Fijn advies en samenwerking

We hebben de samenwerking als fijn ervaren. Alle tijd, niets werd ons opgedrongen.

The Monument is Beautifully placed. I am very pleased

Communication was good and. All was explained clearly.

De zammen werking Dussen cuperus en fam hooyenga zijn goed verlopen en zeer tevreden

goed geholpen

goed meegedacht is niet eenvoudig om dit alleen te doen

Goede voorlichting en goed meegedacht om een mooie gedenksteen te maken voor onze zoon

Frederique dacht met ons mee, onze eigen inbreng werd gerespecteerd. Resultaat is erg mooi geworden.

Gehoord en gezien en respectvol benaderd

Waardevol en werd ook op een goede manier met ons mee gedacht en ook eerlijk.

Geweldig gedaan

Prettig geholpen

In het meedenken

Zorgzaam en respectvol

Zeer goed. Meedenken en werd goed geluisterd na onze wensen.

Ondanks een miscommunicatie, alles prima opgelost.

Fijn ontvangst en begrip.

Waardevol en met respect

Rustig naar onze wensen geluisterd

Goede service en erg begripvol

Prettig

correct en goed

gewoon heel duidelijke uitleg en planning

Heel erg tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het product wat geleverd is. Jullie namen alle tijd voor ons en konden ons voorzien van advies. Heel erg bedankt!

Netjes

Goed overleg, afspraken worden nagekomen

Fijne samenwerking

Vriendelijk en behulpzaam en verder werden we goed op de hoogte gehouden .

Keurige, discrete en persoonlijke benadering met een prima afhandeling van de aangepaste grafsteen

Zie 2

Prima samen werking en goede communicatie naar mij toe.

wij zijn heel tevreden

Uitstekend verzorgd

Directe en duidelijke communicatie.

Jullie waren betrokken, hebben met ons meegedacht. Een prettige correspondentie. Ruimte om vragen te stellen.

We zijn heel goed geholpen en zeer tevreden.

We zijn goed geholpen en gehoord.

Gewoon een goed veranderde grafsteen, alles naar wens uitgevoerd, tijdens de opdrachtsafbakening goed advies, mooi opgeleverd.

Prettig, persoonlijk bij de intake en digitaal tijdens de uitvoering

Hoewel de voorbeelden buiten een beetje tegenvielen kregen we binnen vanaf het begin tot en met de aflevering van de gedenksteen alle hulp en uitleg waar we behoefte aan hadden.

De persoonlijke samenwerking in het begin was heel fijn en deskunkig. Er was tijd om na te denken bij het kiezen, waar vooral mijn moeder veel behoefte aan had. De voorbeelden hielpen bij het maken van de keuze. De uitwerking op de computer liet duidelijk zien hoe de gedenksteen er uit zou komen te zien. Later was de communicatie via de mail, maar er stond duidelijk bij dat je altijd mocht bellen bij vragen. Dat kwam heel uitnodigend over. Het portaal was makkelijk te vinden en te openen. Conclusie: een hele fijne samenwerking.

Netjes en correct geholpen.

Goede voorlichting en een correcte en meelevende behandeling.

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.