Super goed

Goed verpakt

Mooie artikelen en snel geleverd

Heel tevreden. Na een beschadigd artikel te hebben gekregen is het goed opgelost en heb ik een nieuwe gekregen.

Bestelling verliep zonder problemen. Het was zorgvuldig ingepakt en werd snel bezorgd.

Mooie spullen snelle levering

Netjes verpakt. Mooie producten

Ben niet erg tevreden

Helaas geen bevestigings mail ontvangen en moet redelijk lang op de bestelling wachten. Telefonisch niet bereikbaar.

heel mooi

mooi produkt en snel geleverd

Veel moois!

Duidelijk en netjes geholpen toen ideal niet werkte!

Mooie kwaliteit - scherpe geprijsd.

Mooie kwaliteit kunstbloemen voor een goede prijs. Maar de site werkt niet optimaal. Zoektermen werken niet altijd zoals het hoort. Als je een zoekterm invoert krijg je niet altijd de juiste zoekresultaten. Zo kopieerde ik een zoekterm wat in de titel van de bloem stond om te kijken of er andere soortgelijke bloemen waren en dan was er geen resultaat, ook niet de bloem die ik gekopieerd had. Zo kon ik ook niet meer terug vinden wat ik had besteld. In de bevestigingsmail van je order kun je ook niet op een link klikken. Daar kopieerde ik een trefwoord en voerde ik in op de site en geen resultaat. De foto's zijn soms niet heel duidelijk qua kleur. Wit is niet altijd wit bij een bloem maar geel of beige. Ik zou graag een nauwkeurigere kleuromschrijving wensen want nu heb ik een paar takken die niet wit zijn en dus niet in mijn huis passen. Retour sturen wordt te duur en nu kan ik er dus niks mee. Maar de bloemen die wel wit waren zijn erg mooi en ben ik heel blij mee. Dus daarom wel 4 sterren. Bedankt!

Erg netjes en goed stevig ingepakt, snelle verzending en contact

Was zeer goed verpakt.

Mooi

Super service

Leuke kandelaren!

Mooie roestkleurige kandelaartjes en kaarsjes die zeer echt kijken. Ook fijn dat ze niet zo lang zijn als de meeste kaarsen. Netjes verpakt.

Top! Goed verpakt ook.

Goede ervaring!

Zeer snel en goed verpakt

Besteld in de vakantietijd maardaarna snel geleverd

Zeer positief

Perfect op tijd geleverd zoals beloofd. Super goed ingepakt!! Erg blij mee. Ga zo door!!

net als de vorige keer helemaal tevreden

een zeer prettige ervaring, alles verliep naar wens

Blij mee

Dankjulliewel voor de service

.l.l

Product kwam zorgvuldig verpakt aan. Heel tevreden

Zeer tevreden over de geleverde bestelling!

Leuk om te shoppen. Goed verpakt en snel verzonden.

Leuk assortiment, prima prijzen.

prima hoor

zoals verwacht.

Keurig en netjes snel aangekomen

Keurige netjes ingepakt snelle service, ben zeer tevreden.

Bestelling snel in huis

Mijn bestelling was erg goed verpakt, en had het ook vrij snel in huis.

Was netjes en goed ingepakt. Ben een tevreden klant

Eerste keer dat ik iets heb besteld. Wel een in de winkel geweest

Zeer tevreden!

Mooie spullen, goede communicatie, goed verpakt en snelle levering

15 Hoofdweg

Hellum 9627PA