Réactivité, communication rien a dire tout a été parfait
Merci pour votre commentaire. Nous sommes heureux que tout se soit bien passé ! Amusez-vous bien à charger ! Salutations distinguées, L'équipe Wallbox Discounter
De la commande à la réception de la commande, tout s’est bien passé. Nous allons emprunt pour pouvoir charger plus rapidement notre véhicule avec notre nouvelle borne Tesla.
Heb een wallbox gekozen na de uitgebreide informatie te lezen. Is een Easee Charge Liete gerworden
Bedankt voor je review. Fijn dat alles goed is bevallen! Veel laadplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Paar vragen gesteld over verschillen tussen twee opties, snel en goed antwoord, op één na, later nog eens gevraagd en toen prima antwoord gekregen. Levering ook snel en alles klopte.
Bedankt voor je review. Fijn dat alles uiteindelijk goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Lieferung war super schnell. Auch wenn das Paket trotz Bestellung vor 15 Uhr nicht noch am gleichen Tag rausging sondern erst am darauf folgenden Tag. Die Ware war mangelhaft, der Kundendienst aber hervorragend!
Wir danken Ihnen für Ihre Bewertung. Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Duidelijke product kennis
Bedankt voor je review. Fijn dat alles goed is bevallen! Met vriendelijke groet, Team Wallbox Discounter
Leider wurde die Lieferzeit nicht eingehalten, das Produkt kam erst 5 Tage später als versprochen. Das schlimmere daran war allerdings, dass die Ware unvollständig kam und nicht wie versprochen vorkonfiguriert. Es fehlte das Kabel mit CCS Stecker sowie die bestellten Lizenzen. Auch bekam ich von manchen Mitarbeitern eine rüde Aussage, dass dies nicht sein könne. Nach hartnäckigem mehrfachen Anrufens bekam ich jedoch dann einen Mitarbeiter ans Telefon, der mir die Lizenzen und das Kabel schickte. Daher ein Stern, Service, Lieferzeit und diverse Versprechen können nicht empfohlen werden. P.S. Das selbe Produkt habe ich inzwischen bei einem anderen Händler preiswerter gesehen.
Vielen Dank für die Rezension. Wie ärgerlich zu hören, dass Ihr Paket zu spät geliefert wurde. Übrigens wurde das Paket mit 1 Tag Verspätung geliefert, wir haben gehört, dass es in Deutschland zu Weihnachten viele Verzögerungen gab. Ich nehme an, Sie verstehen, dass dies außerhalb unserer Kontrolle liegt. Was das Produkt betrifft, werden wir keine weitere Diskussion mit Ihnen führen. Die Lizenzen standen direkt auf dem Produkt, nur Sie verstehen das Produkt nicht. Das spielt keine Rolle, und wir haben Ihnen das erklärt, aber anscheinend wollen Sie uns nicht glauben. Natürlich werden wir Ihnen weiterhin helfen, wo es nötig ist. Trotzdem schade um die Note nach all dem Service, den Sie gerne von uns verlangt haben. Mit freundlichen Grüssen, Wallbox Discounter BV
product ziet er goed uit en de levering was snel en perfect
Goed om te horen Gerrit, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Loady Invisibly gekocht. Snelle levering. Verwijzing naar montagehandleiding zou beter kunnen, maar realiseer mij dat dit vaak door een installateur wordt uitgevoerd. Ook bij vragen na die tijd is het bedrijf erg goed bereikbaar en krijg je de juiste informatie.
