Vriendelijk en behulpzaam

Prettig, goed meegedacht

Echt aan te bevelen.

Prima. Respectvol en goede communicatie. Er werd goed meegedacht bij het maken van keuzes.

Communicatie verliep soepel en duidelijk. Er werd actief meegedacht mbt de tekst op het gedenkteken.

Er was alle tijd voor ons en we zijn goed geholpen.

We zijn heel prettig ontvangen, hebben goede voorlichting gehad. We hebben daardoor een goede keuze kunnen maken.

Goed verzorgd

Goed geadviseerd en er was veel mogelijk. Erg vriendelijk geholpen.

Uitstekend .

Zeer goede ervaring met de Heer Jakko Maat ,Niet opdringerig nam alle tijd konden goed overleggen, Veel dank daar voor. Fam. Mensink.

Prima geregeld

Om op tijd een reactie te ontvangen wat er gaat gebeuren.

Over het algemeen prima contact en goed geholpen met ontwerp en materiaalkeuze.

Ik ben steeds goed te woord gestaan en ben fijn geholpen. Het hele proces heeft wel zeer lang geduurd. Ook ivm afsluiting van de doorvaarroute in Azie ivm oorlog.

Goed en duidelijk advies. Werk kundig en juist uitgevoerd

In een woord geweldig

Alles wat ons is verteld klopt gewoon en dat je mail krijgt wat er gaat gebeuren geweldig gewoon.

Super fijne communicatie

Communicatie was super, tussen de wachttijd en het plaatsen werden we steeds op de hoogte gehouden en werd er heel vriendelijk gereageerd op al onze vragen. Het is precies geworden wat wij in gedachten hadden. Onze adviseur was erg mee denkend.

Goede service.

Prima, niets op aan te merken.

Vanaf het begin heldere informatie over plaatsing en kosten.

Het was geen probleem als ik nog vragen had, ik kon altijd bellen.

Creatief in meedenken over ontwerp en professioneel in uitvoeing

Als prettig, professioneel, geduldig en creatief.

Het is een prachtig gedenkteken geworden, geheel volgens verwachting. Correct geleverd!

De samenwerking heb ik als zeer prettig en respectvol ervaren. De verschillende stappen werden steeds keurig aangekondigd en uitgevoerd.

Goede en vriendelijke service

Het was fijn om in deze toch wel moeilijke fase steeds vriendelijk en coöperatief behandeld te worden. De steen is mooi geworden, we zijn er allemaal blij mee dat deze fase zo goed is afgerond.

Prettig

De opdracht is correct uitgevoerd.

Persoonlijk

Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze eigen wensen

wij hadden een prettige samenwerking met Melissa Steen.

Prettig

Alle tijd om een goeie tekst aan te leveren. Een mooie verdeling gemaakt op de grafsteen

De gemaakte afspraken zijn na gekomen en dat is erg fijn!

De wensen van onze familie waren niet zo bijzonder toch hadden we het gevoel dat we alles zelf konden invullen en werd er goed mee gedacht voor passende oplossingen. Erg prettig!

empathisch en meedenkend

Vooral Melissa heeft ons prima begeleid naar het door ons gewenste gedenkteken. En het is ook goed gelukt. Precies zoals gewenst.

Prettig verlopende communicatie

Contacten verliepen goed . Primair het gesprek met de adviseur maar ook nadien telefonisch met nadien met andere medewerkers. Adequate e-mails

Alles wat in orde

Jullie hebben goed geluisterd naar onze wensen

Pascalweg 3

6662NX Elst

Over Cuperus Gedenken

Bij Cuperus Gedenken geloven we dat een tijdloos en persoonlijk vormgegeven monument bijdraagt aan het levend houden van herinneringen. Wij helpen u graag om een passende uiting aan dat gevoel te geven zodat u keer op keer als u het monument ziet in gedachten terug gaat naar belangrijke emoties en dat gedachten aan overledenen blijven voortbestaan. We zien het als ons doel om de herinnering aan overleden dierbaren voor u op een persoonlijke en passende wijze mogelijk te maken.