Een zeer aangenaam en jong team dat met talrijke leuke activiteiten ons een leuke dag hebben bezorgd. Dit gevolgd door een interessante rondleiding op de boerderij.
Wij hebben een fantastische dag beleefd. De activiteiten boden een mooie afwisseling en we hebben goed gelachen. De BBQ was goed verzorgd en de uitleg van de boer over de energieopwekking op de Boerderij was de kers op de taart.
Iedereen kon deelnemen, niet te kort, niet te lang.
Leuke activiteiten op het platte land!
zeer leuke ervaring. Weer eens wat anders. Ga dit zeker nog eens doen. Dit is teambuilding ten voete uit.
we waren met een kleine 60 personen, een deel was franstalig en een deel was nederlandstalig. de communicatie vooraf was duidelijk en helder. de crew van farmfun in merchtem heeft ons op de dag zelf ook top begeleid! het zijn stuk voor stuk enthousiaste mensen, de spelletjes die ze uitdachten zijn zeer geslaagd en de omkadering was ook top. de bbq was zeer lekker. het concept is af! merci en bravo aan het team van merchtem!
Heel goed georganiseerd, hele fijne "team-games" om te spelen en een fantastische eye opener om te zien hoe een moderne boerderij de dag van vandaag kan georganiseerd zijn. Een absolute aanrader.
Het was gezellig, leuke activiteiten, mooi weer en lekker eten. Niemand wou naar huis als het gedaan was.
MET 36 LEDEN VAN TONEELGROEP "PODIUM-OOIGEM" HEBBEN WE EEN ZEER GESLAAGDE NAMIDDAG BIJ JULLIE BELEEFD. GESTART MET EEN ZEER LEKKERE BARBECUE ÉN DAARNA BIJZONDER LEUKE TEAMBUILDINGSACTIVITEITEN: VOOR JONG EN OUD, VOOR SPORTIEVELINGEN EN MINDER SPORTIEVELINGEN. HET WAS TOP!
We kwamen met ons Salesteam op teambuilding en hebben echt genoten van de opdrachten, van het stiekem inzetten van onze coins, van het samenwerken en tactisch inzetten van onze koetjes in onze kuddes ;-)
Het was een hele leuke teambuilding dankzij de leuke spelletjes die georganiseerd waren door Farm Fun op een leuke locatie.
Toffe familienamiddag gehad met uiteenlopende spelletjes, uitdagingen en ludieke denkactiviteiten. Nadien een lekkere bbq en dessert! Van begin tot einde top verzorgd!
Super georganiseerd en super verzorgd . Voor herhaling vatbaar
Het was zeer leuk en toffe activiteiten, ook de lunch met hamburgers was zeer verzorgd
Goede afwisseling in activiteiten zonder dwang of zaken te forceren waardoor iedereen er zin in had.
Onvergetelijk verjaardagsfeest gehad met kinderen en kleinkinderen. Iedereen nam heel enthousiast deel aan de leuke activiteiten. De BBQ en het dessertenbuffet waren zeer verzorgd. Een aanrader als teambuilding voor groepen en families.
We beleefden met het Empro team een heel fijne dag op de boerderij. Heel mooie locatie, en alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke spelletjes, een goede mix van activiteiten, waardoor iedereen wel eens kon uitblinken. En een lekkere BBQ om af te sluiten!
Leuke namiddag, gelachen, veel plezier gehad en lekker gegeten.
Een teambuilding om 'u' tegen te zeggen! Een supergevarieerd aanbod aan te gekke activiteiten, voor ieder wat wils. Dikke pluim voor de begeleiding, haar enthousiasme was fantastisch! Aanrader = BBQ na de activiteit, super lekker vlees, uitgebreid en mooi verzorgd buffet, we hebben goed gegeten. Kortom - een fantastische dag beleefd!
Sans aucun doute la plus belle journée de l'année avec mes collègues! Après cette journée chez FarmFun, c'est clair que je ne considère plus mes collègues de la même manière. Ce ne sont effectivement plus seulement des collègues, mais des personnes avec lesquelles, grâce à FarmFun, je me suis réellement éclaté le temps d'une belle après-midi ensoleillée, en plein air, au beau milieu des vaches et petits veaux! :-) Les jours qui ont suivi, je me suis empressé de raconter à tout mon entourage cette super expérience! :-) Merci FarmFun!
dit was een zeer afwisselende teambuilding. Het spelelement en de competitie waren in een goed evenwicht, net als het samenwerken en fysieke proeven. Proficiat !
Leuke activiteiten, goede spelleiders, super locatie en lekker eten!
Ik heb me gewoon super geamuseerd! Leuke uitdagingen georganiseerd door een top team! Het eten en de melkproducten waren echt lekker! Fantastische ervaring!
Mag ik een tip geven, de begeleiders deden dit zeer goed. Wel ben ik van mening dat wanneer het deelnemende team niet de sportiviteit heeft om een spel fijn te laten verlopen maar dit eerder een echte strijd wordt waar zelfs deelnemers gewond geraken en de deelnemende leden zo reageren naar andere teamleden dat het spel eigenlijk niet meer gespeeld kan worden, dan is het noodzakelijk dat begeleiders hier tegen optreden. Bepaalde richtlijnen en tussenkomst van de begeleiders zou deze strijd direct dienen te stoppen. Maar zeker bedankt voor de fijne dag.
Koeweidestraat 25 a
1785 Merchtem
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!