Prettig contact

Er wordt ruim tijd genomen om details te bespreken, suggesties te doen en ons de tijd te geven om alles te overwegen voordat er een beslissing volgt

perfect,begripvol, overleg heel netjes, keurige afhandeling

De samenwerking heb ik heel goed ervaren. Het duurde lang voor alles in orde was, dat lag aan corona en de levering van de natuursteen uit het buitenland. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden over de voortgang, Overal was overleg over. Omdat het nog in coronatijd was is alles digitaal en telefonisch afgehandeld. Foto,s zijn overlegd, wilt u het zo of toch zo, over de steen, over het lettertype, de plaatsing van de tekst enzv. Vorige week is het monument geplaatst en afgelopen weekend ben ik gaan kijken. Het is zoals afgesproken, keurig, strak en geen enkele negatieve opmerking kan ik er over maken. Dank u wel.

Prima, goed op de hoogte gehouden wanneer alles gemaakt, vervoerd en geplaatst werd.

Bij het eerste gesprek goede informatie over de mogelijkheden die er waren.

Heel mooi !!

Vriendelijk, vlot en duidelijk. Samenwerking was goed.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de geplaatste steen.

Bedankt voor de goede samenwerking en begeleiding met het kopen van de steen.

Het is mooi geworden

Goed. We kregen alle tijd en hulp om het uit te zoeken.

Toegankelijk, open, eerlijk en meedenkend.

De samenwerking was goed en naar behoren afgehandeld.

Hele fijne ervaring

Prettig en je voelt je direct op je gemak en medeleven

alles volgens afspraak en plaatsing gedenkteken respectvol en zeer keurig afgewerkt en afgehandelt.

uitstekend wist steeds van de stand van zaken waar we stonden klasse.

Alles heel goed geregeld

Alles was goed geregeld, we werden goed op de hoogte gehouden met mails en foto’s

Alles is volgens de afspraken zo die op papier zijn gezet nagekomen.

De samenwerking heb ik als prettig en begripvol ervaren.

Cuperus ontzorgt en gaat accuraat te werk

Bij de offerte al netjes achteraan gebeld en geholpen met herinnering aan opdrachtbevestiging. Verder heel prettig werken met klantportaal zodat we elke keer netjes weten wat wanneer gebeurt. Als enige opmerking de factuuropmaak iets veranderen is wat onduidelijkheid hoe de 1e termijn is opgebouwd. Maar verder helemaal prima geholpen. Ook de plaatsing in het werk was heel netjes gedaan graf was keurig afgewerkt na plaatsing. We zijn heel tevreden!

Erg prettige samenwerking, meedenkend en meevoelend.

Het meedenken, terwijl er zelf twijfels zijn omdat je het goed wil doen. Vanuit Cuperus alle begrip en tijd voor ons.

Een hele fijne ervaring

Sjaco heeft ons goed geholpen. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en een prachtig ontwerp gemaakt. We zijn blij met het eindresultaat!

Prima geregeld

Ontzettend goed

Mooi gedenkteken

Doo Cuperus is een bestaand gedenkteken aangepast naar aanleiding van mijn vader. Vooraf heeft Cuperus een duidelijke planning en betalingsregeling afgesproken. Deze planning is ook gehaald. Bovendien is de gedenksteen erg mooi geworden.

Ik heb Cuperus Gedenken ervaren als een zeer kundig bedrijf in gedenksteen.

Wij zijn uitermate blij met het resultaat dat is ontstaan uit het samen vormgeven aan een gedenksteen. Het resultaat is zelfs boven verwachting alsmede het plaatsen ervan, bijzonder keurig gedaan. Ik, wij zouden dit bedrijf aanbevelen. Voor zover van toepassing, wij blijven ook een volgende keer graag weer komen.

prima werk

Er is door de mensen van Cuperus Gedenken prima werk geleverd. Alleen in het begin even achter de offerte aan moeten bellen. Tijdens productie periode steeds duidelijk op de hoogte gehouden. Gedenkteken is zeer netjes opgeleverd. Zou volgens de in offerte in juni gereed zijn. Dit was bij de orderopdracht al mei geworden en uiteindelijk was het geheel al eind maart gereed.

Erg blij met het eindresultaat

Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van het gedenkteken. Het is helemaal volgens onze wens en verwachting. Vanaf de begeleiding bij het maken van een keuze, tot aan het plaatsen van het gedenkteken, in een woord GEWELDIG!!!!

Voelde mij enorm gesteund

Na het overlijden van mijn dochter ben ik enorm goed opgevangen begeleid en geholpen bij stappen die moesten worden ondernomen om een grafsteen te mogen plaatsten op de begraafplaats je leeft zo in de overleving mode dat je daar echt wel hulp bij kunt gebruiken .Na die stap samen met mijn Begeleidster Dorienke en mijn zoon de steen uitgezocht en het ontwerp wat op de gedenksteen zou komen te staan besproken en uitgewerkt. Wat ik erg prettig vond is dat er echt werd geluisterd naar onze wens hoe waar en wat we op de steen wilde. .de gedenksteen is inmiddels geplaats en precies zoals ik en mijn zoon wilde ..het contact en info liep veelal via mail nehalve in de eerste periode nstuurlijk , voor mij uitstekend ..Wij zijn .mijn zoon en ik zijn ontzettend tevreden met de steun .Mijn petje af

Prettig en goed advies, prachtige uitvoering

De adviseurs was heel prettig. In een moeilijke tijd is het fijn dat iemand meedenkt. De uitvoering van de steen en de plaatsing op het kerkhof is werkelijk prachtig geworden. We hebben geen enkel minpuntje, absolute aanrader.

Klantvriendelijk.

Wij werden vriendelijk geholpen en er werd met ons mee gedacht bij het kiezen van de steen. Daarna werden wij steeds op de hoogte gehouden bij de vorderingen en het plaatsen van het gedenkteken.

Perfect geregeld

Alles is conform afspraak geregeld en wij werden uitstekend op de hoogte gehouden.

Goede afstemming over uitvoering

Prima digitaal uitwisseling van teksten op steen. Prettige communicatie en goed advies

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.