Deskundig en vriendelijk en meelevend

De opdracht is geheel naar wens en in korte tijd uitgevoerd.

De samenwerking verliep prima. Het indienen van de opdracht met de aanvullende tekst voor het grafmonument was via het internet makkelijk te doen. Het was fijn dat er eerst een terugkoppeling was met deze aanvullende tekst geprojecteerd op het grafmonument, zodat het resultaat al zichtbaar was voordat het definitief werd aangebracht. De nieuwe tekst en de reeds aanwezige tekst zien er qua lettertype en helderheid eender uit en dat vind ik keurig.

al onze wensen keurig geregeld en verzorgt

er was ruim voldoende tijd om alles te bespreken

Prima geregeld

Heel prettig

Prima.

Goed, in goed overleg is alles keurig geregeld. En mooie producten. Het duurde alleen erg lang, 8 maanden voordat de steen geplaatst werd. Maar dat kan ook aan de leverancier liggen.

Heel goed geholpen en tevreden.

Er was tijd voor ons en we kregen direct overzicht in de kosten zodat we direct konden beslissen.

Mooi geplaatst De wijze waarop en tijdstip (begin Winter) is mooi verwerkt. Dank U.

zeer prettig en de tijd voor ons genomen.

Professioneel en gecontroleerd proces

Duidelijke afspraken, een vriendelijke begeleiding, met tussentijdse updates over de voortgang. Het moest gewoon goed gaan!

Niet echt snel, maar doen wel en wat ze beloven

Regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Correcte afhandeling

Een grafsteen bij laten graveren is geen goedkope bezigheid, maar de opdracht is uitstekend uitgevoerd. Het duurde allemaal wel iets langer dan verwacht. De steen zou half november worden teruggeplaatst. Dat werd uiteindelijk begin december.

Dankbaar voor de benadering

Respectvol, uitstekende vertaling van onze wensen in het eindresultaat

Kan zeggen, alleen maar positief. Na het eerste positieve gesprek zijn we steeds goed op de hoogte gehouden.

Na het eerste gesprek, zijn we steeds op de hoogte gehouden. De steen ziet er netjes uit. wij hebben hem vorige week bekeken.

Prettig zakelijk

Professioneel, het graf ziet er weer netjes uit.

Een genot om met jullie te werken

Bij het binnen komen in de showroom was er de rust die van jullie medewerker uitging. Alle tijd om iets uit te zoeken, dingen samen stellen, het kon allemaal. De medewerker ging aan de slag met wat hij op ving van onze gesprekken, en samen zijn wij tot een prachtig gedenkteken gekomen, en het is geworden wat wij verwacht hadden, gewoon prachtig om naar te kijken.

Oprechte aandacht en persoonlijk advies

Prettige samenwerking in een periode waarin je 1001 beslissingen moet nemen. Medewerker luisterde goed naar wensen en kwam met passende voorstellen. Nu gedenkteken geplaatst is, nog steeds een goed gevoel. Uiteindelijke resultaat is prima invulling van onze wensen.

Alles naar wens. De steen is net zo geworden als wij in gedachten hadden.

heel goed. dank.

Cuperus geeft advies op maat.

Cuperus, (Sjaco Maat) heeft precies aangevoeld wat de wensen waren en hiernaar gehandeld. Service en kwaliteit: klasse. Anton. Dalfsen.

Meelevend

Zeer goed. Ik werd steeds op de hoogte gehouden over hoever de vorderingen op het moment waren.

Goed verzorgd

Goed verzorgd en goed op de hoogte gehouden vd vorderingen.

Een proces van levering van een grafmonument waarin eigen inbreng van de opdrachtgever werd gewaardeerd, het proces duidelijk werd gecommuniceerd en het uiteindelijke resultaat van goede kwaliteit is.

Goed en duidelijk. Jammer dat de levering voortdurend moest worden opgeschort i.v.m. levering van materialen. Prettig persoonlijk contact aan het begin van het traject.

goed.

Goed. prettige samenwerking, goede uitleg over mogelijkheden. Goede communicatie en komt afspraken na. prettig was de mogelijkheid om via uw portaal te kijken wat stand van zaken was.

Meelevend en informatief

Prettig in de voorbereiding, behulpzaam bij het ontwerp, minder goed in de communicatie bij uitvoering en oplevering.

Ontzorgd

Duidelijk communicatie, en tijdig. De zorg voor het grafmonument hebben we aan vertrouwde handen kunnen overlaten. Voor ons een zorg minder. Het resultaat is geworden zoals het op het ontwerp was weergegeven. Het is een mooie steen geworden waar we kunnen gedenken!

Aandacht voor de wensen van de client

Elke aanpassing wordt serieus toegepast en er wordt met je mee gedacht

Goede samenwerking. Duidelijke afspraken gemaakt en we werden tijdens het proces goed op de hoogte gehouden

Goede samenwerking. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.