Bin eben an den Hausanschluss an bringen mit 15mtr. 6qStromkabel 1x mit einem großen Schutzschalter 3 Sicherung an die Klemme kosten 160 € Zusatz kosten. Am Ende doch sehr Teure Angelegenheit.
Vielen Dank für die schönen Bewertung Rüdiger, das wissen wir sehr zu schätzen :) Viel Ladekomfort von die Besen Smartcharge Wallbox! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
lader besteld met 5 meter kabel, de "kabel" was net ruim 4 meter. met netsnoer behuizing en plug meegerekend krap 5 meter totale lengte. ik had de 5 meter kabel echt nodig dus de 10 meter versie besteld en de 5 meter teruggestuurd. direct na ontvangst het geld retour, prima!
Bedankt voor de mooie review Frank, dit waarden we enorm! Goed om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Gelukkig hebben we u de gewenste 10 meter kabel kunnen leveren. Veel laadgemak met uw bestelling! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
super goed en netjes behandeld. van dag bestelt morgen in huis, bellen nog even voor de zekkerheid of je wel de goeden heb bestelt en dan sturen ze hem pas op. dan heet nog eens service.
Bedankt voor de mooie beoordeling én woorden R.H. Hazeleger :) Heel fijn om te horen dat onze service en levering zo goed zijn bevallen. Wij wensen u veel laadgemak van uw nieuwe Duosida wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Und unkompliziert
Super Tim, danke für Ihr Review! Viel Komfort von die Besen Smartcharge Wallbox :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Laadkabel besteld. Ben nog keurig terug gebeld voor overleg.
Bedankt voor de mooie review Jack! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service én levering :) Veel laadgemak met uw nieuwe Besen PCD020 mobiele thuislader! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ik heb uitleg gevraagd omtrend welke laadpaal voor mij het beste zou zijn... professionele uitleg gekregen...dank daarvoor
Bedankt voor de mooie beoordeling Leo, dit waarderen we enorm :) Fijn om te horen dat we u zo goed hebben weten te adviseren voor een geschikte laadpaal. Wij wensen u dan ook veel laadgemak met uw nieuwe Besen Smartcharge wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Einfache Bestellung zum günstigen Preis! Sehr kurze Lieferzeiten!
Sehr schön zu lesen Roman. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung :) Viel Komfort von die Besen Produkte! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
De levering van de Wallbox was vlot, en goed. Het contact later was erg bevredigend. Zeer vriendelijk en goede service.
Bedankt voor de mooie beoordeling én woorden Jeannette, dit waarderen we enorm :) Goed om te horen dat onze levering en service zo goed zijn bevallen. Wij wens uw veel laadgemak met uw nieuwe Duosida wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Uitstekende en vriendelijke service. Gevraagde product is ook daadwerkelijk op voorraad en wordt snel geleverd. Het bedrijf is zonder meer een aanrader.
Wat fijn om te lezen Lars, heel erg bedankt voor de mooie review :) Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de levering en onze service. Wij wensen u veel laadgemak met uw nieuwe bestelling! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Voor 225 euro een lader gekocht. Zelfs nog even telefonisch contact gehad om extra info te krijgen. Voor de duidelijkheid: ik werd gebeld. Bijzonder pro-actief.
Bedankt voor de mooie review Ruud! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service én het product :) Wij wensen u veel laadgemak met uw nieuwe Besen PCD020 mobiele thuislader! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Super, danke für Ihr Review Hans Jürgen! Viel Komfort von die myenergi Produkte :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Hoe het moet zijn enlevering op tijd
Bedankt voor de mooie beoordeling Loos. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent :) Veel laadgemak met uw nieuwe Besen Smartcharge wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
well working search-function in the shop "unusual" lenths of charging cables are custom-made: I looked for a short (2m) cable for 90% of the charging situations and found it here. Personally, I don't mind that this kind of special service takes some weeks of patience.
Thank you very much for your nice review Christian, we really appreciate this :) We are happy to hear that you have found the product you want with us. Normally we can deliver faster, only this cable was not available by our supplier for a long time. For which we apologize, thank you for waiting ;) Lots of charging convenience with your new charging cable! Best regards, Team Wallbox Discounter
Hallo, im Kern ist mit der Überschrift bereits alles beschrieben. Bezahlung lief gut und auch die Lieferung als solche war schnell, vollständig und gut verpackt. Bei Bedarf würde ich jederzeit wieder bestellen.
