Excellente

Excellent choix cette wallbox connecter, je la recommande

Prima leverancier

Prima ervaring

Maakt service waar welke wordt uitgesproken!

Bij de installatie van een MID kWh meter ondervond ik een probleem wat Wallbox Discounter prima heeft opgelost met een nieuwe zending.

Tres bonne société, en cas de souci, ils sont trés réactif. Rien a redire. Borne tres bien emballé. Merci bonne fete

Klantvriendelijk en goede service

Voor de bestelling en installatie ben ik geholpen door Björn. Hij gaf duidelijk en goed advies, en was goed bereikbaar voor vragen. Ook de offerte was duidelijk opgesteld. Installatie via De Jong EKW is zeer snel en servicegericht uitgevoerd (binnen een week!). Er waren nog wat vragen naderhand, en deze zijn zeer adequaat opgepakt door collega Davy. Kortom, heel prettig geholpen en zou dit bedrijf daarom zeker aanbevelen.

Very good company!

Thanks!

Erg tevreden, goed bereikbaar en veel kennis

Per abuis een te langzame lader gekocht, erg goed geholpen met een oplossing. Echte aanrader.

Service client réactif

Bonne expérience d’achat. Rien à redire. Livraison rapide pour la France.

Schnelle Lieferung und top Box (Zaptec Go)

Alles super

Uitstekende service

Ik ging voor een Tesla lader maar werd keurig geïnformeerd voor betere alternatieven. Ze willen niet dat je de duurste koopt maar de beste. Topzaak!

correct, snel, heldere communicatie

correct, snel, heldere communicatie, goede prijs

Einfach gut

Einfache Abwicklung, termingerechte Lieferung

À recommander

J'ai acheté une wallbox, installé et ça fonctionne nickel. livré dans les temps, rien à redire.

Super Service- Top Markenquailtät

Habe eine Alfen Eve Pro geordert, nachträglich auch noch ein Lizenzupgrade. Service war immer top, super schnelle Bearbeitung und 1A Markenqualität.

goede service.

ze nemen alles heel nauwkeurig heel content met de service bij elke bestelling nemen ze persoonlijk contact op

Perfect service!

Found this company on Amazon. Response in few minutes. Goods received in less than week. Perfect 5/5*

ok

ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Beschrijving van product kan beter.

De service is goed, na een chatvraag. De basis uitleg mag beter van wat het product doet in de diverse samenstellingen die worden aangeboden

Goed met enige teleurstelling

Ik ben blij en tevreden met mijn aankoop, vond het wel jammer dat de service op het gebied van een afspraak aan huis ontbreekt. Ik liep nu in mijn beleving onnodig tegen problemen en veel meer kosten op dan dat ik had verwacht.

Zufrieden

Die Auswahl war überwältigend, besonders was Extras betrifft, Stichwort überlanges Kabel. Ladegerät wie beschrieben und funktioniert, Verpackung zweckmässig, Versand zügig. Nur kurz mal hatte mich bei der Bestellung irritiert dass mein e-mail provider eine warnmeldung an die erhaltene rechnung angeheftet hatte und beim überweisen des geldes auf das holländische konto hat auch meine bank nachgefragt ob ich wirklich an dieses konto geld senden möchte. war aber dann doch alles seriös.

Livraison rapide

Livraison en France en 5 jours (week end compris), Emballage avec protection.

Trotz Bestätigung passte das Teil für V2L nicht

Trotz Bestätigung passte das Teil für V2L nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

prima no-nonsens apparaat.

xxx

snelle bezorging en goede communicatie

Goede uitleg en geholpen

Herinckhavestraat 5

7557JJ Hengelo

Over Wallbox Discounter

Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.