Een mooie winkel, snelle reactie en snelle levering.

Mooie winkel, snelle reactie en snelle levering. Top geregeld.

Beetje jammer

Bij het uitpakken kwam ik er pas achter dat het belangrijkste cadeautje niet meer leverbaar was. Met een e-mailtje had ik op tijd een ander sinterklaas cadeautje kunnen regelen.

Top en altijd gezellig en vriendelijk

Vriendelijk Gezellig Aardig

Snelle levering en mooi product.

Ik heb de postbak van oud hout besteld. Een mooi product, precies wat ik er van verwachtte. Verder een snelle levering waarbij je op de hoogte gehouden wordt van alle stappen.

Leuke winkel en personeel. Super snelle levering en hele goede service.

Snelle levering. Perfect

Leuke winkel. Zou er zeker weer wat bestellen

Toppy

Zeer klantvriendelijk netjes te woord gestaan echt een winkel om te gaan kijken.mijn stap heb ik gezet en heel blij.ga vast vaker heen. Toppers

Leuke spullen en snelle levering

Het winkelen op de site was heel overzichtelijk en gemakkelijk. De verzending was erg snel. Ik ben erg tevreden

Leuke winkel met veel sfeer

Heb een leuke lamp op batterijen gekocht. Goede service en snelle levering.

Snel geleverd en zeer goed ingepakt, zo kwam het blad uitstekend aan.

Stuk aangekomen

Heel netjes en snel op gelost nadat mijn best kapot aan kwam

Niet ontvangen

Niet ontvangen dus ook geen reactie

Geweldig!

Goed overzichtelijke webshop, snelle afhandeling en goede service bij de winkel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zo leuk

Leuke spullen..

Prima product tegen een goede prijs en een correcte levering

Mooi product en prima verzorgd

Afhandeling via website ging prima. Product snel verzonden. Erg mooie kwaliteit.

Erg leuke producten

Helaas van alles mis met zending en nog niks ontvangen. Niet bereikbaar op beide telefoonnummers want volgens Post NL most ik contact opnemen met de afzender. Ben bang dat mijn pakketje kwijt is

Zeer goede ervaring

Snelle levering en de ster is precies zoals hij getoond is

Product was wat ik had verwacht en goed ingepakt

Verzending mag wel wat sneller

Lange levertijd,maar goed verpakt

Het is mooie website, en snelle levering.

Mooie vaas/kruik, ziet er stijlvol uit met gedroogde berenklauw, snelle levering, goed verpakt, ben er heel blij mee

Ze konden mijn bestelling niet vinden tijden gewacht!!

Online besteld, zou de bestelling zelf ophalen helaas konden ze mijn bestelling niet vinden. Tijden gewacht.

Uitstekende service, snelle levering

Had de engelen van brynxz besteld, had een dubbele bestelling geplaatst door fout bij betalen. Mail gestuurd nog dezelfde dag opgelost. Snelle levering en goede service

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA