Het pareltje van Utrecht

Het is altijd een genot om deze authentieke tabakszaak te mogen bezoeken. Ik kom hier nu zo'n twee jaar met veel plezier, deze winkel is echt een verrijking voor Utrecht.

Top product

Top product top verpakt... alleen jammer dat postnl er 4 dagen voor nodig heeft om te leveren. Ze hebben het blijkbaar druk

Top product

Fijne sigaren webshop

Ik bestel een paar keer per jaar sigaren bij De Oude Tijd. De sortering is ruim en de prijssteling is conform de markt. Het is wel jammer dat er bijna geen cubaanse sigaren meer besteld kunnen worden maar daar heeft iedere sigarenwinkel nu last van. De verzending is zeer vlot (meestal zelfde dag) en de sigaren zijn altijd goed verpakt. De service is uitstekend en de handgeschreven notitie is attent. Ook de meegeleverde attentie wordt altijd zeer op prijs gesteld. Kortom...een hele goede sigaren webshop (en winkel).

Uitstekende service

Snel verstuurd, goed verpakt.

• Hoe tevreden bent u over de verzending? N.v.t.

Prima webshop met ruim assortiment

Ik bestel een paar keer per jaar sigaren bij De Oude Tijd. De sortering is ruim en de prijssteling is conform de markt. Het is wel jammer dat er bijna geen cubaanse sigaren meer besteld kunnen worden maar daar heeft iedere sigarenwinkel nu last van. De verzending is zeer vlot (meestal zelfde dag) en de sigaren zijn altijd goed verpakt. De service is uitstekend en de handgeschreven notitie is leuk en attent. Ook de meegeleverde attentie wordt altijd zeer op prijs gesteld. Kortom...een hele goede sigaren webshop (en winkel).

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Ik bestelde al vaak Matelief voor mijn lief. De doosjes worden feestelijk ingepakt en zorgvuldig verpakt verzonden.

Prima service!

Prima service!

• Hoe tevreden bent u over het bestelproces?

Verzending ging prima, maar bezorging duurde 4 dagen (niet de schuld van De Oude Tijd, maar van Post.nl)

Janskerkhof 25

3512BN Utrecht

Over De Oude Tijd

De Oude Tijd staat al ruim 85 jaar voor vakmanschap, service en gezelligheid. U vindt bij ons een ruim assortiment Nederlandse sigaren (shortfillers), sigaren uit het Caribisch gebied (longfillers) en daarnaast hebben wij een grote collectie tabakspijpen. Uiteraard bent u voor allerlei accessoires voor de sigaren- en pijproker aan het goede adres. Samen met ons team streven wij naar een positieve invulling van het genieten van tabak. Graag ontvangen wij u in onze winkel en vertellen u alles over genietend roken. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan hopen wij u van dienst te kunnen zijn in onze webwinkel.