Sehr schön zu lesen Sven. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung, das wissen wir sehr zu schätzen :) Viel Komfort mit Ihren neuen Produkten! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Bedankt voor de mooie score Leo, dit waarderen we enorm :) Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons product én de levering. Veel laadgemak met uw nieuwe Besen wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
duidelijk en overzichtelijk.
Bedankt voor de mooie beoordeling Marjon :) Veel laadgemak met uw nieuwe Duosida wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Am Vorabend wurde die Bestellung ausgelöst und bereits am nächsten Tag war das Paket da. Super Schnell!
Sehr schön zu lesen Rüdiger. Vielen Dank für die schönen Bewertung :) Viel Komfort von die Mobile Ladestation! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ich gabe mir vor kurzem eine Wallbox mit Zusatzgeräten bestellt, die ich bei keinem anderen Shop für den Preis gefunden habe. Die Lieferung kam innerhalb von zwei Tagen an und besonders positiv fiel mir auf, dass kein zusätzlicher Versandkarton verwendet wurde, sondern alles in den Wallboxkarton gepackt wurde. Echt super, manch anderer Versandshop macht sich nicht die Mühe sondern packt alles nochmal extra ein. Tiptop.
Vielen Dank für die ausführliche Bewertung Jan! Das wissen wir sehr zu schätzen :) Es ist schön zu hören dass Ihnen unser Service und unsere Lieferung so gut gefallen haben. Die Zappi Wallbox wird ihnen sicherlich passen. Viel Komfort von die myenergi Produkte! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Da der Artikel erst nicht vorrätig war wurde ich per E-Mail informiert. Der Artikel war relativ schnell wieder verfügbar und wurde dann sofort ausgeliefert. Bin mit der Leiferung und dem Service sehr zufrieden. Zum Artikel selber kann ich noch nicht viel sagen da ich mein Elektiker die Installation noch durchführen muss. Beim Überprüfen der Einzelteile habe ich den Eindruck gewonnen, das es sich um eine hochwertige Wallbox handelt.
Sehr schön zu hören dass Ihnen die Lieferung und unser Service gefallen haben. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung Uwe! Die Zappi Ladestation wird Ihnen sicherlich passen. Viel Komfort von die Ladestation :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ik had een vraag over laadstekkers die niet direct kon worden beantwoord, hierover ben ik teruggebeld en prima geholpen. Direct via de site, een mobiele lader besteld, en deze kon ik ook direct ophalen bij de locatie in Hengelo. Al met al een prima ervaring en een prima bedrijf om zaken mee te doen
Bedankt voor de mooie beoordeling Stephan, dit waarderen we enorm! Fijn om te horen dat het totaal proces, van advies tot de aankoop, zo goed is bevallen :) Wij wensen u veel laadgemak met uw nieuwe mobiele thuislader van ChargeXpert! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Denken met de klant mee en komen snel met een oplossing
Bedankt voor uw mooie review Albert! Goed om te horen dat onze service zo goed is bevallen én dat we u snel hebben weten te helpen met een passende oplossing :) Veel laadgemak met uw nieuwe mobiele thuislader van ChargeXpert! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Super Shop mit großer Auswahl und Bestpreisen. Ich wusste was ich suche, bekam aber direkt ein Chatfenster für Fragen angeboten. Bestellt, bezahlt, 3 Tage später war die Ware da. Perfekt!
Sehr schön zu lesen Tanja :) Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Komfort von die myenergi Produkte! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Das Gerät kann wegen seiner abgestuften Amper-Einstellungsmöglichkeiten an den häuslichen Netzsteckern individuell eingesetzt werden. Gutes Preis-Leistungsverhältnis.
Sehr schön zu lesen Günter. Vielen Dank für Ihr Review! Viel Komfort von die Mobile Ladestation :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Alles vollkommen problemlos, Ware wie beschrieben, schneller Versand
Super, danke für Ihre Review Stefan! Viel Komfort vond die Besen PCD020 Mobiles Ladestation :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Von der Bestellung bis zum eintreffen der Ware verging nicht einmal eine Woche Nach Bezahlung war die Lieferung innerhalb von drei Tagen da Die Qualität der mobilen Ladenbox ist sehr gut. Und besonders universal einsetzbar durch die verschiedenen Einstellungen. Lg Thomas Scholz
Vielen Dank für die ausführliche Bewertung! Das wissen wir sehr zu schätzen. Die mobilen Ladenbox wird Ihnen sicherlich passen. Viel Komfort vond die mobilen Ladenbox :) Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Herinckhavestraat 5
7557JJ Hengelo
Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.