Goed geïnformeerd over de keuze, bellen snel terug. Vriendelijk personeel. Omdat hij op MP goedkoper werd aangeboden dan op site. Werd verschilbedrag dezelfde dag nog teruggeboekt. TOPPIE!
Top om te horen Ralph, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat onze service u is bevallen. Veel laadgemak met de nieuwe wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Mal sehen, wie der Aftersales Support funktioniert.
Super, danke für Ihr Review Michael! Hoffentlich sind Sie auch mit unserem Aftersales Support zufrieden. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Leider antwortet das Unternehmen seit Wochen nicht auf meine Fragen. Zu allem Überfluss ist es nicht möglich null Rating Sterne zu vergeben.
Es tut uns sehr leid, dass Sie lange Zeit keine Antwort auf Ihre Fragen erhalten haben. Dies war ein interner Fehler, wir entschuldigen uns aufrichtig. Wenn alles gut geht, hat sich unser deutscher Kollege zwischenzeitlich bei Ihnen gemeldet, damit wir Ihnen trotzdem weiterhelfen können. Hoffentlich möchten Sie nach dieser Zeit Ihre Einschätzung anpassen, wenn Ihnen natürlich gut geholfen wurde. Entschuldigung nochmal! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
factuur niet gekregen...!
Bedankt voor de review Philippe! Vervelend om te horen dat u uw factuur niet heeft ontvangen, excuus hiervoor. Zojuist hebben wij uw factuur gestuurd via de mail. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
schnelle Lieferung eines sonst vergriffenen Produkts
Super! Sehr schön zu lesen, danke für Ihr Review Thomas! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Hervorragender Support, Fragen wurden umgehend beantwortet in deutsch, der aktuelle Preis für das Produkt ist ebenfalls in Ordnung, die Lieferzeit wurde fast eingehalten. Telefonkontakt mit deutschsprachigem Mitarbeiter auf deutscher Handynummer mit Rückruf. Produkt original verpackt und funktioniert. Habe die Firma einem Bekannten weiter empfohlen!
Vielen Dank für die ausführliche Bewertung Achim! Das wissen wir sehr zu schätzen. Danke nochmal für deine große bestellung und viel Komfort von die Ladestationen. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Hat mit der Bestellung sowie Lieferung perfekt geklappt.
Sehr schön zu lesen. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung Herr Manicke. Viel Komfort mit Ihrer Ladestation. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Lieferung kam auf dem Punkt. Die Ware war im einwandfreien zustand Versandnachrichten waren sehr zuverlässig
Vielen Dank für die schönen Bewertung! Es freut uns zu hören, dass Ihnen unser Service gefallen hat. Die Ladestation wird Ihnen sicherlich passen. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Die Wallbox ist installiert. kann aber weiter nichts sagen, weil das Fahrzeug erst am 12.11.2021 geliefert werden soll.
Super, danke für Ihr Review Erich! Viel Komfort mit Ihrer Ladestation und Ihrem neuen Elektroauto Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Gute Komunikation, einfache Bestellung und sehr schnelle Lieferung. Einziger Punkt war dass bei PayPal zahlung noch Gebühren dazukommen. Vielen Dank
Vielen Dank Herbert für Ihr ausführliche Bewertung! Das wissen wir sehr zu schätzen. Viel Komfort von die Zappi Ladestation. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ich hätte nicht gedacht dass es einen onlineshop so einen guten Kundenservice bietet.
Sehr schön zu lesen Steffen. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Komfort mit Ihrem Produkt. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Vstjzukbb
Super, danke für Ihr Review Jürgen! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Als je genoeg pech hebt gehad wordt meteen duidelijk of je een goede service hebt. In eerste instantie had ik een verkeerde wallbox (eigen schuld) omdat ik op het laatste moment toch een 3-fase auto aanschafte. Die ruil ging al heel soepel. Na 10 maanden zorgeloos gebruik van de wallbox was ik een van de uitzonderingen waarbij de box het niet goed meer deed. Kon ik gewoon via de post ruilen met een andere. En nog meer pech, want die wilde niet met de auto communiceren?! Even langsgereden, alles bekeken, en met een goede/uitgebreidere wallbox weer naar huis. Draait weer prima. Als je garantie wilt benutten gaat dat zelfden zo soepel! Ergens anders was je de box waarschijnlijk gewoon een paar weken kwijt geweest.
