Nach der Überweisung des Rechnungsbetrages ist die Lieferung sofort raus gegangen. Wenn das Produkt jetz hält was es verspricht, ist alles super.....
Danke für die Rückmeldung. Die Ladestation wird Ihnen sicherlich passen. Bei Fragen können Sie sich gerne an uns wenden. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ich war erst etwas skeptisch, da von meiner Bank auch eine Rückfrage bezüglich der Zahlung nach Holland kam und die Lieferzeit doch erheblich war (10 Wochen). Die Versendung erfolgte dann aber sehr viel früher. Die Ware ist wie bestellt. Montiert und ausprobiert habe ich sie aber noch nicht.
Vielen Dank für die ausführliche Bewertung! Das wissen wir sehr zu schätzen. Die Ladestation wird Ihnen sicherlich passen. Viel Komfort von die Ladestation. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Prima geholpen
Goed om te horen, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Het was duidelijk en het werkt naar behoren
Top om te horen, bedankt voor de review! Veel laadgemak! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Extrem kundenorientierte und kulante Serviceleistungen. Nochmals besten Dank.
Sehr schön zu lesen. Vielen Dank für die schönen Worte und Bewertung. Viel Komfort der Ladestation. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
De aanloop verliep allemaal prima. Er werd meegedacht etc. Er werd snel teruggebeld. Informatievoorziening OK. Ik wacht nog wel op een factuur voor meerwerk maar ga er vanuit dat daar geen verrassingen in zullen zitten. Het opstarten van de wallbox van mijn keuze ging in het begin even moeizaam. Onduidelijk welke versie van de app ik moest installeren en nadat die geïnstalleerd was liep het ook niet onmiddellijk van een leien dakje. Maar toen het opstartprobleem was opgelost ging het verder goed.
Die factuur voor meerwerk kwam inderdaad wat later door privé omstandigheden bij de installateur. Bedankt voor uw geduld daarvoor. Vervelend dat u wat opstartproblemen had, maar gelukkig helpen we graag hierbij en is het allemaal goed gekomen! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
ich hatte eine Duosida Wallbox 3,7 KW 16 Amp. bestellt. Im Packet befand sich 7,2 Kw, 32 Amp. Wallbox. Diese kann ich aus Anschlusstechnischen Gründen nicht installieren. Am Packet aussen war 3,7 KW, 16 Amp vermerkt. Wenn die Rückabwicklung gut verläuft bin ich dennoch zufrieden und würde wieder beim Wallbox Discounter bestellen. Mit freundlichen Grüßen Gerhard Sannwald
Men nam telefonisch alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Uitstekend advies, zonder verplichtingen. Via internet alsnog tot aankoop overgegaan. Zeer tevreden met het product.
Bedankt voor de zeer uitgebreide feedback, fijn om te horen dat het allemaal zo goed bevallen. hopelijk bevalt de laadpaal ook zo goed. Veel laadgemak! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Prima service en persoonlijk aan huis geleverd, top.
Super om te horen, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Alles super gelaufen.
Super, danke für Ihr Review! Mit freundlichen Grüssen, Team Wallbox Discounter
Goed advies en snelle levering
Kort maar krachtige review, heel fijn! Bedankt en veel laadgemak! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Sehr zu empfehlen - hatte direkten Kontakt mit den Eigentümern. Auch für deutsche Kunden eine perfekte Wahl: Unkompliziert & schnell.
Vielen Dank für die ausführliche Bewertung. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
pünktliche Lieferung, professionelle Unterstützung bei Problemen bei Installation
Vielen Dank für die Bewertung, das wissen wir sehr zu schätzen. Viel Komfort von Ihrer Ladestation. Mit freundlichen Grüssen, Team Wallbox Discounter
snelle llevering, goede uitleg !
Fijn om te horen, dank u wel voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Mijn geleverde bestelling was niet compleet, het zou nog weken duren voor het geleverd wordt. Dat is jammer, verder is het een mooi product.
Bedankt voor uw review. Zoals besproken was uw bestelling wel compleet gelukkig. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
had een paar technische vragen maar deze zijn goed opgelost door telefonische medewerker
Fijn om te horen, bedankt voor de review! Veel laadgemak :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
De Besen wallbox kost zowat de helft van de meeste andere. Hij werkt supergoed en de App via bluetooth is voldoende in mijn ondergriondse garage waar toch geen wifi of 4G is. Stel je een vraag aan WallBoxDiscounter dan krijg je razendsnel antwoord. Goede ervaring en de Besen doet wat ie moet: laden en info verschaffen. Superding uit China!
Wat een mooie, uitgebreide review Luc. Dat waarderen wij altijd zeer. Fijn om te horen dat de laadpaal zo goed bevalt! Heel veel laadgemak :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Hierna zijn de laadpalen omgeruild en zijn wij nu tevreden klanten
Originele beoordeling
We hebben een mail gestuurd met enkele vragen over aansluiting. Antwoord: neem maar kontakt op met een installatiebedrijf, wij zijn alleen voor de verkoop.
vragen over de laadpaal werden snel en duidelijk beantwoord. Keuze gemaakt en laadpaal netjes bezorgd alleen nog niet geplaatst in verband met vorstperiode.
Goed om te horen, bedankt voor de uitgebreide feedback. Dat waarderen wij enorm. Even de vorst afwachten en dan mooi laden aan uw eigen laadpaal! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Snelle levering, geen klachten, helemaal goed
Fijn om te horen, dank u wel voor de review. Dat wordt zeer gewaardeerd. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Mooi om te zijn en makkelijk aansluiten en werk goed
Goed om te horen, bedankt voor de review! Veel laadgemak :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Ik twijfelde welke laadpaal ik moest hebben en heb toen telefonisch contact gezocht met Wallboxdiscounter. Ik werd goed geholpen en geïnformeerd. Ze denken graag mee en zijn flexibel in hun oplossingen.
Goed om te horen Robert, bedankt voor de uitgebreide review! Dat waarderen wij enorm! Heel veel laadgemak van de laadpaal. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Top service, altijd bereikbaar, reageren snel en correct. Chapeau.
Altijd leuk om zulke enthousiaste reviews te lezen. U ook nogmaals bedankt Cor én veel laadgemak van de laadpaal. Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Mooi plat design wallbox Besen 11 kWh 3 fase. Goed verpakt, snel geleverd.
Bedankt voor de review, goed om te horen! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Originele beoordeling
Nadat we informatie hadden gevraagd voor een wallbox met load balancing, werd ons eerst verteld dat we dat niet nodig hadden. Toen wij toch aangaven een load balancing te willen, werd ons de besen van 700 euro geadviseerd. Nadat de monteur geweest was en alles klaar was, vroegen we hoe load balancing werkte en gaf deze meneer aan dat dit niet op deze wallbox zit. Wallboxdiscounter wil het product alleen terugnemen tegen omruiling en bijbetaling van onze Kant, de extra kosten die wij door dit verkeerde advies en monteren dubbel Moeten maken, zijn voor onze eigen rekening. Dus slecht advies, slechte service en eerst een 3x zo duur apparaat aanbevelen en daarna met weer een ander komen, omdat wij niet akkoord kunnen gaan met hun voorstel. Dit alles geeft een naar bijsmaakje.
Zappi Wallbox bestellt und kurz darauf geliefert. Jederzeit weiter zu empfehlen.
Gut zu hören. Nochmals vielen Dank! Mit freundlichen Grüssen, Team Wallbox Discounter
Herinckhavestraat 5
7557JJ Hengelo
Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.