Persoonlijke aanpak en professionele uitvoering!!

In eerste gesprek: zeer betrokken en geen haastwerk.

It was a fantastic experience.

The whole process from start till finish was efficient and went very smoothly.

Goede ervaring

Goede ervaring, duidelijk en tijdige oplevering..

Steeds goed geïnformeerd hoe ver de werkzaamheden waren

Zeer correct in het afhandelen en heel goed op de hoogte gehouden

Cuperus heeft ons goed begeleid bij de keuze voor het gedenksteen voor onze ouders. Er werd goed naar ons geluisterd en meegedacht. Een fijne partij om mee samen te werken

Heel prettig

Een waardig gedenkteken voor onze zoon

Toen wij gingen kijken voor een grafsteen, hetgeen voor ons heel moeilijk was, hadden we gedacht alleen te gaan kijken, ons te oriënteren. Wij zijn echter zo rustig gehoord door deze adviseur (Harrie van der Worp) dat het gedenkteken eigenlijk vanzelf ontstond. Ons hele gezin was mee en iedereen heeft iets in kunnen brengen. Naar iedereen werd geluisterd. Ik mocht als moeder zelf het ontwerp voor de glasplaat aanleveren en heb daarover steeds keurig contact gehad met d ontwerpafdeling. We vinden het ontzettend fijn hoe jullie een en ander hebben opgepakt en hoe het hele proces is verlopen. Ook de opmerking 'sterkte bij de eerste bezichtiging van het gedenkteken'. Fijn dat jullie beseffen hoe moeilijk dat is. We zijn heel erg dankbaar voor de gemoedelijke ontvangst destijds, de rust waarmee alles is gegaan en de aandacht die er aan is besteed en de ruimte die er was voor onze eigen inbreng. Silas heeft een waardig gedenkteken gekregen. Tristan en Linda, Boaz, Joaddan en Jonas Jansen op de Haar

Ik ben dik tevreden

Goed maar ik vond het wel lang duren voor het monument geplaatst werd

Een goed product

Het regelmatig op de hoogte houden van de progressie van het product.

We zijn heel tevreden over Cuperus

Vanaf het moment dat we de showroom bezochten en onze wensen kenbaar maakten tot en met het moment van plaatsing zijn we prima begeleid. De communicatie was altijd correct. Onze wensen zijn prima uitgevoerd.

Een hele prettige samenwerking

Alles werd heel goed uitgelegd ook hoe je het graag wilde hebben gesprekken met elkaar heel fijn echt een luisterend oor super gewoon ik zou jullie echt aanprijzen ook de afwerking er van en het plaatsen van de steen

Goede en vriendelijke ervaring. Keurig verzorgd.

Begripvol ,goed en alles volgengs afspraak. Heel tevreden.

Een goede samenwerkingt

tijd nemen om naar mij te luisteren!

Erg tevreden

De samenwerking was top vriendelijk personeel en veel geduld met de klant . Komen vooral de afspraken na .

Ben zeer tevreden

Goed, Alles was heel duidelijk van de tekst die er op moest komen tot aan de betaling.

Betrokken

Geen gedram alles in rust die je nodig hebt na een sterfgeval.

Alle tijd,en fijne persoonlijke begeleiding

Samenwerking was erg fijn,alles was bespreekbaar,veel ruimte voor vragen,en goed duidelijk persoonlijk advies,en het plaatsen van het gedenkteken van mijn man ging op zo'n respectvolle manier,dikke pluim.

Goede ervaring.

Goed en snel geïnformeerd over de gang van zaken van het toevoegen van tekst op de bestaande steen en het terugplaatsen daarvan.

Op een zeer prettige manier zijn wij geholpen .

Keurig op de hoogte gehouden via het klantenportaal werkt zeer prettig.

Wij hebben een goed gesprek gehad over de steen voor onze ouders hun graven. Ook de flexibiliteit omdat, tegen de tijd dat de steen voor mijn moeder gegraveerd zou worden, wij vroegen of alles even 'on hold' kon omdat we verwachtten dat onze vader binnenkort ook zou overlijden. Dit was inderdaad het geval. En nu staat er een prachtige steen op de graven. Wij zijn hier blij mee. Dank voor de prettige samenwerking. Mvrgroet, Elly Groenewold-Boskma

Professioneel met oog voor elkaar

Dit was de tweede keer is dat we zaken hebben gedaan met Cuperus. Vaak was een vraag al beantwoord in een email waardoor een gerust traject is gelopen van schets tot platsing. Voor je gevoel gaat er veel tijd overheen voordat het gedenkteken is geplaatst, maar het uitstekende resultaat maakt alles goed.

Keurig geïnformeerd tijdens het leveren en plaatsen

Alles keurig volgens afspraak gerealiseerd. Ook goed geadviseerd omtrent de mogelijkheden.

zeer tevreden!

Heel mooi gedaan.

Wij zijn erg tevreden over de samen en afwerking van de steen Vriendelijk groet Fam J.Vredenburg

Professionele samenwerking, met veel begrip voor de moeilijke situatie waar je in zit.

In alle rust een keuze kunnen maken en daarbij telkens zeer goed geadviseerd. De tussentijdse communicatie verliep zeer correct. Uiteindelijk resultaat was uitstekend.

Goed gedaan!

Goed op de hoogte gehouden Wanneer wat gedaan wordt Goeie afspraken nagekomen!

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.