en wat een prachtige schaal

correct

eerlijke, correcte levering

Netjes en prima afgehandeld

Site was goed overzichtelijk. Track en trace was netjes aangegeven en de bestelling was snel verzonden! Erg tevreden! Alles was heel en goed aangeleverd.

Hele snelle levering

De communicatie verliep van het begin tot het eind, vlekkeloos!! Het artikel was goed verpakt, onbeschadigd ontvangen, en alles volgens afspraak.

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA