Goede montage en uitleg!

Op tijd gekomen en zeer professioneel te werk gegaan

Afspraak is afspraak!

Het hele proces, offerte aanvraag, thuisbezoek, uiteindelijke offerte en installatie verliep vlekkeloos. Team wat kwam installeren was uitermate beleefd en werkte heel netjes en efficiënt. Ook de support van back office staat als een huis. Kortom: uitmuntend bedrijf om mee in zee te gaan als je zonnepanelen overweegt.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Vakkundig en uiterst zorgvuldig op elkaar ingespeelde ploeg

Het hele traject van OPPER vanaf offerte t/m installatie en nazorg verloopt prettig, snel en professioneel. 41x zonnepanelen binnen 3/4 dag geïnstalleerd, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Deze enthousiaste groep mensen (vaste ploeg) hebben duidelijk plezier in hun werk en communiceren zeer goed met de klant en werken bovendien zeer netjes. Dank voor deze goede dienstverlening, Ties Niessen

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer goed werk/ kwaliteit voor een eerlijke prijs

Positief op alle vlakken. Denken met je mee.

Zeer professioneel team

Prettig verkooptraject, duidelijke en snelle communicatie, snel, kundig en vriendelijke monteurs.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer deskundige installatie met vriendelijke medewerkers

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van de medewerkers van Opper. Ze werken goed door en ruime alles weer netjes op. Petje af voor de jongens in deze hitte. Toppie

Goede service, mooie panelen die perfect werken

Goede service, mooie panelen die perfect werken

Gewoon top

Vanaf het moment dat ik iemand aan de telefoon had zo duidelijk uitgelegd de jongens die de uitvoering hebben gedaan super vriendelijke jongens netjes gewerkt totaal niks op of aan te merken. Super blij dat ik voor opper heb gekozen. Laat de zon maar schijnen! Bedankt!!!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Kundige monteurs, installatie vlot verlopen

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering verliep lekker vlot. Vakkundige en vriendelijke monteurs, laten de zaak keurig achter.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd, Groepenkast vernieuwd

Alles tot in de puntjes verzorgd

Na t ondertekenen van de offerte een korte wachttijd tot plaatsing van de zonnepanelen. Plaatsing op afgesproken tijdstip. Alle aansluitingen en verloop kabels in goed overleg. Vriendelijke en correcte mensen.

Komen afspraken voor 100 procent na

Vanaf het eerste moment en bij alle contacten, vriendelijk en kundige medewerkers, geen loze woorden maar echte afspraken die men in totaal nakomt. Het werk ziet er strak uit. Prijs is eerlijk en correct. Wil ik dit bedrijf aanbevelen.....een volmondig ja !!!

helemaal tevreden

Opper heeft vorige week de PV-installatie geïnstalleerd. Het hele traject van offerte tot en met de oplevering is vlekkeloos verlopen. Het contact was prettig en helder. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Ook de vervanging van de verdeelkast en de nodige aanpassingen aan de E-voeding door Enexis zijn door Opper perfect geregeld. Ik ben helemaal ontzorgd door Opper. De monteurs werkten netjes en snel, het was duidelijk dat dit een ervaren en goed op elkaar ingespeeld team was. De instructies voor de zaken die ik zelf nog moest regelen waren duidelijk zodat ik dit vlug kon afhandelen. Samenvattend: tot nu toe ben ik helemaal tevreden.

Top geregeld van offerte tot na de installatie

Een bedrijf dat eigenlijk alles goed doet en gewoon doet wat ze zeggen. - Snelle en scherpe offerte - Vriendelijk personeel (van accountmanager tot monteurs) - Vakkundige installatie - Goede aftersales Super tevreden!

Opper komt de gemaakte afspraken goed na.

Eerste afspraak was het vernieuwen van de E-verdeler, en werd door de monteur vakkundig uitvoert. De volgende afspraak voor het monteren van de zonnepanelen werd door een goed ingewerkt jong team uitgevoerd, en deze monteurs hadden ook nog plezier in hun werk. Dat was ook te zien aan de snelle en goede montage van de zonnepanelen. De monteur die het Enphase systeem in de meterkast heeft gemonteerd en ingesteld en tevens opgeleverd, voor een goede werking van de gehele installatie heeft mij dan ook van alle informatie gegeven over de werking van de zonnepanelen. Na de installatie van het zonnepaneel systeem van Enphase, van de firma Opper weet ik zeker nu dat ik de beste keus heb gemaakt.

