gewoon gemakkelijk in omgang.

het is gegaan zoals we wilden, en zo hoort het ook.

Heel erg goed

Netjes en medelevend.

Echt zo mooi en waardevol gedaan

We hebben het als heel prettig ervaren...steeds werden we op de hoogte gehouden...en nu bij de plaatsing zijn we zo blij dat er een mooi gedenkplekje is gekomen voor ons gezin. Het ziet er keurig uit precies zoals we wilden. Fijn dat jullie alles regelen van goedkeuring bij de gemeente tot plaatsing aan toe.

We zijn zeer tevreden over het monument en de procedure van levering en plaatsing

Het communiceren en alles wat u voor ons heeft gedaan ,tot en met de financiële afwikkeling en de door onze betaling van de afgesproken prijs, is door mij en mijn kinderen als zeer positief ervaren.

het is allemaal netjes geregeld

goed en het kontact ook

Wij zijn zeer tevreden

Goede service, overal wordt over meegedacht. Kortom geweldig.

De samenwerking was goed en netjes en er werd goed geluisterd naar de wensen.

netjes werk geleverd

uitstekend zo als het hoort

Duidelijkheid van begin tot eind

Prima. Duidelijkheid vanaf het moment van het uitzoeken van het gedenkteken qua ontwerp e.d tot aan de oplevering.

Mijn moeder en wij als fam. zijn zeer tevreden, ziet er goed uit. Bedankt!

Samenwerking hebben we als goed en prettig ervaren. Levertijd kwam overeen zoals eerder ook was aangegeven, geen valse verwachting gegeven. Er is goed gereageerd op de voorgestelde wijzigingen.

Goede voorlichting en sevice

De samenwerking was goed en naar teveredenheid

Wij zijn tevreden over de dienstverlening.

De samenwerking hebben wij als prettig ervaren.

Goede ervaring

Goedegesprekken gehad,en alles is naar behoren uitgevoerd

prettig en een mooie steen geplaatst

Men wordt steeds goed op de hoogte gehouden van het vervoer van de steen , het klaarmaken en het plaatsen

Gedenksteen is prachtig.

Tevreden over het eind product. Service/communicatie had bij zo'n emotionele aankoop beter gekund.

Betrokken en kundige medewerkers

We werden goed op de hoogte gehouden , vragen werden direct behandeld, vriendelijk personeel

Prettig

Een ervaring waarin de overeenkomst naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Duidelijke communicatie met aandacht voor onze wensen.

Alles was goed geregeld

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, de tijd werd daar ook voor genomen. De samenwerking was goed.

van aankoop tot plaatsing is uitstekend verlopen

Er werd goed geluisterd wat mijn wensen waren en prettige uitleg wat mogelijk was. Ga nu proberen de banden met gloor schoon te maken en kijken of de vlekken dan verdwijnen. Dat vind ik nog wel spannend. Ik zal uw advies opvolgen en laat het u dan weten!

Prima geadviseerd

Alles is precies volgens onze wensen gegaan

We zijn op een prettige manier begeleid door het toch wel lastige proces van een goede gedenksteen kiezen

Goede en rustige ontvangst, we kregen ruim de tijd voor onze keuzes. We zijn ook erg tevreden over het eindresultaat. Wel een minpuntje: tijdens de correcties van de tekst en layout van de tekst op de steen, was een aal een verandering doorgevoerd die ik niet aangegeven had. Gelukkig zag ik dat bijtijds.

Mooi wei geleverd binnen de tijd die was afgesproken.

Prettig.

Alles goed gegaan

Zeer persoonlijk en deskundig advies in een moeilijke tijd

Prettige samenwerking. Ruim de tijd om dingen te bespreken en advies te krijgen. Luisterend oor en daarnaar toe werken. Resultaat gedenksteen overtreft al onze verwachtingen

De moeilijke tijd makkelijker gemaakt.

Alles klopte volgens afspraak, wat rust geeft.

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.