Een heel toffe en gevarieerde teambuilding

Voldoende variatie zodat iedereen wel iets in zijn/haar comfortzone kan doen.

super leuk

Bedankt voor de super namiddag. Alle collega's vonden het super leuk. Het was de eerste keer dat we samen waren sinds de convid en we hebben enorm genoten

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? heel tevreden, alles was duideluik
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Topdag beleefd met de collega's bij FarmFun!

Originele activiteiten die het groepsgevoel versterken. Meer moet dat niet zijn als teambuilding! Met als kers op de taart een goed georganiseerde catering, wat ook altijd geapprecieerd wordt door onze groep collega's op stap ;-)

• Wat vond je van het programma?
  • Zijn er verbeterpunten? originele activiteiten!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Goed, altijd snel en duidelijke antwoorden gekregen op vragen die ik had.

Farmilicious

Leuke team building met een goede balans in spanning, intensiteit en fun!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heel afwisselend parcours. Voor ieder wat wils. Intensief. Goede samenwerking vereist om dit tot een goed einde te brengen.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Zeer leuke teambuilding in een leuk thema!

Teambuilding was helemaal in orde! Alles tot in de puntjes geregeld. Het thema "boerderij" ook helemaal doorgetrokken. Zeer leuke locatie ook!

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Prima snel geregeld

supertoffe teambuilding

We hebben een hele leuke dag beleefd. We werden goed ontvangen, in een heel mooie omkadering. De activiteiten zijn origineel en voor elke leefdtijd haalbaar. Het was een goede mix tussen gezonde competitiviteit en ontspanning. Bedankt!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.

Teamevent

Top activiteit om met een team te doen. Het weer was goed, begeleiding deed het super en de site was uitmuntend. De activiteiten waren meer dan geslaagd! Zéér aan te raden als teamevent Robby

Heel fijn

Ontspannen!!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Top ontvangst ! Top begeleiding ! Top games !

Heel tof en ontspannen dagje voor het hele team. Groot en klein, jong en oud, ... iedereen kwam aan zijn trekken. BBQ was ook heel lekker en voldoende.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Zeer goede en efficiënte communicatie per e-mail. Duidelijke afspraken die werden nageleefd.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

superleuk, gevarieerd en hemels lekker

de proeven waren soms voor mij iets te zwaar maar de ambiance was top. De begeleiding was super en het eten zeer goed. Leuk is ook dat je aanstonds een koffietje of frisdrank krijgt, dat er voldoende WC's zijn en zelfs douches. Als de groep niet enorm is, is er ook genoeg ruimte om te parkeren

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen hun enthousiasme
  • Zijn er verbeterpunten? als rugproblemen soms zwaar

Leuke teambuilding, uitstekende faciliteiten

De activiteiten waren heel goed uitgewerkt en origineel. De faciliteiten waren uitstekend, de locatie en het gerief waren heel proper. Er was veel keuze in eten en drinken, alles was vers en lekker.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? bbq: eventueel zelf samen groentjes en bijgerechtjes maken

top

toffe namiddag- heel vriendelijk- toffe games - mooie locatie- ik werd er blij van

GEWELDIG!

Het doel van « een samen » te creëren is gelukt!!!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Super! Heel goed begeleid en geïnformeerd geweest vooraf.

Supertoffe teambuilding gehad!

Het was een hele toffe namiddag; het team heeft anders kunnen samenwerken met elkaar (dan in pure werksfeer). Iedereen vond het heel tof; de spellen, op den buiten en we hadden geluk met het weer!

• Zijn er verbeterpunten? N.v.t.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Zeker tevreden

Gewe(i)(l)dig!

Zelfs de meest sceptische collega's hebben een super toffe dag gehad. De activiteiten waren de perfecte mix tussen fysiek, breinbrekers, competitief, fun,... ook juist gedoseerd qua timing. Ik zou het zeker aanraden!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Heel vriendelijke mensen ter plaatse, we voelden ons heel welkom
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? we hadden doorgegeven dat er 1 vegetariër was maar 'smiddags bleek die info niet tot bij de locatie te zijn geraakt.

In één woord: geweldig!

Een ideale teambuildingsactiviteit waar iedereen zich kan in vinden. Ludieke opdrachten die zorgen voor hilariteit, een gezonde competitiviteit en een ongelooflijk groepsgevoel, dit alles op een unieke locatie.

Koetastisch!

Het was een zeer fijne dag die tot in de puntjes voorbereid was. Jullie enthousiasme was aanstekelijk voor onze medewerkers en hebben er een geslaagde dag van gemaakt! Ook de catering was op en top!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiasme
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Ja, zeer tevreden
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Heel plezant vooral de spelbegeleiders en de boerin

Beestig leuk en toffe koellega’s

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Mooie omgeving , alles proper verzorgd
  • Zijn er verbeterpunten? Goede afwisseling opdrachten, drank steeds cool
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Ik kom zeker terug

top!

We hebben met ons team een fantastische namiddag beleefd!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen past zich aan aan de humor van de groep
  • Zijn er verbeterpunten? variatie
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Doe zo verder

heel leuke teambuilding

heel leuke ervaring en activiteiten. zeker een aanrader

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een aanrader voor alle teams en grote families !

Een heerlijke opener om samen met je team aan een nieuw schooljaar te beginnen. Dit gaan we nog doen !

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen vriendelijkheid
  • Zijn er verbeterpunten? uitdagend en stoer
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Slappe lach, competitie, op den buiten en fijne mensen!!!!

Super hartelijk ontvangen door Marijke en Anke! De accomodatie is zalig. Zicht op de velden, lekker koude drankjes, super enthousiaste spelbegeleiders en echt topspelletjes. Het is eens geen doorsnee afgezaagde teambuilding maar eens wat anders. De eenvoud siert! Super genoten. Gezweet wel maar vooral veel gelachen. Zelfs de competitiebeestjes. Veel Koelhydraten verbrand! Zeker aanrader!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Koeweidehof in Merchtem: de ideale plek voor een fijne teambuilding!

Super fijne namiddag met de collega’s gehad op de boerderij in Merchtem! Ideaal om even alle zorgen van het werk te vergeten. De spelletjes zaten goed in elkaar en gastvrouw Marijke zorgde ervoor dat alles vlot verliep. Ook de broodjeslunch was dik in orde. Een echte aanrader!!!

De perfecte teambuilding

Ik heb een bijzonder plezante namiddag beleefd met de collega's. Het zijn plezante, toegankelijke doe-en denkspelletjes die de kwaliteiten van elk in de verf zetten en de teamgeest aanwakkeren. Een moderne accommodatie en de perfecte gastvrouw maken het compleet.

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Op de website beter toelichten wat er kan verwacht worden en wat extra foto's van de accommodatie.

Koeweidestraat 25 a

1785 Merchtem

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Merchtem

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!