Erg positief

Erg goed, deskundig advies en goede communicatie!

Goed advies en duidelijke uitleg.

Uw adviseur luisterde goed en gaf goed advies. Hij nam voldoende tijd.

wij zijn zeer tevreden met hoe wij zijn geholpen.

de uitleg en de tijd tijd nemen voor dit onderwerp. als er iets was kon je bellen, dan werd er over gesproken .alles haarfijn uitgelegd.

deskundige begeleiding naar een monument voor onze ouders

Er is goed naar onze wensen geluisterd, door de tijd voor ons te nemen heeft dat geresulteerd in een waardige gedenkplek voor onze ouders waar we graag samenkomen. en waar iedereen zich fijn bij voelt.

helemaal goed

prettige ervaring

Cuperus communiceert duidelijk.

Goede en duidelijke communicatie en een mooie afwerking van de gedenksteen.

Zeer positieve ervaring

Het gesprek met uw collega in Drachten is heel goed ervaren. De steen is volgens afspraak goed geplaatst. Ook mijn familie is positief.

Duidelijke uitleg hoe, wanneer en wat. Duidelijkheid via mail qua ontwerp, kosten en wanneer geplaatst, continu op de hoogte gehouden

Heel goed.

Met het uitzoeken van de gedenksteen zijn we goed geholpen. Ook met het naamplaatje wat erop is gekomen zijn we goed geholpen. Harrie is een rustige en aardige man die goed naar je luistert. We werden ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang en wat er nog gedaan moest worden. Het plaatsen van de gedenksteen is ook prima gedaan . We zijn er heel blij mee.

zeer positief

De ontvangst, begeleiding, voortgangsrapportage, en het eindresultaat, alles was zoals gehoopt.

Opdracht naar teredenheid uitgevoerd.

Goed gesprek en uitleg over de mogelijkheden die er zijn. Er werd voldoende tijd aan geschonken.

Ik heb het contact met Sjaco Maat als zeer prettig en persoonlijk ervaren.

Het is fijn als je contact hebt met iemand met inlevingsvermogen, die goed kan luisteren en ook nog eens heel prettig is in de omgang.

Naar tevredenheid

Over het algemeen goed

Volgens afspraak, prima in orde

Alles prima geregeld en uitgevoerd

Contact gehad ,als het nodig was .Alles volgens afspraak en wensen.Dus prima geregeld allemaal

Gewoon zo doorgaan !!

Zeer netjes en volledig volgens verwachting gedaan en ook goed op de hoogte gehouden.

Prettig en meelevend.

Goede samenwerking

Uitstekende ervaring, giede zorg

Samenwerking was prima! Goede communicatie voor, tijdens en na een altijd moeilijke periode. Grafsteen keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Dank daarvoor!

Een professionele vriendelijke begeleiding .

Er is begripsvol geluisterd en geduldig meegedacht om een met name een mooie tekst op de gedenksteen aan te brengen.

Prima werk, geen gedoe en duidelijke afspraken.

Het werken via het klantenportal was erg vriendelijk ingericht.

goed werk geleverd. prima zo.

goede contacten. goede handelswijze. ga zo door.

Een goede ervaring

Alles is helder en goed doorsgesproken. We wisten meteen waar we aan toe waren

Prima service. Ik heb geen klachten

De samenwerking was duidelijk en jullie waren behulpzaam.

Fantastisch !

Onze complimenten voor de persoonlijke begeleiding en het vakkundig restaureren van het bestaande monument ten behoeve van bijzetting van de urn van mijn zus in het graf van haar echtgenoot en graveren van haar naam op de bestaande glasplaat. Hartelijk dank hiervoor.

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.