Geweldig om te horen Jeffrey , bedankt voor de zeer uitgebreide review! Fijn om te lezen dat onze service meerdere malen goed is bevallen. Veel laadgemak met de nieuwe laadpaal! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Bin sehr zufrieden. Wallbox OK und entspricht der Beschreibung. Bestellung und Lieferung nach Deutschland schnell und unkompliziert.
Sehr schön zu lesen Marius. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Komfort der Ladestation! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Mijn wallbox EO met load balancing zou volgens de verkoper uitgerust zijn met een App om de laadtijden in te stellen. Blijkt bij levering helemaal geen App aan deze wallbox gekoppeld te zijn.
Bedankt voor de review David! Wat vervelend om te horen dat u verkeerd bent geïnformeerd door één van onze collega's. Waarschijnlijk is er een miscommunicatie geweest tussen de EO wallbox en de Besen Smartcharge wallbox. Nogmaals excuus hiervoor. Hopelijk bevalt de EO met load balacing verder wel! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
De informatie op de website was voor mij voldoende om mijn keuze te kunnen maken. Bestellen ging eenvoudig met betaaloptie achteraf. Keurig op de hoogte gehouden van de levering die ook snel volgde. Betaling inmiddels gedaan. helemaal tevreden.
Goed om te horen Hans, bedankt voor de uitgebreide review! Fijn om te horen dat onze service én product(en) naar wens zijn. Wij wensen u veel laadplezier met uw nieuwe laadpaal! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Eerst even telefonisch wat extra informatie opgevraagd en ik werd door een uiterst vriendelijke medewerkers te woord gestaan en zodoende heb ik precies kunnen bestellen wat ik nodig had. De deskundigheid was prima. Product lijkt uitstekend, ik moet er nog ervaring mee opdoen.
Fijn om te horen, dank u wel voor uw uitgebreide review! Dit waarderen we enorm en goed om te horen dat we u volledig hebben kunnen helpen. Wij wens u veel laadplezier met uw wallbox! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ben erg goed geholpen door Wallbox discounter. Ik had advies nodig welke laadpaal beste past bij situatie en kreeg daarbij zeer professionele hulp. Levering was snel. Kortom erg tevreden
Top om te horen Stefan, bedankt voor de uitgebreide review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Enig min punt is de qr code werkt niet voor de handleiding
Goed om te horen Jos, bedankt voor de review! We zullen de QR-code even nakijken. Veel laadgemak! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ging alles sehr reibungslos
Super, danke für Ihr Review! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
trotz Ausland sehr guter Kontakt, beim anruf wurde sofort reagiert und es wurden sehr gute Antworten auf Fragen erteilt. Da ich noch weitere Wallboxen benötige werde ich wieder bei Wallbox Discounter bestellen. MfG Josef
Sehr schön zu lesen Josef. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Komfort der Ladestation. Wir freuen uns auf deine nächste bestellung! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Snel en betrouwbaar
Fijn om te horen Toine, dank u wel voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
De laadbox met Socket werden in een korte tijd geleverd en was perfect verpakt. De laad installatie is als je een beetje handig bent zelf good te installeren.
Top om te horen Aart, bedankt voor de mooie review! Veel laadgemak! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Hoe lang zit er garantie op?
Bedankt voor de review Leen! Uw laadpaal heeft een garantie van 2 jaar. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Sehr kurze Lieferzeit. Die Besen Wallbox ist einfach zu montieren und funktioniert einwandfrei. Sehr freundlicher Kontakt.
Originele beoordeling
Sehr kurze Lieferzeit. Die Besen Wallbox ist einfach zu montieren, nur die Stahldübel waren in meiner Wand nicht zu gebrauchen. Auf eine Antwort auf meine Anfrage per Mail wäre ich seit über einer Woche. Schade.
Herinckhavestraat 5
7557JJ Hengelo
Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.