Bedankt voor de uitgebreide review. Dit waarderen wij enorm. We doen ons best, dus we gaan zeker even kijken of we nog beter kunnen verwijzen naar de montagehandeling. Het is inderdaad een complex product om zelf te installeren, misschien wel de meest lastige van het hele assortiment, maar toch knap dat u er zelf uit komt! U weet ons te vinden bij verdere vragen :) Hartelijke groet, Wallbox Discounter
Bestelling tijdig ontvangen zoals verwacht. Bedankt. Mg Eric
Bedankt voor de review! Daar zijn we blij mee, gezien de vertragingen door de feestdagen de afgelopen dagen. U ook bedankt :) Hartelijke groet, Wallbox Discounter
Kann ich nur weiterempfehlen , super Beratung und schnelle Lieferung
Vielen Dank für die Rezension. Auch diese kurzen Rezensionen sprechen für sich selbst. Dank! Mit freundlichen Grüssen, Wallbox Discounter
umfangreiches Sortiment, detailliert beschrieben, so dass keine Rückfragen bezüglich des ausgesuchten Artikels aufkommen. Versand und Lieferung sehr transparent und zügig. Ware einwandfrei. Daher absolut empfehlenswert und beim nächsten Bedarf wird wieder hier bestellt.
Prima product om de auto te laden, zonder poespas en makkelijk te installeren.
Bedankt voor de mooie review! De auto opladen hoeft niet duur te zijn inderdaad. Veel plezier er van :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Excellent choix cette wallbox connecter, je la recommande
Une bonne nouvelle. Merci pour votre commentaire !
Prima ervaring
Kort maar krachtig, dank u wel voor de review! Hartelijke groet, Team Wallbox Disocunter
Bij de installatie van een MID kWh meter ondervond ik een probleem wat Wallbox Discounter prima heeft opgelost met een nieuwe zending.
Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de aftersales service ook naar wens is. Mocht er weer wat zijn, dan weet u ons te vinden :) Hartelijke groet, Team Wallbox Discounter
Tres bonne société, en cas de souci, ils sont trés réactif. Rien a redire. Borne tres bien emballé. Merci bonne fete
Originele beoordeling
Mon colis d'une valeur de 500 euro a etait voler par la societé gls, a la place on ma envoyer un pneu de voiture, puis on me laisse sans reponse. Le colis est bien indiqué livrée mais ce n'est pas le bon colis, j'attendais une borne tesla, a la place j'ai reçu un pneu et wallbox discounter fais le sourd en me disant que comme le colis est livrée pas de solution possible, mais gls ne veut pas me repondre car je suis pas l'expediteur. Merci de me renvoyer le bon colis ou de me rembourser. Cordialement
Voor de bestelling en installatie ben ik geholpen door Björn. Hij gaf duidelijk en goed advies, en was goed bereikbaar voor vragen. Ook de offerte was duidelijk opgesteld. Installatie via De Jong EKW is zeer snel en servicegericht uitgevoerd (binnen een week!). Er waren nog wat vragen naderhand, en deze zijn zeer adequaat opgepakt door collega Davy. Kortom, heel prettig geholpen en zou dit bedrijf daarom zeker aanbevelen.
Thanks!
Thank you for the great review. With kind regards, Team Wallbox Discounter
Per abuis een te langzame lader gekocht, erg goed geholpen met een oplossing. Echte aanrader.
Bonne expérience d’achat. Rien à redire. Livraison rapide pour la France.
Merci pour votre commentaire. Nous sommes heureux que tout se soit bien passé ! Salutations distinguées, L'équipe Wallbox Discounter
Alles super
Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass alles gut gelaufen ist! Viel Spaß beim Laden! Mit freundlichen Grüßen, Team Wallbox Discounter
Ik ging voor een Tesla lader maar werd keurig geïnformeerd voor betere alternatieven. Ze willen niet dat je de duurste koopt maar de beste. Topzaak!
correct, snel, heldere communicatie, goede prijs
Einfache Abwicklung, termingerechte Lieferung
Herinckhavestraat 5
7557JJ Hengelo
Wallbox Discounter B.V. heeft de voordeligste laadpalen van de BeNeLux. Daarbij is de service natuurlijk erg belangrijk en willen wij graag laten zien wat onze klanten van ons vinden en hoe trots wij op onze service zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht? Alles wordt direct opgepakt en snel beantwoordt. Ben jij ook zo tevreden met ons product en/of service? Dan zien we een beoordeling graag tegemoet natuurlijk. Niet tevreden, neem dan direct contact met ons op.