Dankjewel Marijke voor de goede ontvangst en begeleiding. Onze teambuilding was superleuk en heel goed georganiseerd! Zeker een aanrader!
Leuke activiteiten, leuke omgeving, goede ontvangst
Het was een super toffe locatie, super activiteit, super begeleiding, super barbecue… dus zeker een aanrader !!
Leuke ervaring, prachtige zetting rustgevend en tegelijkertijd kom je in actie. Heel veel mogelijkheden wat betreft hoe je je tijd wilt indelen met de groep /team/ leden.
Fijne verwelkoming, verzorgde omgeving. Genoeg eten en drinken ter beschikking, niemand zal iets tekort gehad hebben. Leuke denk- en doe spelletjes. Geluk gehad met het weer, het is droog gebleven die dag.
Ontspannen, leuk, origineel, luchtig amusement
Heel erg leuk concept!!
Het was fun en tussen de koeien en kalfjes een paradijs. Kalfjes die jou aanmoedigen, is zo origineel. De dag nadien was het nog nagenieten, welliswaar met een ietswat stijvig gevoel maar met een brede glimlach van voldoening. Ook de "award" is zeker de moeite waard! Het is voor iedereen toegankelijk, aanpasbaar en zeker goed te doen. Zowel voor teambuilding, verjaardagsfeest of zelfs vrijgezelle. Echt een aanrader voor iedereen die competitief is ingesteld en geniet van de pure natuur. Personeel ook toppers, we voelden ons dadelijk op ons gemak!
Heel leuk om in teamverband te doen. Zeker een aanrader.
Superleuke omgeving en toffe spelletjes, catering was top!!
Leuke uitdagingen. Er is voor iedereen wat wils. Tof teamverband.
Onze groep was erg groot, en ik speelde dus niet met mijn rechtstreekse collega’s,( daar we niet dezelfde kleur bandjes hadden ) dat vond ik wel overbrugbaar maar het was toffer geweest met ons eigen werkteam.
Een fantastisch idee van het gemeentebestuur om zo'n teambuilding te organiseren. Uitdagende, unieke en charmante locatie en vlakbij. Uitermate goed georganiseerd door de eigenaars en de spelbegeleiders. Dikke duim
Zeer leuke dag gehad. ik geef nooit de max van de sterren, omdat er steeds ruimte voor verbetering moet zijn. Maar nu kan ik echt niet ander. locatie, catering, en activiteiten waren gewoon top.
Heel goede organisatie, heb een super leuke dag gehad, alles was tip top in orde, groot aanbod aan eten en drank
Ik vond het heel leuk dat je verschillende soorten spellen had. Zowel fysiek als denken, je moet echt als team samenwerken wat echt zorgt voor een leuke dynamiek onder elkaar. Een echte aanrader!
Hey Jessy DanKOEwel voor de leuke review. Leuk dat je nog eens terug wil komen. Jaarlijks vernieuwen we minstens 2 spellen waardoor er wel verandering in zit. Weldra gaan we een heel leuk spel "Bullshit" introduceren met een kabelbaan. :)
Fijne en creatieve opdrachten, leuke omgeving, heel sympathieke begeleidster en aangename zaal voor te vergaderen en achteraf iets te drinken. Ook het ontbijt was heel lekker. De broodjeslunch vond ik iets minder (maar zeker ook niet slecht). En plus: de branding is heel mooi en verzorgd, mooi logo, leuke quotes en teksten met verwijzing naar het boerenleven, rustgevende kleuren, zeer netjes!
Men leert uw collega’s op een andere manier kennen
Wat een fijne dag was het bij FarmFun in Merchtem. Iedereen nam deel aan de opdrachten. Ook wij met team goud gingen telkens voor de overwinning. Nu ja, overwinning... we wonnen niet al onze opdrachten maar hebben ons toch ontzettend goed geamuseerd! Een welgemeende dankjewel aan alle medewerkers! Tot snel!
Een topdag, zeker met het weer en de organisatie
Veel plezier, leuke opdrachten, voor ieder wat wils.
Zeer verzorgd!
Zeer aangename begeleiding tijdens de opdrachten in een prachtige omgeving.
Zeer leuke teambuilding gehad bij Farm Fun, met leuke, verrassende, competitieve spelletjes. Kortom, echt een aanrader!
Super leuke activiteiten, kei mooie accommodatie, heel leuk georganiseerd. Het was een fantastische teambuilding waar we nog lang zullen over praten. Het zal moeilijk worden om deze teambuilding nog een te evenaren. Heel veel dank aan het ganse team.
Koeweidestraat 25 a
1785 Merchtem
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!