Super snelle plaatsing van zonnepanelen, een leuk en vriendelijk team.

Ik ben heel tevreden over Opper. Ze hebben de zonnepanelen snel geplaatst. Het team werkte als een geoliede machine en waren óók héél vriendelijk. Echt aan te bevelen.

Goed werk geleverd!

Zonnepanelen en groepenkast geinstalleerd,alles op afgesproken datum en tijd. Vriendelijke en bekwame monteurs.Na een dag nog een telefoontje gehad of alles naar wens was. Zeker aan te bevelen!

Uitstekend, van eerste contact t/m oplevering

Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Opper. Saba heeft al mijn vragen rustig beantwoord en nam uitgebreid de tijd om de offerte en hun werkwijze toe te lichten. Ook de daarop volgende communicatie was heel goed. Het team dat op de afgesproken datum de zonnepanelen kwam plaatsen en de groepenkast heeft vernieuwd was zeer vriendelijk, dacht goed mee en werkt netjes. De uitleg na het installatieproces en het contactmoment na oplevering zijn ook heel waardevol. Zeer tevreden, dit bedrijf is absoluut een aanrader!

Ontzettend tevreden

Vanaf het eerste contact merkte ik dat Opper een top bedrijf is! Hele vriendelijke en behulpzame collega’s tijdens de offertefase. Na akkoord ging het plannen soepel. Op de installatiedag kwam een vriendelijk team in no time de panelen op een professionele manier plaatsen. Er werden geen aannames gemaakt met afwerking en alles werd overlegd om zichtbare onderdelen zo mooi mogelijk te verwerken. Tot slot werd ik binnen 24u gebeld of er nog vragen of onduidelijkheden waren. Overal dus een topervaring bij Opper!

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Zeer aan te bevelen.

zowel in het voortraject als in de uitvoering uitstekend.

Vanaf het begin zag het er al professioneel uit en dat werd bevestigd in de uitvoering. Uiterst correcte en deskundige monteurs plaatsten de zonnepanelen en sloten deze aan. De ervaring het komende jaar moet natuurlijk nog uitwijzen of de aangebrachte zonnepanelen ook aan de aan het papier toevertrouwde verwachtingen voldoen. Als dat zo is moet ik het door mij gegeven cijfer 9 wijzigen in een 10.

• Welke werkzaamheden heeft OPPER voor u uitgevoerd? Zonnepanelen geïnstalleerd

ze hebben goed werk geleverd

van de vier werkmensen hebben er drie gewerkt . de uitzendkracht heeft hier alleen staan kijken geen vragen naar of hij iets kon doen. het lijkt mij niet prettig voor een gezonde werk sfeer. met vriendelijke groet joep weinheimer

Uitstekende levering

Uitstekend werk geleverd we zijn dik tevreden

Snel en vakkundig

Mijn ervaring met Opper is opperbest geweest. Team was met 4 man dus alles ging heel snel. In 3 uur 26 panelen gelegd, meterkast aangepast. Oude zonnepaneel installatie netjes in de tuin neergezet. Aardige jongens die het ook in zich hadden om netjes te werken, snel en vakkundig en niet te vergeten vriendelijk. De installatie draait als een tierelier, ook de aftersales support is prima. Gebeld of alles na tevredenheid was verlopen. Zo hoort het ook! Top bedrijf!

Perfect gewerkt

Levertijden na opdracht kan wat korter.

Super service

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Opper en de service die ze leveren. Ze zijn snel in reageren op vragen, ze zijn makkelijk bereikbaar en ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

De Hanze 8

6049 HZ Herten

Over Opper B.V.

OPPER is dé aanbieder en installateur van zonnestroomsystemen voor particulieren en zakelijke klanten voor verduurzaming van uw woning of pand. Zekerheid van persoonlijk deskundig advies, hoogwaardig productaanbod & vakkundige monteurs.