Goede samenwerking. Duidelijke afspraken gemaakt en we werden tijdens het proces goed op de hoogte gehouden

Goede samenwerking. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces

goed advies, ontzorgd en een prachtig eindresultaat

Een warm ontvangst en het meedenken. Goed advies en vooral dat we steeds op de hoogte werden gehouden qua levering en plaatsing

Heel goed en fijn

goed en zorgvuldig (zoals je mag verwachten in deze branche)

Het is een prettig e samenwerking geweest. de door ons geleverde informatie is op correcte wijze verwerkt. Het monument ziet er goed uit. Wat ik alleen jammer vind is dat ik niet bij het plaatsen van het monument aanwezig heb kunnen zijn. Dat had ik graag gewild maar is door jullie afgedaan als te lastig in te plannen; jammer. verder bijzonder tevreden m v gr Tonny Warners

We hebben heel prettig en gestructureerd contact gehad.

Prima, alleen aan het eind was er wat onvoorspelbaarheid in de communicatie. Ik had gevraagd of de steen voor Allerzielen geplaatst kon worden en zou daarover terug gebeld worden. Toen is gezegd dat dit helaas niet zou lukken. Daarna heb ik niets meer gehoord en ineens kreeg ik een berichtje dat de steen geplaatst werd. Dat was toch nog voor Allerzielen. Toen ben ik in allerijl plantjes gaan kopen en heb ik ze erin gezet, zodat het met Allerzielen helemaal af was. Het was handig geweest als het bericht van de plaatsing twee dagen voorafgaand aan de plaatsing gedaan zou zijn.

goed verlopen contacten

Een prettig gesprek met respect. goed overleg.

een fijne warme prettige samen werking

zie vraag 2

Meedenken. Betrouwbaar. Volgens afspraak.

Jullie houden je aan de afspraak. Denken mee. Houden ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen.

Professioneel & nauwkeurig

Het was een prettige samenwerking; betrokken, professioneel & nauwkeurig bedrijf, welke ons voorzien heeft van goede adviezen! Communicatie ook heel goed! Zeer tevreden.

Uiterst correct

Kwam afspreken na.Informatie correct.

Wij hebben het overleg, de samenwerking en de communicatie over het proces als heel plezierig ervaren!

Ik stuur nogmaals de mail die ik op 4 november aan u heb verstuurd: Goedemorgen, Gisteren zijn wij naar het graf (C2 564 op Oud Eik en Duinen in Den Haag) van mijn broer geweest. Het graf en gedenkteken zien er uitstekend uit, helemaal zoals we afgesproken hebben. Zelfs de oude plantjes zijn in de grond gezet! Wij willen u ook bedanken voor de zorgvuldige manier waarop u het hele proces hebt begeleid. U heeft ons bij elke fase op de hoogte gehouden en dat waarderen wij zeer. Het overleg met Yvonne bij het vormgeven van het denkteken was heel plezierig. Hartelijk dank nogmaals, met vriendelijke groet, Annet Egels (referentienr. G6518)

Prima advies, veel mogelijkheden met prima service

Alles naar wens en op de voorspelde tijd geplaatst en geleverd. Het betreft hier levering met referentienummer: G3556.

fijne samenwerking en goed op de hoogte gehouden van levering gedenkteken

We zijn in een verdrietige en turbulente tijd heel rustig en vrijblijvend, goed begeleid, om er samen iets van te maken wat voor ons goed voelde. Het gedenkteken is zoals we in gedachten hadden en de foto is samen met de grafisch ontwerper heel mooi geworden. Communicatie via e-mail was in ons geval Top!

Geweldig geholpen

Zeer professionele uitstraling, Jullie bedrijf is heel goed georganiseerd en heeft alles duidelijk onder controle. ook de communicatie is zeer duidelijk. Onze familie is uiterst tevreden over het eindresultaat. ook mijn eigen ervaring van uitzoeken tot bestellen en plaatsen is zeer positief. Bedankt voor de prettige afhandeling.

Het is mooi geworden. Hiermee kunnen wij als kinderen deze periode positief afsluiten.

Het gesprek met Sjaco en uitzoeken van de juiste steen en kleuren vonden wij erg plezierig. Net of we elkaar al jaren kenden. Dit maakt dat je als nabestaanden op je gemak wordt gesteld. De afhandeling vanaf de offerte tot aan het plaatsen van het gedenkteken verliepen duidelijk door berichten via email.

Vriendelijk en een goed advies werd gegeven

Prima we werden goed op de hoogte gehouden

Prettige begeleiding in het maken van een emotionele keuze

Dhr Wissink nam veel tijd in heet begeleiden van ons in het zoeken van een passende steen. Deze werd ook mooi uitgetekend, zo hadden we een goed beeld bij wat we hadden uitgezocht. Toen de steen werd geplaatst was het ook precies wat wij hadden voorgesteld.

Alles prima geregeld

De samenwerking was goed.

Met zorg en aandacht een mooie gedenksteen geplaatst

Het was fijn om over het ontwerp rechtstreeks contact te kunnen hebben met de ontwerper. Er is goed meegedacht over de technische mogelijkheden bij de aanvankelijke wensen.

Vriendelijke medewerker

Omdat ze zijn begrijpelijk en proberen jou wensen waar te maken

goede kennis en overleg .

Zoals goede kennis en overleg en ook via mails was het door ons goed ervaren. Alleen bij het plaatsen was er geen goede communicatie tussen Cuperus en begraafplaats beheerder. En ook niet wat er was besproken met het plaatsen van het gedenkteken. Het plaatsen onder toezicht van ons is het goed tot stand gekomen, zoals wij het graag wilden. Het personeel die het moesten plaatsen waren kennelijk hiervan niet goed op de hoogte wat de bedoeling was. Maar ze hebben het goed opgelost.

tijdens het hele proces heeft u mij keurig op de hoogte gehouden, dat gaf mij rust.ik wist dat ik op jullie kon rekenen.

de samenwerking was heel goed, rustig, Er werd alle tijd genomen, we kregen goede advIezen Ik heb wel een een vraag of advies : Toen de steen geplaatst was merkte ik dat bij de geboorte datum geen geboorte plaats staat .Ik weet niet of we hierover gesproken hebben. Met de geboorte plaats erbij had ik beter gevonden. Kon dit niet of hebben we er gewoon niet over nagedacht.? Ik weet dat het mijn eigen nalatigheid is geweest dus zal ik jullie niets verwijten.

Vriendelijk ontvangst. Goede voorlichting, geduldig, ruimte om vragen te stellen, op verzoek meedenken en opties aandragen maar niet opdringerig. Werden goed op de hoogte gehouden van het verloop. Prachtig eindresultaat. Vakmensen allemaal

Een fijne ervaring

Wij zijn prettig geholpen. Goed geluisterd naar de wensen. Alle tijd en aandacht voor ons. En omdat op mijn moeders verjaardag de gedenksteen geplaatst werd, mochten wij hierbij aanwezig zijn. Heel bijzonder en dankbaar hiervoor.

Wat een prettige samenwerking en een fantastisch resultaat.

Het monument is precies geworden zoals we het hadden bedacht. Helemaal nieuw ontworpen. In fantastisch overleg en samenwerking. Het heeft gezorgd voor een heel mooi eindresultaat. Fijn meegedacht, en goed gewezen op de vele mogelijkheden die Cuperus gedenken biedt. Nogmaals dank!!

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.