Alles via e-mail gedaan en dat ging goed

Zeer prettig geholpen, het resultaat mag er zijn.

Op een keurige en efficiënte manier geholpen en voorzien van goede voorlichting en begeleiding in het hele proces.

Vanaf het eerste contact was er goede informatie over de mogelijkheden. Fijn dat dit via de mail kon en dat er meerdere opties via foto's werden toegestuurd om tot de juiste beslissing te komen voor de uiteindelijke grafsteen. Tijdens het hele proces werden wij goed op de hoogte gehouden en waren de lijnen kort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat, het is een mooie grafsteen geworden.

Goed overleg en netjes uitgevoerd.

Ons goed op de hoogte gehouden en niet te opdringerig.

Samen tot een goed ontwerp gekomen en vervolgens netjes geplaatst en afgehandeld

Staat hierboven. Bovendien vooraf duidelijke inzage in de kosten van verschillende onderdelen en fijn dat de deksteen weer eerder weer was teruggeplaatst ondanks het nog ontbreken van de kopsteen. Verbeterpunten: - het aanpassen van de bestaande steen duurde wel erg lang (bijna 3 maanden) - wat mij betref waren de kosten aan de hoge kant (zou toch wel 20-25% lager moeten kunnen) (- de deksteen lag in eerste instantie niet waterpas; maar dat is bij plaatsing van de kopsteen netjes aangepast).

Goede samenwerking

Is heel duidelijk en uitleg communicatie was goed

Goede ervaring geleverd gekregen wat we hebben afgesproken.

Uiterst plezier 1 bezoek in Zwolle daarna per mail, goed op de hoogte gehouden van de tijds planning. Graf na plaatsen van steen keurig achter gelaten alles terug geplaats en aangeharkt compliment dank daar voor.

Was goed

Cuperus heeft ons goed geholpen bij het realiseren van een grafsteen

Cuperus, met name Harrie van der Worp, heeft ons goed geholpen bij het realiseren van een grafmonument. Onze verzoeken waren niet ‘gangbaar’. Maar onze afwijkende wensen werden allemaal onverkort gerealiseerd zodat we nu kijken naar een grafmonument dat nog vele decennia meekan. Precies wat we wilde. Nogmaals hartelijk dank.

Hele goede ervaring. We zijn heel erg tevreden.

Zeer vriendelijk en goed geholpen door Rein. We werden goed op de hoogte gehouden, dit waarderen wij enorm. We zijn zeer tevreden. Alles is netjes afgehandeld.

meelevend, attent, alles in overleg, en volgens afspraak.

Zeer goed.

Betrouwbaar

De samenwerking was prima. Goed geholpen. Alleen heb ik nergen terug kunnen vinden dat het grind weg gehaald moest worden. Dit stond wel op de offerte maar we hebben toen gezegd dat dit niet nodig was en dat we dat zelf zouden doen. Nu is er bij het terugplaatsen van de letterplaat het beetje grind wat bij mijn vader lag op het graf weg gehaald. Dit geeft toch enigzins een raar en minder fijn gevoel. Ik heb hier wel een traantje om gelaten. Maar voor de rest prima, goed op de hoogte gehouden van alles. Dank jullie wel voor de goede zorgen voor de letterplaat en het graf. Marco Maasen

Prima ervaring met de medewerkers alleen de communicatie via de portal is ondermaats.

De samenwerking met uw medewerker Sjaco Maat was zeer prettig. Ook het bezoek aan de werkplaats was fijn om een voorstelling te maken van het eindresultaat. De steenhouwer Henri Lode wist mijn moeder te overtuigen en heeft prachtig werk geleverd. Ik zou 5 sterren gegeven hebben als de communicatie via de portal meer up to date was geweest.

Grafsteen geplaatst zoals wij voor ogen hadden.

Er werd goed meegedacht en uitleg gegeven over de gang van zaken.

Wij hebben een hele prettige ervaring gehad met één van Uw medewerksters en op een prettige manier ontvangen

Nadat ik telefonisch met Uw medewerkster een afspraak had gemaakt ben ik samen met een dochter en haar man bij Uw bedrijf geweest, Wij zijn heel prettig geholpen en ze heeft alle tijd voor ons genomen. Wat ik heel erg fijn vond was dat ik steeds het begin, de opvolging etc. per e-mail ook op de hoogte werd gehouden en ook toen de steen was geplaatst er meteen een bericht was. Ook de verzorging, samen met dhr. Pierik, was perfect in orde. De eventuele planten die er nog stonden heeft men keurig zoveel mogelijk, wat kon, terug gezet. Er was gemaaid en alles ziet er perfect uit. Ik ben heel erg tevreden

Vriendelijk en duidelijk

Ondanks dat alle correspondentie via mail en app ging is dit niet als onpersoonlijk ervaren.

Correcte uitvoering, precies conform de afspraken

Goede adviezen tijdens het gesprek over de gedenksteen. We hadden een gerecyclede steen, die er na bewerking als nieuw uitzag en geheel naar onze wens werd bewerkt. Plaatsing was eerder dan we aanvankelijk dachten. Zeer goed gevoel over.

Uitstekend!

Goede en duidelijke communicatie. Levering volgens afspraak en keurige afwerking.

Een prettig informatief gesprek aan het begin van het traject

Goed advies gegeven en goed meegedacht

Ruim de tijd nemen. Goed communiceren.

Ik ben heel erg tevreden !!

Er wordt rekening gehouden met je gevoelens en situatie waar ik me in bevond.

We zijn, ondanks de vertraagde levering, blij met het mooie ontwerp

We werden prima, via het klantenportaal, op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Hele goede service

Wij zijn heel goed geholpen door Melissa, ze dacht erg met ons mee en we zijn gedurende het traject ook goed op de hoogte gehouden. Het eindresultaat is prachtig, we zijn er erg blij mee.

Uitstekend geregeld, mooi en zorgvuldige bijzetting.

Erg prettig contact met Cuperus; duidelijk uitgelegd hoe het een en ander in z’n werk gaat. Alle afspraken ook perfect nagekomen. Het resultaat is erg mooi geworden!

Integer

U heeft de hele procedure goed uitgelegd en ons goed doen laten volgen

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.