Het was een fantastische teambuilding met de KOEllega's, waarbij iedereen zich zo intens gesmeten heeft dat we ook de dagen erna hebben kunnen genieten (van leuke herinneringen en de spierpijn ;-) )
Superleuk op ALLE gebied! Ga ik iedereen aanraden!
Een minpuntje: alles mag en alles kan én er zijn geen regels!!!! Heel bedenkelijk....
Hele leuke ervaring! Met je groepje werk je samen bij elke opdracht; deze waren best pittig en intensief :-) We hebben een fijne dag gehad; het geeft voldoening als je met je groep de oefeningen tot een goed einde brengt. Heel wat gelachen en plezier gehad!
Heel leuke activiteiten! Heel veel gelachen!! Superleuke teambuilding!!
Het was een supertoffe ervaring, met voldoende afwisseling qua activiteiten. Ook waren de activiteiten zowel binnen als buiten. Dat was beter bij slecht weer (zoals in ons geval). We hebben goed gelachen en zien onze collega's op een andere manier. Even ontstressen was de boodschap en dat was ook goed gelukt, denk ik.
Ik heb genoten van onze teambuilding bij FarmFun. De spelletjes waren leuk en verbindend en goed begeleid door boerin Marijke. Het was heel ontspannend. De omkadering in Merchtem is heel mooi, het is er modern en warm ingericht. Ik raad deze activiteit aan iedereen aan en heb al zin om terug te komen!
Ondanks het regenachtige weer slaagde onze begeleidster erin om er een memorabele dag van te maken. We hebben ons allemaal koeweldig geamuseerd. Mooie locatie
Tof concept met variatie in de spelletjes, vriendelijke begeleiding en dit in een zeer mooi kader!
Veel variatie in de opdrachten, zonder druk. Leuke locatie met mogelijkheid tot drinken, eten, verfrissen,...
zeer leuke activiteiten in een mooi kader! ik heb er erg van genoten! vriendelijke begeleiding!
Een hele leuke namiddag op de boerderij! Leuke afwisselende spelletjes, met na afloop een mekkere barbecue.
de variatie van de spelen was super. je hoeft niet altijd in topconditie te zijn. Jong en oud kon zich zeker wel vermaken
Leuke, teambevorderende activiteiten. Sfeer zat goed. De boerderij gaf ook een zeer leuk kader. Mooie zaal waar we konden vertoeven voor een drankje en om onze ervaringen te delen met elkaar. De competitiviteit was groot.
Goeie locatie en vriendelijke ontvangst door 3 toffe dames. 8 leuke uitdagingen. Het mocht voor sommigen zelfs iets langer duren. Wc omkleedruimte en douche mogelijkheden waren ook tip top. Zeer geslaagd concept!
Een hele leuke, originele teambuilding! Zeer vriendelijke begeleiding.
De activiteiten waren heel verrassend en goed georganiseerd. We hebben ons zeker geamuseerd!
Het was een fantastische dag. Het was een leuke afwisseling van zowel spelletjes binnen als buiten.
Ik heb me fantastisch geamuseerd! Leuke activiteiten om in groep te doen !
Leuke spelletjes, goeie organisatie, leuke locatie!
Een zeer leuke teambuilding waar we nog steeds over napraten. Zeer fijn ontvangst op een zeer mooie locatie. Een ongedwongen sfeer, met leuke variatie aan opdrachten. Heerlijk gegeten en gedronken, en de dag is voorbij gevlogen. Mooie attentie gekregen, die een prominente plaats heeft gekregen in ons bureau!
Gewoon een heerlijke alternatieve teambuilding en zeker een aanrader!
Wat een geweldige teambuilding was me dat zeg ! Alle tellers stonden in het groen: zonnetje, formidabele omgeving, zeer vriendelijke ontvangst, héél enthousiaste begeleiding, super BBQ.
Wat een leuke team building! Alles was dik in orde! Van het onthaal tot lunch als de activiteiten op zich. De omkadering was uitstekend, de begeleiders top! Er werden last minute nog een aantal aanpassingen aangevraagd en dit was geen enkel probleem. Integendeel snel en met de glimlach opgelost! Echt een aanrader!
Er is geen woord gelogen van de omschrijving op de website. Van een warm onthaal over uitdagende en bovenal hilarische activiteiten tot een fijne afsluiter, het was er allemaal. Het hele team vond het jammer dat de dag zo snel voorbij was...
Koeweidestraat 25 a
1785 Merchtem
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!